Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Może właśnie przenosi statystyki z jednego klubu do drugiego, albo może wcześniej dany zawodnik grał już w klubie i wtedy występował

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

wydaje mi sie ze to BUG, chociaz nigdy nie spotkalem takiego pzypadku. gra moze po prostu nie zapisuje transferu i przenosi statystyki do nastepnego klubu? a moze wlasnie wypozyczenie bylo?

bury86 Młody aktywista

20.05.2007 07:23    #68603     Sufler - Porady do gry - Egzotyczne supertalenty
Moga , jak amsz dobrych trnerow skoro sam mowisz i baze trenngowa to czemu nie, dobrze byloby jeszce miec dobre obiekty mlodziezowe skoro takich mlodych szukasz bo chyba 16-latka odrazu do 1 skaldu nie wstawisz. Kiedys grajac w lidze Polskiej mialem 3 juniorw ktorych sprzedalem po paru latach za duze pieniadze do Anglii i Hiszpanii wiec napewno da sie zrobic z nich pilkarzy ktorzy podbija Europe.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

20.05.2007 07:20    #68604     Sufler - Porady do gry - Egzotyczne supertalenty
spokojnie moga. przy odrobinie szczescia stworza kiedys zespol na miare wygranej w LM, ale czesto zdarza sie ze sa nielojalni i po 1-2 sezonach chca odejsc do wiekszego klubu. niewazne jakiej sa narodowosci, i tak beda kiedys wspaniali

Leon9921 Partyzant

20.05.2007 06:02    #68605     Sufler - Porady do gry - Egzotyczne supertalenty
wczoraj zainstalowalem fm scouta i postawilem sobie za cel wyszukac najzdolniejszych piłkarzy obcego pochodzenia. Szukam w wieku 16-19 lat graczy. Znalazłem superzawodnikow o PA 170-185 z Rosji,Słowacji,RPA,NIgerii,Kolumbii czy ekwadoru - glownie z egzotycznych krajow i takie pytanie czy uwazacie ze oni sie moga u mnie w wisle rozwinac na klasowch pilkarzy a mam niezlych trenerow , baze treningowa nawet dobra i mam juz 2014r ?

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

a radoi(ktory zreszta gral kilka razy u mnie w paru klubach) i defoe tez byli na wypozyczeniu??? bo na wypozyczeniach takie bugi sie spotyka ze rece mozna zalamac i idzie sie powiesic itp

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Czy zauważyliście, że FM błędnie podaje liczbę goli i występów w "klub-rekordy"?! Aby dokładnie wyjaśnić o co chodzi przytoczę przykłady. Oto w Villarreal (gdy otworzymy okno "rekordy - bieżący sezon";) okazuje się, że aktualnym rekordzistą w ilości rozegranych ligowych meczów dla klubu jest Tacchinardi (270-kilka gier). Tymczasem ten piłkarz jest na wypożyczeniu w klubie dopiero od tego sezonu! Kiedyś grałem trochę Catanią (liga włoska) i sprowadziłem między innymi Mirela Radoi. Po kilku rozegranych meczach spojrzałem na klubowe rekordy i okazało się, że Mirel ... rozegrał najwięcej ligowych meczów w historii klubu-ponad 200... Ze zdziwienia ręce mi opadły... Identycznie jest z liczbą strzelonych goli! Przeglądałem kiedyś rekordy klubów Premiership i wszędzie były błędy... Np. Aston Villa sprowadziła Defoe'a i Fm zachowywał się tak, jakby ten gracz był tam od dawna. Dlaczego tak się dzieje?! Może ktoś ma patent, jak tę nieścisłość wyeliminować, bo mnie to okrutnie wkurza! Od razu wypraszam sobie wszelkie insynuacje dotyczące "piractwa":-) Jestem szacownym, 31-letnim menadżerem, którego stać na oryginał:-)

Bartez Przodownik pracy

PS.
A czy tobie chociaż raz gra sama z siebie się wyłączyła??

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

19.05.2007 22:26    #68609     Sufler - Porady do gry - Pojedyńczy zawodnicy
wez sobie zawodnikow z tego kraju, albo przenies tych graczy do innych druzyn ale to by bylo be

robinho09 Młody aktywista

19.05.2007 21:59    #68610     Sufler - Porady do gry - Stadion-Mundial,Euro
Raczej rozbuduje, ale raczej musisz grać dobrym klubem z dużą kasą i pewnie w jakieś mocnej lidze, bo przewaznie kraje z małą reputacją nie dostają w FM Mundialu lub EURO.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution