Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

tabalugg Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.05.2007 17:31    #68661     Sufler - Porady do gry - Zgłaszanie zawodników !!!
w Pprtugali możesz zgłosić max 50 graczy ( wiem bo gram Benficą) ale tylko 30 ponad 19 lat.....dziwne ze nie masz....jaki miesiąc ?

master_of_potato... Partyzant

18.05.2007 17:29    #68662     Sufler - Porady do gry - Bug! Co robić?
Ale sie narobiło... Może zacznę od początku. Gram Tottenhamem, sprowadziłem do klubu Teddy'ego Sheringama. Grał sobie dobrze na początku, jednak później ze względu na wiek jego statsy zaczęły spadać na łeb, na szyję. Wypożyczyłem go więc do mojego klubu filialnego, irlandzkiej Droghedy. Grał tam sobie aż zauważyłem, że ma także profil trenerski (całkiem zacny). Podpisałem z nim kontrakt trenerski i zaczęły się niezłe jajca. Sheringam figuruje w moim sztabie, także w kadrze piłkarskiej (na wypożyczeniu). Czyli niby tak jak powinno być. Ale gdy wchodzę w jego profil poprzez sztab szkoleniowy to moim oczom ukazuje się niebywały widok. Sheringam figuruje jako tzw. free agent (można z nim podpisać kontrakt, nie jest nigdzie zatrudniony;|), a jednocześnie jest moim asystentem i piłkarzem mistrza Irlandii! Problem polega na tym, że nie mogę się go pozbyć bo jest w moim klubie a niby go nie ma, a zajmuje jedyne moje miejsce na asystenta (trenerem nie chce zostać;/). Jak mam się go pozbyć? Miał ktoś podobny problem?

kyniu000 Partyzant

18.05.2007 17:04    #68663     Sufler - Porady do gry - Klub na giełdzie??
Klub na giełdzie - koprzyść czy przekleństwo? Podaj swoje zdanie na podane w temacie pracy pytanie w rozprawce(posłuż się grą FM07) :P

Żart oczywiście, podajcie + i - tego, że klub jest spółką akcyjną. Z góry dziękuję!!

Figrin Partyzant

18.05.2007 16:19    #68664     Sufler - Porady do gry - Football Manager Live!
Ja jak się loguje wyskakuje mi coś takiego :

Your account is already upgraded. You are now eligible to receive Football Manager Live updates...

To edit your Profile, click on the Edit Your Profile button at the top of the page.

Co mam zrobić ??

bury86 Młody aktywista

18.05.2007 16:07    #68665     Sufler - Porady do gry - Transfery z zagranicy
Nie przejdzie zadne zawodnik ztych krajow, ja gralem Slaskiem 6 seoznow, sporo sukcesow,5-6 sezon ogrywalem Real, Chelsea i nawet Juve ktora zdobyla LM. a potem i tak nikt nie chcial z tych krajow do mnie isc, nawet jak byl cienki, tani, malo zarbail i moglem dac 10 razy tyle to odmawiali bo z ciekawosci chcialem sprawdzic czy jacys salbi tez nie zechca to mnie.

kyniu000 Partyzant

18.05.2007 16:06    #68666     Sufler - Porady do gry - Francja(Lyon)
Do kraju Nicolasa Sarkozy'ego będą chcieli przechodzić zawodnicy z Wloszech, Niemczech, Hiszpanii czy Anglii, czy może są takie ograniczenia jak np. w Polsce?? Dla uściślenia chodzi mi o OL

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2007 15:57    #68667     Sufler - Porady do gry - Transfery z zagranicy
Nigdy nie sciagniesz zawodnikow z tych krajow, nawet gdyby grali w najnziszych klasach rozgrywkowych w swoich panstwach. Czyli odpowiedz jest prosta- NIE, nie da sie.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.05.2007 15:34    #68668     Sufler - Porady do gry - Transfery z zagranicy
Nigdy nie przyjdzie do ciebie zawodnik z zachodnich krajów bo są to kraje rozwninięta, a polska jest krajem rozwijającym się więc nawet jak 30 razy z rzeędu wygrasz Lige Mistrzów polskim klubem to i tak nikt z Angli czy Francji do ciebie nie przejdzie.

ArkoPL Partyzant

18.05.2007 15:33    #68669     Sufler - Porady do gry - Ciekawostka - kartki & kontuzje
Ja osobiście kiedyś miałem 2 czerwone kartki i 2 kontuzje, Atletico - Barceloną i oczywiście przegrałem, choć prowadziłem... 1-4 Bruks i tak ty wymiatasz ;p

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2007 15:30    #68670     Sufler - Porady do gry - Transfery z zagranicy
Zakładałem juz podobny temat, ale tam opinie były rozne i w koncu nie otrzymalem konkretnej odpowiedzi. Oto pytanie czy kiedykolwiek (nawet po kilku sukcesach) przejdzie do mnie (do Śląska) Niemiec, Francuz, Hiszpanin, Włoch (chodzi mi dokładnie o te kraje, a nie np. o Brazylie) o odpowiedzi prosze graczy którym taki gracz przeszdł do waszego polskiego klubu albo są absolutnie pewni ze sie nigdy nie zgodzi. Licze na wasze odpowiedzi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.