Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Maaty86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.05.2007 12:52    #68791     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
Nie przesadzajcie!Liga francuska wcale nie jest aż tak nisko notowana żeby nie można było sprowadzać do niej dobrych piłkarzay!Ja gram obecnie juz czwarty sezon lens (w 3 nawet zdetronizowałem lyon ale teraz sie juz nie uda) i przechodzą do mnie całkiem niezli gracze!Oczywiście nie mówie tu o ronaldinho, messim ,c.ronaldo i takich tam ale piłkarze pokroju vanden borre, modric, lucas są jak najbardziej w zasięgu!No i nalezy pamiętac że w samej francji jest wielu świetnych graczy!Jeśli zaczniesz grać tuluzą polecam osobiście połowe składu drugoligowego metz:) i zycze sukcesów

Scout Młody aktywista

13.05.2007 11:50    #68792     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
TZ chyba źle zrozumiałeś. Chodziło mi o to że jak będzie wygrywał, to będzie mógł ściągać bardzo dobrych grajków, podobnie jak Ol. Lyon obecnie. Nic nie mówiłem że już w pierwszym sezonie, ale po np. 4. W końcu to ta sama liga.

Bartez Przodownik pracy

13.05.2007 11:34    #68793     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy z klubu filialnego
No dobra, a jeśli rozegrał przynajmniej sezon w swoim pierwszym klubie?? Mo zdaje mi się że liczy się pierwszy klub w karierze danego zawodnika.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

13.05.2007 10:48    #68794     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy z klubu filialnego
Chodzi o to, że gracz musi rozegrać cztery sezony przed ukończeniem 21 roku życia w Twoim klubie [nie w Twojej filli!] i wtedy będzie Twoim wychowankiem. To, że pozyskasz go z Twojej filli nie ma najmniejszego znacznia.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.05.2007 10:24    #68795     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy z klubu filialnego
To zależy. Jak to ktoś kiedyś napisał, żeby być wychowankiem Twój zawodnik musi rozegrać minimum trzy sezony w Twoim klubie w wieku (chyba) 17-21 lat, więc jeśli tyle rozegra, będzie Twoim wychowankiem.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.05.2007 10:16    #68796     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
"Świat:

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 08.05.2007r.
* PoprawionoPogorszono atrybuty co niektórych zawodników.
* Skorygowano CA i PA niektórych zawodników.
* I wiele innych drobnych zmian [...]
*Zmiany w sztabach szkoleniowych co niektórych klubów aktualne na dzień 08.05.2007r.
(Np. Beenhakker, Roeder)
* Dodano najbardziej utalentowanych Polaków grających za granicą.
*Skorygowano umiejętności co niektórych Polaków przebywających za granicą.

Polska:

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi Polskiej.

* Zmiany w sztabach szkoleniowych co niektórych klubów aktualne na dzień 08.05.2007r.
(Np. Stawowy, Kaliszan)
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie występujące w poprzedniej wersji.
* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 08.05.2007r.
* PoprawionoPogorszono atrybuty co niektórych zawodników.
* Skorygowano CA i PA niektórych zawodników.
*"Future transfer" Łukasza Fabiańskiego do Arsenalu"

Zajrzyj sobie na temat "FMUT-Update"

DeMichels Partyzant

13.05.2007 09:54    #68797     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
Początkowo sprowadź sobie bardzo utalentowanych zawodników np. przy pomocy bazy talentów na cmrev, którzy w klubie mają status junior, a u ciebie będą pierwszy skład. Po paru sezonach kiedy ukształtują się piłkarsko może uda ci się coś ugrać, a wtedy i kasa, i transfery będą.

kyniu000 Partyzant

13.05.2007 09:54    #68798     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
bo akurat ja bede gral w zagranicznej lidze, wiec mi to nie jest potrzeben(na razie, moze kiedys zagram)

kyniu000 Partyzant

13.05.2007 09:50    #68799     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
ale to jest to uaktualnienie kombinowane z polska liga?? czy moze jakies inne zagraniczne np.??

kyczy7 Przodownik pracy

13.05.2007 09:18    #68800     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
... otóż : mam problem z wybraniem klubu ale nie taki jak myślicie że bedziecie tu proponować kluby ... wiec zaczynam : chciałbym sobie zagrac francuska Toulousa lecz martiwe sie tym ze w niej za bardzo nic nie osiagne i nawet po kilku sezonach nie bedzie chciał do mnie przejsc jakiś lepszy gracz jak np. Quaresma, po przeczytaniu opowiadania Bartosha zawsze bierze mnie cheć na wyspy ale jakos nie ma tam dla mnie odpowiedniego klubu ... jak myślicie : da sie cos osiagnac Toulousa po kilku sezonach gry tak jak Bartosh Newcastle czy nie za bardzo ??? ( to pytanie dotyczy równiez tego czy lepsi gracze do takiego zespołu beda przechodzili ) ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution