Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2007 23:59    #69101     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
poprostu nie lubisz tej gry az tak, ja nie biore wogole urlopow bo to tak jakbym ine ja gral:/ bez sensu, czasami tlyko moj asystent prowadzi sparingi i to tyle, i branie urlopow to nie uzaleznienie, czytajac tytul mysalem ze bedzie cos w stylu ze grasz w Fm po 10-12 godz na dobe tak jak to mi sie czasami zdaza jak mam wolny dzien.
Nie chce zebys ten moj tekst ocenial jako pomoc bo wg mnie to nie temat na sufler wiec nie chce lapac punktow za nic=)
Pozdro

marask506 Młody aktywista

04.05.2007 23:54    #69102     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
następny super tytuł:)
staraj się grać samemu, a co Ci to daje że bierzesz urlop?? masz chociaż dobrego asystenta??
chyba nie ma na to rady ale próbuj samemu wygrywać

Proletariat

04.05.2007 23:46    #69103     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Sorka jeśli to pytanie nie na sufler, ale chcę wiedzieć, czy coś mi możecie doradzić.

Jestem "uzależniony" od brania urlopów. Rozegram np. 2 mecze z czego w tym drugim meczu gram słabo i na następne biorę urlop. Czy jakoś można się od tego odzwyczaić?

Turbocik Partyzant

ja tez miałem crush dumpa gdy sobie grałem w sieci

Proletariat

04.05.2007 22:54    #69105     Sufler - Porady do gry - Asystent.....
Karpinie, drogi kolego.

Czasem (po rozegraniu 40 meczy) masz problem i nie wiesz co masz im powiedzieć. Gdyż jeśli cały czas im mówisz "Życz szczęścia na boisku" to oni zaczną Ciebie totalnie olewać. Ja daję to asystentowi i naprawdę wyniki mam dobre.

Papajos Partyzant

04.05.2007 22:44    #69106     Sufler - Porady do gry - Asystent.....
siema mam pytanko czy warto dawać asystentowi rozmowy motywacjyjne z drużyną? są dobre efekty tego gdy asystent ma motywajce 20 ? czy raczej nie? bo ja czasami nieiwem jak rozmawiać z piłkarzami :/ przeważnie ejst dobrze nawet bardzo dobrze ale czasami zaczynają grać gorzej :/ i myślałem właśnie nad tymi rozmowami dla asystenta żeby dać. czy nie warto?i jak mam ustwaić żeby był kto inny asystentem? bo gram realem i tam jest ich 3 nie mogę zwolnić już żadnego z nich bo zarząd blokuje transfer. mam ustawione żeby najlepszy mój asystent prowadził castille i Real c ale wszytki info dotyczące pierwszej drużyny itd. podaje mi ten gorszy ;/ a ja tak nie chce :) pozdro

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.05.2007 22:43    #69107     Sufler - Porady do gry - hmmm...
Naprawdę gratuluję zatytułowania tematu, jeden z niewielu, po którym można dowiedzieć się o czym będzie pytanie. FMmaniacy, bierzcie z niego przykład, oby tak więcej.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Nietsety masz pirata. Zakup oryginał i będzie chodzić gra.

stiv_x Partyzant

Witam
Zainstalowałem Patch 7.02, który nie działa. Po zaintslowaniu gra prosi o orginalną płyte a ja z folderu (Razor`a) kopiujuje jej cracka, i nic.. nie dziala..

Wow, niesamowite. Ahoj. - dop. Speed

NightFootball Partyzant

No napastnica sa wiecej warci niz obroncy czy inni gracze to do supertaktyka
A co do towjego tematu to polska liga ma slaba atrakcyjnasc i powiedz mi jaka ma reputacie twoj klub jesli nawet glbalna to te elitarne talenty nie przejda do towjego teamu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.