Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

loswroblitos Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.05.2007 14:08    #68861     Sufler - Porady do gry - klubowa kasa
Gram Lęczną wiadomo zero pucharów itp. Budżet ok 4mln zł co miesiąc około 1mln w plecy kończę sezon na I miejscu za co dostaję ochłapy od związku. Troche za TV zaczynam nowy i 7mln w plecy mistrz polski. Pensje mam jak średniak polskiej ligi urtował mnie awans do grupowej ligi mistrzów przychód 13mln zł ale zacząłem sezon kiepsko mistrza nie bedzie i kasy tez z rozbudowy stadionu nici bo nie ma kasy więc na biletach nie dorobie jest jakaś rada oprócz edytora i wysprzedania sadu????

mideros Partyzant

11.05.2007 10:43    #68862     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion??
zazwyczaj plany budowy lub rozbudowy stadionu sa na samym pcozatku sezonu tak jak wybieranie budzetu transferowego. jesli wtedy nie dostales zawiadomienia to niestety musisz czekac sezon. Wmoim przypadku klub wybudowal mi nowy stadion lecz moja kadencja w klubie trwa juz ponad 26lat a gram w polnocnej irlandii. na nowy stadion wydal zarzad 39 albo 69 milionow funtow juz nie pamietam a stadion mial pojemnosc 42tys

paolooo Partyzant

11.05.2007 10:05    #68863     Sufler - Porady do gry - Odwzorowanie finansów...
http://sport(...)osc.html
Dziwie się, że tego nie ma odwzorowanego w grze. Jeśli dostają 40mln funtów (od nowego sezonu 60...) za wejście do Premiership + 50 mln funtów za prawa telewizyjne, to cholerka gdzie są te pieniądze...?? To jest 100mln funciaków... Grałem nieraz klubami Championship i po awansie mój budżet nie był zasilany takimi kwotami... Czemu? Przecież gra podobno odwzorowuje wszystkie spekty z real world...

eMiKa Młody aktywista

11.05.2007 10:01    #68864     Sufler - Porady do gry - Komp
Panowie,ja gram Southampton 3 sezon i w 2 sezonie Wisla po sciagnieciu do swojego sqadu Genkova,Mendeza i Delgado doszla do finału UEFA gdzie ulegla dopiero po karnych chyba Evertonowi.Pamietam ze prowadzil ja wtedy Lenczyk ktory teraz jest managerem o kontynentalnej renomie:) ciesza wyniki polskich druzyn,nawet gdy sam gram z nimi w fazie grupowej to staram sie im w jakis sposob pomagac,np.gromiac ich rywali:) Poland Rulessss!
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

kyniu000 Partyzant

11.05.2007 06:55    #68865     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion??
Gram Atletico Madryt prawie dwa sezony(mam kwiecień). Po 1 sezonie średnia widzów na mecz wynosiła 53 tyś, a pojemność kilkaset miejsc więcej, wtedy poprosiłem zarząd o rozbudowe stadionu(zarząd poiwedział, że przychyla się do mojej prośby) czekałem prawie cały sezon i nic, nigdzie niejest napisane że rozbudowa się trwa. Jest możliwe, że klub buduje inny stadion?? Jaką mógłby mieć pojemność??(mam kilkadziesiąt milionów kasy(ojro) mistrzostwo hiszpanii, superpucahr hiszpanii, w tym sezonie zapewnilem juz sobie mistrza przed zakończenie sezonu i gram teraz w polfinale LM)

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

10.05.2007 20:29    #68866     Sufler - Porady do gry - wychowankowie zagraniczni
niemla ZAWSZE przyszedl zagraniczny wychowanek, pojowia sie wtedy gdy w stuffie pracuje osoba o tej samej osobowosci(robilem krotki eksperyment i niemialem zadnego mlodego ktory nie mialby doroslego rodaka w klubie!!!)

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.05.2007 20:20    #68867     Sufler - Porady do gry - Demo FM
No właśnie jakubkwa dobrze mówi. Już dawno w demko się grało i z główki mej wyleciało :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.05.2007 20:12    #68868     Sufler - Porady do gry - Demo FM
a czemu jak sciagnalem z jakiejs strony to mi nie chciala sie wcisnac nowa gra.byla tytlko opcja load.

chuberth_92 Partyzant

10.05.2007 19:52    #68869     Sufler - Porady do gry - Czego oczekujemu po Fm 2008?
Załozyłem ten temat aby podyskutowac o zmianach w kolejnej częsci. Moim zdaniem programisci powinni rozbudowac bardziej system rozmów z graczami np. jezeli ktos chce odejsc to zeby była mozliwosc dogadania sie z nim o mozliwoci pobytu w klubie do konca sezonu itp. Ogólnie więcej rozmów na lini trener - zawodnik. Fajnym rozwiązaniem byłoby utwirzenie gazety( mniej więcej jak w fifa managerze ) takiej która mozna przeglądac. Konferencje pomeczowe itp. Ogólnie moin zdaniem nie powinno sie zmieniac trybu meczowego. Strasznie podoba mi sie 2D. Czekam na wasze opinie :)

Poważny błąd. Sufler to nie forum, nie dyskutuje się tutaj. - dop. Grzechoo

The Game Młody aktywista

10.05.2007 19:45    #68870     Sufler - Porady do gry - wychowankowie zagraniczni
Tak jak pisali zależy od tego kogo masz w sztabie ja np. grając Milanem po pierwszym sezonie miałem polaka (bramkarza) i najlepsze jest to że wedug mojego asystenta najlepiej się zapowiada ze wszystkich (jak to polski bramkarz zwykle) :))

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.