Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.05.2007 20:18    #68651     Sufler - Porady do gry - pytanie
Co to piewszego pytania, to trudno powiedzieć, ja w Legii nie raz chciałem rozbudować stadion ale gmina nie wyraziła zgody, oczywiście może kiedyś pozwolenie wyda, ale nie wiadomo kiedy, ostatecznie możesz użyć FM Modifier.
Jeśli chodzi o drugie pytanie, to zależy w której lidze którego kraju byś chciał grać. Prpnonuję Scunthorpe Utd z angielskiej League One, mimo że nie mają wysokiego budżetu. Ewentualnie Betis Sevilla.

jordan23 Partyzant

18.05.2007 20:10    #68652     Sufler - Porady do gry - pytanie
Witam!!!
Mam problem poniewaz gtram walencja juz 5 sezon i chce rozbudowac stadion, zarzad sie zgadza i postanawia zbudowac nowy stadion ale.... po pewnym czasie mowia ze stadionu nie zbuduja bo nie uzyskali zgody. Czy jest szansa iz zbuduja ten stadion za jakis czas??
i jeszcze jedno pytankoi:D
Do tej pory gralem raczej duzymi lub srednimi klubami, znudzilo mi sie i chce teraz pograc jakimis leszczami z nizszej ligi. Moze ktos mi mogl jakis klub polecic?? chodzi mi o klub gdzie jest uzdolniona mlodziez i jets roche kasy na transfer (chociaz 100 tys)

jacob08 Młody aktywista

18.05.2007 19:43    #68653     Sufler - Porady do gry - Francja(Lyon)
Nie, jeśli grasz Lyonem to nikt nie przyjdzie!!! To nie klub!! Aaaaaaaaaaaaaaa

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2007 19:13    #68654     Sufler - Porady do gry - Ekscentryczność
np. na roznym wbiega w pole karne zeby zaglowkowac, przetrzymuje pilke, generalnie gra jak fabian barthez

18.05.2007 18:47    #68655     Sufler - Porady do gry - brak talentów w mojej FM
sora tak mi sie napisalo, ale wszystkim polecam nawet ogromna baze, dzieki niej o wiele latwiej, szczegolnie do slabszych druzyn wyszukac dobrych graczy

kaczy Młody aktywista

18.05.2007 18:46    #68656     Sufler - Porady do gry - Francja(Lyon)
Ja gram st.etienne i w pierwszym sezonie sprowadziłem Dannyego Koevermansa, a on jest dobry, tymbardziej, że jest moim najlepszym strzelcem, a jestem liderem League 1, gram w półfinale Ligi Francuskiej i jeszcze w Pucharze Francji.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.05.2007 18:41    #68657     Sufler - Porady do gry - brak talentów w mojej FM
@Seweryn i wisniczanin
[quote=cossack]. Gram na ostatnim uaktualnieniu (*.02) i dużej bazie danych.[/quote]
@Seweryn
Napisałeś to co ja :P Jeśli weźmie dodatkowych piłkarzy z kraju, z którego jest zawodnik nie bedzie gracza, to biorąc lige, w ktorej on gra nic to nie da bo wziął przedtem wszystkich graczy z przykładowo Szwecji

18.05.2007 18:29    #68658     Sufler - Porady do gry - Bug! Co robić?
raz mojemu pilkarzowi na wypozyczeniu skonczyl sie kontrakt, podpisalem z nim nowy, pojawil sie w moich rezerwach jednak wciaz wypozyczony!!! wowczas sprzedalem go do tego klubu w ktorym to gral na wypozyczeniu. dalej mam go w rezerwach jako wypozyczonego o wartosci 0 a po wyszukaniu w wyszukiwarce jest wlasnoscia fk moskwa i jest wart 400 tys. sheringham nie mial kontraktu trenerskiego w trakcie wypozyczenia i ty go z nim podpisales. krotko mowiac jezeli to ten bug co moj to na niemal 100% nie masz jak go sie pozbyc

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.05.2007 17:46    #68659     Sufler - Porady do gry - brak talentów w mojej FM
Może talenty są z innej wersji albo po prostu nie masz ich w bazie, weź dodatkowe państwa, z których pochodzą ci gracze.

cossack Partyzant

18.05.2007 17:41    #68660     Sufler - Porady do gry - brak talentów w mojej FM
Witam! Mam problem, bo gdy już znajdę zawodnika w talentach na str i pisze że koleś jest bez kontraktu i chętnie przyjdzie to w gierce takiego zawodnika znaleźć niemogę.... niechodzi mi o polskich zawodników tylko np brazylia, finlandia itp... Gram na ostatnim uaktualnieniu (*.02) i dużej bazie danych.... Co może być przyczyną że wyszukiwarka niepokazuje mi tych kolesi? Jak trzeba szukać? Proszre o pomoc...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.