No spokojnie... 3 liga niegrywalna już wyszła, obecnie sam na niej gram i gra się bardzo fajnie. Jestem jednym z twórców, więc o jakość martwić się nie musicie ;P
Co prawda trzeba było, tym bardzo młodym piłkarzom zfałszować daty urodzeń, tak aby byli jak najmłodsi, najwcześniejsza data urodzenia to 31.12.1992 i taką ma np. Jean Carlos Chera.
Teraz twórcami tych update'ów są: Fudi, Menedzer5(ja), Wiśnia_legia oraz Bartez.
Co prawda trzeba było, tym bardzo młodym piłkarzom zfałszować daty urodzeń, tak aby byli jak najmłodsi, najwcześniejsza data urodzenia to 31.12.1992 i taką ma np. Jean Carlos Chera.
Teraz twórcami tych update'ów są: Fudi, Menedzer5(ja), Wiśnia_legia oraz Bartez.

) a jesli to mu sie udalo to szacuneczek ;D a tak na serio skoro na poczatku sezonu poznajesz oczekiwania zarzadu i je realizujesz - powinienes zachowac posade bez problemu x] oczywiscie nie graj samymi juniorami bo to jest jednak ryzyko ale stopniowo wprowdzaj ich do skladu.. Wg mnie jednak - realizujac przedsezonowe zalozenia - jesli zdobywasz powiedzmy tego mistrza to nie wazne czy przegrales 5 czy 10 spotkan w sezonie - wazne ze masz tego mistrza (: tyle na ten temat
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty