Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.05.2007 11:59    #68931     Sufler - Porady do gry - 3 liga polska ???
No spokojnie... 3 liga niegrywalna już wyszła, obecnie sam na niej gram i gra się bardzo fajnie. Jestem jednym z twórców, więc o jakość martwić się nie musicie ;P
Co prawda trzeba było, tym bardzo młodym piłkarzom zfałszować daty urodzeń, tak aby byli jak najmłodsi, najwcześniejsza data urodzenia to 31.12.1992 i taką ma np. Jean Carlos Chera.

Teraz twórcami tych update'ów są: Fudi, Menedzer5(ja), Wiśnia_legia oraz Bartez.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.05.2007 07:54    #68932     Sufler - Porady do gry - Alt + F9
http://downl(...)mp;id=19

możesz stąd ściągnąć fajny i prosty programik do robienia zrzutów ekranu. Do tworzenia screena wybierasz jeden przycisk i gdy w czasie gry go naciskasz, tworzy się zrzut do folderu w którym zainstalowałeś program. Gdyby trzeba było wpisać hasło do instalacji to wpisz: tibia_org_pl

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

08.05.2007 22:45    #68933     Sufler - Porady do gry - Alt + F9
jeżeli grasz w okienku to mozesz rowniez robic screeny okreslonej czesci ekranu w formacie jpg za pomoca komunikatora aqq

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.05.2007 21:54    #68934     Sufler - Porady do gry - Czy moga mnie zwolnic?
He he nie no mysle za portowiec podal przyklad z tymi 15 kolejkami :)) a jesli to mu sie udalo to szacuneczek ;D a tak na serio skoro na poczatku sezonu poznajesz oczekiwania zarzadu i je realizujesz - powinienes zachowac posade bez problemu x] oczywiscie nie graj samymi juniorami bo to jest jednak ryzyko ale stopniowo wprowdzaj ich do skladu.. Wg mnie jednak - realizujac przedsezonowe zalozenia - jesli zdobywasz powiedzmy tego mistrza to nie wazne czy przegrales 5 czy 10 spotkan w sezonie - wazne ze masz tego mistrza (: tyle na ten temat :P

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

08.05.2007 21:39    #68935     Sufler - Porady do gry - Zapowiedź - Zdaniem eksperta
zapowiedz eksperta jest chyba wtedy kiedy mecz jest transmitowany w TV. Grajac malymi klubami mam to bardzo rzadko, a np. taka Barcelona ma prawie w kazdym meczu

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.05.2007 21:23    #68936     Sufler - Porady do gry - Zapowiedź - Zdaniem eksperta
tak jak mowia poprzednicy tylko ze to zdaniem eksperta jest bardzo rzadko.grajac borussia w pierwszym sezonie mialem to tylko raz.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.05.2007 21:19    #68937     Sufler - Porady do gry - Zapowiedź - Zdaniem eksperta
Kliknij poodczas meczu na zapowiedź [po prawej stronie stronie, tam gdzie boisko i najnowsze wyniki] i zapowiedź eksperta i tam w zdaniu lub w dwóch będą wyjaśnione szanse grających ze sobą teamów. P:)

krajfik Młody aktywista

08.05.2007 21:15    #68938     Sufler - Porady do gry - Czy moga mnie zwolnic?
do tego co powiedzial kolega wyżej dodam ze jesli chcesz ogrywac juniorow,nie przegrywając przy tym meczow to poprostu trzymaj proporcje w jedenastce,tzn.nie wystawiaj 2 młodzików na stoperze tylko jednego plus zawodnika z 1 skladu,to samo z srodkiem pomocy czy skrzydlami.Staraj sie trzymaj na boisku wciaz kluczowych graczy,i poprostu w ramach dopelnienia wrzuć 2-4 juniorow :)

Mattii Przodownik pracy

08.05.2007 20:04    #68939     Sufler - Porady do gry - Baza huge
Pograłem troszkę na retain,ale gra sie troszkę przycina po jednym sezonie:)Mam po prostu za słabego kompa i dlatego:)Więc powtarzam moje pytanie po raz wtóry:
MA KTOŚ LINK DO NATION LEAGUE PANEL(BAZY HUGE,OGROMNEJ BAZY DANYCH)?

rafiraf Młody aktywista

08.05.2007 19:20    #68940     Sufler - Porady do gry - Czy moga mnie zwolnic?
Wcale nie. Ja wygrałem Juve jakieś 5 kolejek przed końcem sezonu i dałem kilku talentów do 1 składu., i przy przegranej bodajże 1-3 zarząd pisał, że "każdemu może się zdarzyć gorszy dzień, ale kolejne takie wpadki nie będą mile widziane" czy coś takiego. :) Także najlepiej daj z 2-3 młodzików, a resztę podstawowego składu. Przez 15 kolejek na pewno każdego ograsz. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.