Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seweryn Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.05.2007 10:40    #68631     Sufler - Porady do gry - FM SCOUT
FM Scout to program pomagający wyszukać utalentowanych piłkarzy w grze.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

19.05.2007 10:34    #68632     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet
oczywiscie ze sie da grac a poczytac mozna na linku ktory dal ci tz a jak nie rozumiesz no to nic nie potradze moze .........................................

head987456 Partyzant

19.05.2007 10:23    #68633     Sufler - Porady do gry - FM SCOUT
Witam mam problem z tym programem gdyz sciaglem sobie najnowszego scouta beta bodajze sie nazywa i nie dziala wyskakuje blad i tyle podajcie linka moze do starszej wersji tego programu jak mozecie

fudi Przodownik pracy

19.05.2007 09:55    #68634     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
Szozdi - idź grać w fife
Tom_Bronx - zle Ci sie sciagneło. Musisz sciagnąć ponownie. Takie błedy wyskakuje kiedy żle sie sciagneło.

pit9991 Młody aktywista

19.05.2007 09:21    #68635     Sufler - Porady do gry - Pytanie co do scoutów
w sensie takim jak z wyszukiwaniem pilkarza.Radzę ci jednak zatrudniać zagranicznych scoutów,Mają większą wiedzę o danym kraju.Najlepiej takich ktorzy mają trzy dobrze obeznane ligi lub więcej.Jeśli natomiast chcesz obserwować talenty np. Albanii(oczywiści scouci nie podpowiadają ci jak w innych grach o talentach)musisz najpierw znaleźć takiego pilkarza po dobrych notach,a jak nie to po atrybutach w dziale wyszukaj pilkarzy(oczywiście jak masz dobrego scouta znającego wybrany kraj)a następnie jak ci się ktoryś spodoba to wyślij scouta po karte informacyjną.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
18.05.2007 23:32    #68636     Sufler - Porady do gry - Anomalia,Bug a może życie??
No cóż... FM... Drużyny o wyższej reputacji mają swoisty handicap... Tak więc jeśli kluby mają zawodników o podobnych umiejętnościach (są mniej więcej na tym samym poziomie) to zazwyczaj wygrywa drużyna o wyższej reputacji...

A co do tych końcówek - jeżeli się prowadzi to trzeba podjąć odpowiednie kroki, aby utrzymać wynik. Można cofnąć drużynę, grać bardziej defensywnie i czyhać na okazję do kontrataku, ale wiąże się z tym pewne ryzyko - to przeciwnik ma wtedy piłkę...
I jest drugi sposób - dać suwak gry na czas maksymalnie w prawo i nic w taktyce poza tym nie zmieniać - podobno równie skuteczny sposób jak ten pierwszy :]

Bramkarz broniący wszystko co leci w stronę bramki? Wbrew pozorom nie zdarza się to często. Wystarczy stosować rotację wśród napastników, aby się bardziej przykładali do wykorzystywania sutyacji (wiem, wiem, generalizuję :]). Ale czasem nic się na to nie poradzi... No cóż... Takie... eee ... Taki FM :)

ener Partyzant

18.05.2007 23:23    #68637     Sufler - Porady do gry - Ciekawostka - kartki & kontuzje
a jak grałem Polską na MŚ w 2010 w RPA i grałem z Urugwajem to z Urugnaju za czerwone kartki wyleniało czterech zawodników :D

ener Partyzant

18.05.2007 23:19    #68638     Sufler - Porady do gry - Transfery z zagranicy
Ja gram Wisłą zaczynam piąty sezon raz wygrałem puchar UEFA i odpadłem w półfinale LM z chealsa London domnie przeszedł młody reprezentant włoskiej narodów ki U-20 Luciano lewy obrońca zamieniam go często z Golańskim ! ! ! Więc przy odrobinie szczęście znajdziesz może jakiegoś chętnego do śląska ap ropo jestem z Wrocławia :D Tego Luciano z jakiejś meksykańskiej drużyny kupiłem :D

dymek Partyzant

18.05.2007 23:15    #68639     Sufler - Porady do gry - Nerwowe końcówki
Pisze poniewaz bardzo irytuje mnie jedna sprawa mianowicie zawsze kiedy gram mecz i prowadze tylko 1 bramka to w 90 minucie wlacza sie widok boiska i widac toczacy sie mecz a dokladnie to huraganowe ataki na moja bramke druzyny przeciwnej i widok boiska nie wylacza sie juz do konca spotkania a ja wtedy dostaje skretu zoladka przed obawa starcenia bramki(ale w wiekszosci meczow i tak nie sa to juz kluczowe momenty tylko zwykle ataki z wiekszoscia niecelnych strzałow) a gdy to ja przegrywam wtedy nawet jezeli pojawi sie boisko to tylko na ta jedna akcje i zaraz sie wylacza !!!! czy jest to wada gry???

Bartez Przodownik pracy

18.05.2007 22:34    #68640     Sufler - Porady do gry - Patch, dodatki - Problem
Słuchaj, jeśli zainstalowałeś FM to opcjonalnie jest baza 7.0.0, jeśli następnie zainstalowałeś patch 7.0.1 i 7.0.2 to masz do wyboru 7.0.0, 7.0.1 i 7.0.2. Dalej, jeśli dołożyłeś do tego Rambo Rev. to wtedy masz do wyboru tamte trzy bazy + tą Rambo. Tylko żeby zagrać w rambo, zainstaluj tylko 7.0.2 i dopieo dodaj rambo. Czy wszysto jasne??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.