Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.05.2007 21:54    #68571     Sufler - Porady do gry - Puchar Polski
cóz ta edycja mnie bardzo stresuje - w 2006 wszystko było chyba prostsze ;) niemniej z zacięciem walczę Korona o Puchary (to jak w realu sytuacja - tyle że w realu nie jestem managerem ;) i ostatnio spotkało mnie coś niespotykanego (chyba) - w ćwierćfinale PP (czyli 2 mecze) na wyjeździe z Lechem dostałem 3-2 - niezły w sumie wynik przed rewanżem.Zastanawiające było że po 1 meczu w miejscu gdzie wyświetlane są możliwe miejsca do zdobycia w lidze,oraz info o pucharach i możliwych miejscach przy PP podświetliło mi na szaro "ćwierćfinał".
Czyżby komputer juz wiedział że przegram??Przecież rewanz mnie czeka.
Poczułem się jak w filmie "oszukać przeznaczenie" ;P
W meczu wcześniejszym (Puchar Ligi) wstawiłem rezerwowy skład żeby chłopaki odpoczęły,odpowiednio ich motywowałem - jednym słowem pełen profesjonalizm.Efekt - pierwsza połowa 1-0 dla mnie,3-3 awans mój.
Ok. 70 minuty bramkarz wybiega do skraju pola karnego,wybija koślawo piłkę,przechwyt i 1-1 - juz wiedziałem że nie uciekna przeznaczeniu :( 91 minuta dobijają mnie na 2-1.Fakt że wczesniej zdjąłem 2 zawodników w tym kapitana ale nie prezentowali się za okazale - po prostu komputer sobie przekalkulował,ze i tak mnie zrobi w hu**.
Mieliście taką sytuację??

ps. w poprzednim sezonie po passie kilku zwycięstw z rzędu 3 ostatnie mecze w dupę i zamiast puchrów 5 miejsce w lidze.

ps2.na domiar złego zapomniałem hasła do mojego konta "jaru" i musiałem nowe zakładać - fatum??

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Raczej nie ma szans, żeby na stadionie Groclinu Grodzisk Wlkp. odbył się finał jakiejś dużej, europejskiej imprezy piłkarskiej, ale na innych stadionach... czemu nie ;) Podejrzewam, że stadiony, na których są rozgrywane finały, są w grze rozlosowywane spośród wybranych wcześniej przez twórców. Ale to zagadnienie mogłyby rozwinąć osoby, które mają za sobą długie kariery, w których grały w finałach LM czy P. UEFA i mogłyby podzielić się spostrzeżeniami.

Bartosinho10 Partyzant

20.05.2007 21:13    #68573     Sufler - Porady do gry - Lapsus
nie dawajcie tego bo to w 07 nie dziala mi sie przez to grapopsula

Bartosinho10 Partyzant

20.05.2007 21:03    #68574     Sufler - Porady do gry - Lapsus
jak mozna to usunac bo przez to nie chce sie gra wlonczyc

miłosz_w Partyzant

mi sie zdarzylo jak gralem manu wtedy odpadlem w polfinale z realem ktory wygral pieniadze z biletow byly moje takze zawsze cus

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

20.05.2007 20:01    #68576     Sufler - Porady do gry - Problem
Tyle ze ja prowadziłem WKS Śląsk Wrocław a nie Real Madryt więc wygranie Ligi Mistrzów to wielki sukces

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

20.05.2007 19:58    #68577     Sufler - Porady do gry - Problem
ekhem, jak gralem juve mialem 12 lat, bylem wtedy mlody i glupi... potem az do 2006 roku gralem tylko lige polska

menadzer_ Partyzant

20.05.2007 19:45    #68578     Sufler - Porady do gry - Problem
Tylko poprzedni sejw Cię ratuje. Swoją drogą, co to za problem wygrać Juventusem czy jakąś inną sławą LM? Takie rzeczy można robić w nieskończoność...

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
20.05.2007 19:06    #68579     Sufler - Porady do gry - trzy dziwne sytuacje
1. Sprawdz dokładnie finanse i zakładkę wydatki:
-popatrz na podatek - czasem może wynośić naprawdę niemało,
-może spłacasz pożyczkę,
-dywidendy dla akcjonariuszy,
-zależy też ile wydałeś na nowych kopaczy :]
2. Liga portugalska ma niższą reputację niż włoska. Rzadko się zdarza, jeśli zawodnik czuje się potrzebny w klubie z ligi o najwyższym standardzie (Włochy, Anglia, Hiszpania), aby przeszedł do gorszej ligi. Jeśli zostanie wystawiony na listę transferową i będzie miał status "niepotrzebny klubowi" wtedy możliwe, że się skusi.
3. Zostało to już wytłumaczone + może Tottenham rozegrał więcej meczów. Za mecze eliminacyjne również dostaje się punkty.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Problemy ze statystykami pojawiają się po używaniu jakichś "szemranych" programików, których normalnie nie powinno się używać (FMModifier, Save Cleaner). Samo SI nie daje gwarancji, że po używaniu ww. programów FM będzie działał poprawnie (przynajmniej tak mówiło przy okazji programów od Mind Compression).

Więc jeśli chcesz, aby statystyki były w porządku nie używaj tychże programików :]

[ jeśli nie używałeś żadnego z nich to nie wiem co jest przyczyną takich anomalii... ]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution