Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
13.05.2007 20:22    #68771     Sufler - Porady do gry - Trening
Wydaje mi się, że ta druga opcja (odpowiedni trening do odpowiedniej pozycji) jest lepsza. Sam korzystam z tego sposobu, co prawda jak się wejdzie w profil obrońcy to na pierwszy rzut oka wygląda na cieńkiego :) Bo atrybuty techniczne są, powiedzmy szczerze, marne... Jednak jeśli chodzi o grę - praktycznie bezbłędni, wysoka średnia na sezon. I jeszcze nie obawiam się, że muszę jakiegoś sprzedać, bo wiem, że w rezerwach są zawodnicy szkoleni tym samym systemem i mogą szybko dostosować się do zadań jakie wyznaczam na danej pozycji.

To było przedstawienie sytuacji na przykładzie obrońcy :)
Gracze z innych pozycji też mają swoje reżimy treningowe, a z wiadomych przyczyn reżim pomocników (środkowych) jest najbardziej zbliżony do ogólnego (z którego nie korzystam).

Wybór tej drogi (chodzi o indywidualizowanie treningów :) ) pociąga za sobą pewne konsekwencje - w taktyce jaką gramy zawodnicy muszą mieć przypisane do każdej pozycji odpowiednie zadania, nie mogą mieć nieograniczonej swobody taktycznej (wręcz przeciwnie), a i też rzadko zdarza się, aby zawodnik z jednej pozycji zagrał dobrze na innej.
Więc jeśli mam wszechstronnego zawodnika to wrzucam go do takiego reżimu, w którym umiejęteności są trenowane w miarę równomiernie (reżim środkowych pomocników, bocznych obrońców).

Pozdrawiam :)

Proletariat

13.05.2007 20:18    #68772     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
Fudi - zrobisz kiedyś Polską V ligę? Chętnie pograłbym Spartą Gryfice...

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
13.05.2007 20:17    #68773     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
fudi7 dobrze ze takie cos zrobiłes moze dasz do myslenia ludziom z Si zeby zamiast tych mnóstwa lig angielskich pofatygowali sie i zrobili taka III lige polska ... ale i tak nie sciagam bo nie mam zamiaru narazie grac jakims III ligowcem ... ale bravo dla fudiego7 i spółki z która to tworzył

kyczy7 Przodownik pracy

13.05.2007 20:11    #68774     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
sefiko1 to jestem godny podziwu dla Ciebie za takie wyniki z druzynami tak znanymi jak w/w ... ale ja niew odważylbym sie grac takim klubem jakos ... co prawda grałem juz w CM4 FM05 FM06 i teraz FM07 ale jakos nigdy sie takiego zadania nie podjałem ... wiec co po przeczytaniu kariery Bartosha bierze mnie chec na wyspy i chyba tak zrobie ( konkretnie Sunderland ) wiec dzieki wszystkim za odpowiedzi ... POMOGLISCIE >>> :D ... a teraz wyruszam na wyspy i droge do PREMIERSHIP :) ... ( ps chyba zaczne pisac opka )

fudi Przodownik pracy

13.05.2007 20:08    #68775     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
Nareszcie jest ! Jedyny taki projekt w Polsce. Wielka rewolucja. 3 liga Polska, grywalna. Wielu na to czekało, jednak drużyna update`erów fm.gamerpro.pl w składzie : Fudi, Menedżer5, Wiśnia i Bartez podjęła się wykonania 3 ligi. Update dodaje :
- sklady ponad 40 trzecio ligowych drużyn - ponad 100 piłkarzy
- talentów niedostępnych w pierwotnej wersji FM
- nowe media - zwiększone/zmniejszone atrybuty niektórych graczy
- wszelkie transfery na świecie i w Polsce datowane na dzień 10.05.2007 Zachęcam do pobierania i życzę wysokiego transferu.

Link do 3 ligi znajduje się na www.fm.gamerpro.pl w dziale download.

Mam nadzieję ze admini cmrev tego nie zamkną gdyz wielu menedzerów chciałoby pograc w 3 lige a robota jest naprawdę jak najwyższej klasy. Z góry dziękuję i pozdrawiam

kyczy7 Przodownik pracy

13.05.2007 20:06    #68776     Sufler - Porady do gry - Trening
i jeszcze jedno : ciekawi mnie styl Bartosha Suhackiego bo on cały czas jedzie na ogólnym i z jednej strony to jest dobre a z drugiej nie .... bo wiadomo jak grasz na ogólnym to wszystkie atrybuty gracz ma wyrównane i od razu lepiej sie na niego patrzy a jak znowu załczysz trening do danej pozycji to od razu niektóry stasty ci sie obniazaja a niektóre podnosza ... no i wkońcu nie wiem jak lepiej ...

sefko1 Przodownik pracy

13.05.2007 20:01    #68777     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
Każdym klubem da się coś osignąć. Ja gram klubem Nuechatel Xamax (start w 2 Lidze Szwajcarskiej) i w 3 sezonie w fazie grupowej LM mam takie rezultaty:

(D) Barcelona 3-3
(W) Juventus 2-1
(D) Dortmund 1-0

Więc co dopiero można osiągnąć klubem z 1 ligi francuskiej.
BTW we Francji wolę Sochaux

kyczy7 Przodownik pracy

13.05.2007 19:44    #68778     Sufler - Porady do gry - fotka
gdy bedziesz miał fotke w opisie swojego gracze którego chesz dodac do bazy danych talentów admini napewno chetniej go przyjma ale moim zdaniem nie liczy sie zdjecie tylko jego opis tekstowy i w ogóle umiejetności ... wiec nie martw sie tym że nie masz fotki Omara ( fotka to nie wszystko )

kyczy7 Przodownik pracy

13.05.2007 19:38    #68779     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
Tores ReDevil nie ma takiej możliwości ze do jakiegokolwiek klubu polskiego przejdzie taka gwiazda jak ronaldinho ... myśle ze niemozliwości jest również przejście mniej znanego gracza jak np. Snejder czy Van der Vaart a co tu mowić o Ronaldinho ... po prostu ta gra jest juz tak zrobiona nawet jak wygrywasz i wygrywasz ( polskim klubem oczywiscie ) to gracz takiego formatu na poziomie europejskim do ciebie nie przejdzie ... :/ ale ciekawi mnie równiez druga czesc twojej wypowiedzi bo z tego wynika ze wysłałes juz opka do adminów ... możesz zdradzic jaką drużyne z Francji prowadzisz ???

Tores ReDevil Młody aktywista

13.05.2007 18:34    #68780     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
Nawet do Wisły sprowadzisz Ronaldinho tylko pod warunkiem że wygrasz LM i to kilka razy, jeśli opublikują moje opowiadanie to zobaczycie jak się "żyje we Francji" :))

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution