Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.05.2007 02:54    #68741     Sufler - Porady do gry - bug w transferach
lol... ale to dziwne, bo moj kumpel gra na cracku i mu ok gra chodzi bez zadnych podwojonych cen itp...

fudi Przodownik pracy

14.05.2007 21:59    #68742     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
Roninho7....widocznie Twoj opis nie przedostał się przez nasze sito, nie był kompletny albo nie wiem. Zawsze zostaje edytor a zresztą nikt Ci nie każe grać na tym update...nie widze problemu...

fudi Przodownik pracy

14.05.2007 21:54    #68743     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
a ja bede udzielał odpowiedzi

Jak zainstalować uaktualnienie:

1. Update ściągamy stąd.

2. Po ściągnięciu i wypakowaniu mamy dwa foldery : FMGamerproUpdate oraz data. Jest jeszcze dołączony plik ReadMe.

3. Folder FMGamerproUpdate kopiujemy do C:/Documents and Settings/[nazwa użytkownika]/Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2007/db

4. Pliki z folderu data kopiujemy do folderu data znajdującego się w katalogu z grą:
[FM 2007]/data.

Odpalamy nową grę i przy wyborze nowej gry zaznaczamy nasza bazę danych "FMGamerproUpdate"
Jeśli nie działa - idź grać w Fife.

tabalugg Młody aktywista

14.05.2007 20:58    #68744     Sufler - Porady do gry - wychowankowie
ja miałem 7 max ;p no pomyliło mi się,ale przez FMGenie patrze tylko Genie Report ,np. że gracz teraz gra jak Robinho,a w przysazlości moze grać jak Rooney :) Talentów nie mam żadnych,mam taką wiedzę scoutów że hoho,jak chcecie dam screena ale jutro :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

14.05.2007 20:54    #68745     Sufler - Porady do gry - Wymiana Saveow
pytanie na forum a nie na sufler.ale fajnie byloby zobaczyc jak graja np.najlepsi polacy.

Mistrzu_mks Młody aktywista

14.05.2007 20:48    #68746     Sufler - Porady do gry - Wymiana Saveow
Myslicie ze bylby to ciekawy pomysl? chcielibyscie zobaczyc jak graja inni? porownac? mysle zeby moglby to byc nowy ciekawy dzial w cmrev.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
14.05.2007 20:08    #68747     Sufler - Porady do gry - wychowankowie
Ostatnio moi scouci znajdują zawoników i dają im po 6 gwiazdek... Wkręcasz tabalugg :P

A ilość gwiazdek jaką scout przydzieli danemu zawodnikowi zależy od samego scouta, graczy jakich posiadasz w zespole no i oczywiscie od umiejętności i potencjału "talentu".
Czasem zdarza się, że jak masz w klubie jakąś pozycję słabo obsadzoną to scouci dają dobremu graczowi z danej pozycji więcej gwiazdek.

A co do wychowanków - kupuję 18-latka i wiem, że moim wychowankiem nie będzie (żadną sposobem do trzech lat przed 21 rokiem życia w klubie nie dociągnie), ale jak kupie 17-latka to w KAŻDYM wypadku osiągnąwszy te swoje 21 wiosen uznawany jest za wychowanka.

Jeszcze raz: 3 lata w klubie przed 21 rokiem życia - wychowanek
2 lata w kraju przed 21 rokiem życia - wyszkolony w danym kraju
Żadnych odstępstw od tej reguły nie zauważyłem.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

to widocznie twoi pilkarze maja urlop lub z jakis innych powodow druzyna akurat w tym terminie nie moze grac, np w rosji urlopy zaczynaja sie 15 grudnia, a i tak np. 7 grudnia juz nie mozna umawiac meczow towarzyskich

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.05.2007 18:08    #68749     Sufler - Porady do gry - Evolution left & right
Problem rozwiązany, zauważyłem, ze to czarne tło jest tylko u Polskich drużyn, a więc wgrałem background tych zespołów i podmieniłem tła, na takie jakie są w skórce. Temat do zamknięcia.

Roninho7 Partyzant

14.05.2007 17:57    #68750     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
A ja prosiłem o zespol MOTOBI BYSTRZYCA KATY WROCLAWSKIE podalem wszystkei dane wraz ze skladem :/;/;/;/ tyle czekalem na te 3 lige zoby sobie pograc Bystrzyca a to patrze jakies Motobi Inkopax Wroclaw jest !!!! co to ma byc panowie ?????????????

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.