Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SyZtem Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.05.2007 14:44    #68551     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
LuQar - albo napisales ladna bajke, albo grales S&L
Innej mozliwosci nie widze :>

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

21.05.2007 14:35    #68552     Sufler - Porady do gry - kilka druzyn w jednym klubie
Nie ma opcji żeby mieć więcej drużyn. Jest kilka wyjść. Możesz znaleźć sobie kolejne kluby filialne tak jak to napisali. Możesz powypożyczać do innych klubów z tego co wiem to kluby z niższych lig w Anglii bardzo często chcą wypożyczyć młodych z lepszych klubów. Jak nie będą chcieli wypożyczyć to daj proponuj klubom i daj opcje wypożyczenie i 0% wynagrodzenia(grasz chelsea to jest chyba nie problem te pensje). Możesz pozwalniać najsłabszych. Albo najbardziej czasochłonna ale najpewniejsza opcja przejąć drużyne rezerw i stosować rotacje to bedą wszyscy grali.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.05.2007 14:25    #68553     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
LuQar - a ja w trakcie 50 sezonów gry Unią Janikowo 48 razy wygrałem LM (1 sezon - wejście do ekstraklasy, 2 - zakwalifikowanie się do LM), 49 Mistrzostw Kraju, 50 Pucharów Krajowych i Pucharów Ekstraklasy, 1 PU, Unia w trakcie 5 sezonów została najlepszym i najbogatszym zespołem świata, potem objąłem reprezentację Lichteinstainu i wygrałem nią wszystko co się da: w trakcie 10 sezonów 3x Mistrzostwo Świata, 2x Mistrzostwo Europy, nie mam screena bo mi się save zepsół :P

Ja też potrafię pisać bajki :PPP

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

21.05.2007 14:14    #68554     Sufler - Porady do gry - rok 2012
raczej tak sie nie zdarzy chociaz to gra sama wybiera moze byc nawet final lm w warszawie jak sie tak zadzry

szakal_1985 Partyzant

i jak Ci idzie kacper ja wcześniej prowadziłem 2 sezony legie ale mnie wywalili:) i zatrudniła mnie Korona kielce. Koroną zagrałem 7 sezonów w tym 4 mistrzostwa 2 razy puchar polski i raz nawet puchar UEFA. puzniej miałem awarie kompa przez 0,5 roku niegrałem z zaczełem od FM.05

szakal_1985 Partyzant

Witam wszystkich miłośników FM. Aktualnie prowadze właśnie Inter mam teraz sezon 2009/2010 jest to mój czwarty sezon tym klubem pierwsze dwa były cieżkie. Teraz jest super to moja paka stworzone przeze mnie: BR-Artur Boruc,OŚ-Gonzalo Rodriguez,Cesar Arzo,OL-Gareth Bale, OP-Petri Passanen, DPŚ-Javier Mascherano,PL-Fabio Grosso,PP-Sherman Cardenas,OPŚ-Celesinho,N-Zlatan Ibrahimović i Adriano:) REZERWA: BR-Łukasz Fabiański,Kenneth Vermeer,OŚ-Ezeguiel Garay,Martin Skrtel,Maxvell,DPŚ-Patrick Vieira,Sergey Kisylak,OPŚ-Diego Buonanotte,Daro Bottinelli,Fabrizio Miccoli,N-Pablo Vitti,Salvatore Foti,Miroslaw Klose. Co sądzicie o tej pace dwa sezony i 3korony zdobyte:)

LuQar Partyzant

21.05.2007 12:22    #68557     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Anderlecht 33 sezony

32 Mistrzostwa kraju
31 razy wygrany puchar Belgii
30 razy wygrana LM
1 raz wygrany puchar UEFA

Doprowadziłem klub do bezwzględnej dominacji nad resztą zespołów,Anderlecht był klubem najlepszym na świecie i na dodatek między moim a następnymi zespołami była już naprawdę przepaść.Patrząc na stan z 33 sezonu to w Europie poza mną mogłbym wyróżnić 3 zespoły,FC Kopenhaga,AC Milan i AS Roma,po tylu latach gry można zaobserwować dziwne zjawiska np Man Utd z potęgi stał sie nic nie znaczącym w Europie słabeuszem mającym problemy od 20 lat z załapaniem sie do jakiegokolwiek pucharu.Anderlecht był także najbogatszym klubem na świecie i mającym wszystkich najlepszych zawodników świata.

Najdłuższa seria zwycięstw 168 meczy pod rząd
Meczy bez porażki 281 pod rząd

Grałem na defaultowej dacie.

W połowie 34 sezonu opuściłem klub w poszukiwaniu nowych wyzwań i objąłem kontrolę nad klubem zajmującym ostatnie miejsce w drugiej lidze tego samego kraju i w ciągu drugiej połowy sezonu odrobiłem stratę i awansowałem do 1 ligi i ją jako beniaminek wygrałem.

Dodatkowo zrobiłem potęgę z Polskiej reprezentacji,była najlepszą reprą na świecie i kilkukrotnie wygrałem mistrzostwa Swiata i Europy(mała ciekawostka 2 pod wzgledem jakości byla Walia !!! a potem Urugwaj)

Jestem dumny z tego sav'a ale niestety dawno już go utraciłem poprzez format dysku twardegi i idiota zapomniąłem go przedtem skopiować i do dzisiaj żałuję bo fantastycznie mi szło,jedyne co mi zostało to wszystkie statsy wydrukowane w drukarce ale dobre i to :/

mike_91 Partyzant

21.05.2007 12:18    #68558     Sufler - Porady do gry - kilka druzyn w jednym klubie
Moj problem polega na tym, ze gram chelsea i tam mam standardowo I zezpol, II rezerwy oraz U-18. W pierwszym zespole mam okolo 18 zawodnikow, w U-18 tez, a w rezerwach okolo 35. W rezerwach mam duzo talentow i nie chce ich sprzedawac, a malo klubow chce kogos wypozyczyc. Co sezon przybywo tez zawodniko z juniorow no i mam problem. Kilku zawodnikow wyporzyczam do klubow filialnych, ale nie moge wyporzyczyc duzo bo w tamtych klubach tez nie beda mogli grac bo ich bedzie poprostu zaduzo :/ I moje pytanie polega na tym czy mozna miec wiecej druzyn np. I zespol, II rezerwy III zespol oraz U-18. Takie rowiozanie by mi sie przydalo i za kilka lat mogl bym ich sprezdac za dobre pieniadze :)

Goplania_Ino Partyzant

21.05.2007 11:41    #68559     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
Fajnie, że ktoś zrobił III ligę. Ale w pełni cieszyłbym się, gdyby dodano jeszcze IV, bo b. chętnie pograłbym sobie Goplanią Inowrocław.

dru100 Partyzant

21.05.2007 10:57    #68560     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
mógłby mi ktoś dokładnie wytmumaczyć jak należy wgrać ten dodatek bo po zwyklym wkopiowaniu całośći nie chce mi się gra załadować, jakiś błąd na początku wyskakuje

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.