Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

nett7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
witam, wiem ze tych tematow bylo mnostwo i ze w FAQ jest wyjasniona kwestia pozwolenia na prace ale odpowiedzi na moj problem nigdzie nie znalazlem..

chodzi o to ze mam pilkarza ktory jest juz u mnie w klubie ale ma obok nazwiska ikonke PPr, mialem juz tak kiedys z Carlosem Vela w Arsenalu ale nie gralem wtedy dlugo wiec nie dowiedzialem sie nic wiecej na ten temat.
Kiedy ten pilkarz dostanie pozwolenie? probowalem juz wszystkiego, szukalem w grze czy mozna jakos w ogole poprosic o przyznanie mu obywatelstwa itp, w koncu w edytorze czasu rzeczywistego pozmienialem dla proby pare rzeczy:
zwiekszylem liczbe wystepow w reprezentacji- nic nie dalo,
zmienilem mu narodowosc- to zadzialalo ale nie chce tak grac..

czy ktos wie co moge zrobic zeby ten pilkarz dostal obywatelstwo? albo chociaz ile musze czekac az ktos sie nim zainteresuje..?
z gory thx ;)

Carrot Młody aktywista

21.05.2007 22:55    #68532     Sufler - Porady do gry - Problem
ale tabalugg... ty emerytowales tego managera, a potem zapisales gre czy co? bo nie rozumiem tego problemu... wczytaj tego save'a co go miales, a wszystko bedzie ok, nie musisz wczytywac poprzedniego. no chyba ze po odejsciu na emeryture zapisales gre, co bylo by naprawde "madre" z twojej strony :P albo ze grales te pol roku bez zadnego zapisu gry, co tez nie ejst za inteligetne.... ;/

bury86 Młody aktywista

21.05.2007 22:45    #68533     Sufler - Porady do gry - rok 2012
U mnie w Danii , i wygrala Anglia , ktora ograla mnie w grupie 2:1 (prowadzilem Polske)

LuQar Partyzant

21.05.2007 21:55    #68534     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No dobra niebęde już pisał bo bez screenów to i tak nikt nieuwierzy,zręsztą macie rację bo też bym nieuwierzył w to jakby ktoś pisał,w każdym bądz razie satysfakcję mam z tej gry i to jest ważne :) Sprubujcie zagrać Anderlechtem,ma bardzo duży potencjał startowy wielu młodych i solidnych graczy,polecam fajnie się gra.I wcale niejestem jakimś cyborgiem czy coś bo z tą drużyną mi poszło ale np Legią Warszawa zaczynałem chyba 10 razy już i nic niemogę osiągnąć absolutnie,żadna taktyka mi tam niepasuje,nieumiem poprostu z tym klubem :( Jeśli ktoś z was miał jakieś sukcesy(jakiekolwiek) w FM 2k7 z Legią mogłby mi coś doradzić,bardzo chętnie wysłucham,jakby co to mój meil to :

LuQar Partyzant

21.05.2007 21:34    #68535     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Właśnie takiej reakcji się spodziewałem bo większość ludzi musi zobaczyć żeby uwierzyć i ja też akurat do nich należę.Nic tu nieudowodnię mogę tylko zapewnić że to szczera prawda i taki save istniał.A co do pytania to jak grałem tym beniaminkiem wygrałem 3:0 raczej gładko z Anderlechtem i to niejest jakiś cud,istnieje różnica miedzy prowadzeniem klubu przez gracza a przez komputer... zatrudnii kiepawego trenera,wyprzedali mnóstwo klasowych graczy i kupili śmiesznych zawodników,uwierzcie że komputer to potrafi.Sprubujcie kiedyś zagrać tak dużo lat
jakimś klubem a zobaczycie że czym więcęj sezonow macie za sobą tym jest łatwiej pokonać każdego i te statystyki staną się bardziej realne...szczęscia mialem duzo na poczatku wygrywajac puchar uefa bo to znacząco przyspieszylo rozwój.

kyczy7 Przodownik pracy

21.05.2007 21:29    #68536     Sufler - Porady do gry - Gdzie?
aha i jeszcze jedno ( sorry ze w tym temacie ale musze bo tamten został zamkniety a chce cos wyjasnic ludziom ) w temacie "piarctwo" ludzi pisza ze trzeba duzo pracy poswiecic zeby grac na piaracie na patchu a tak nie jest ... przekonałem sie na sobie ( oczywiscie nie posadzajcie mnie o to ze mam pirata bo tak nie jest bo inaczej chyba bym tego tematu nie poruszła taki głupi to az nie jestem ) otóz :
CIACH
prosze o wyrozumiałosc i nie posadzanie mnie o pirata bo napewno zaraz takie odpowiedzi sie posypia ale jakos przeboleje :P )

Kpisz sobie? Instrukcja uruchomienia patcha na piracie to gruba przesada - dostajesz ostrzezenie. - dop. jakubkwa

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

21.05.2007 20:04    #68537     Sufler - Porady do gry - Baraze w Holandi
To jest tak:
- pierwszy zespół LM,
- następne cztery eliminacje o LM (system pucharowy - przegrani mają PU)
- kolejne 4 baraże o puchar intertoto.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Carrot Młody aktywista

21.05.2007 19:42    #68538     Sufler - Porady do gry - Baraze w Holandi
nie tyle ze nie spie, tylko mieszkam w iinej strefie czasowej i to daltego;) jak to pisalem to bylo u mnie po poludniu :D a co do tematu to tak troche glupio jest zrobione ze zespol ktory zajal 2 miejsce w tabelimoze grac w intertoto... a zespol z 5 miejsca w lidze mistrzow :| dla mnie jest to naprade glupie...

tabalugg Młody aktywista

21.05.2007 19:09    #68539     Sufler - Porady do gry - Puchar Polski
screen czego ? po rozmowach motywacyjych przed meczem masz zapowiedz ,tam są pokazane taktyki zespolow - w górnym rogu prawym,pod podpisem gości masz chyba tryb - i wybierasz ''Zdaniem eksperta'' i jest :) screen dam za moment bo narazie nic nie gram :)

marask506 Młody aktywista

21.05.2007 18:51    #68540     Sufler - Porady do gry - Bazy
oczywiście także im większa baza tym większy sie robi save a co za tym idzie gra wolniej chodzi, chyba że masz dobry komp

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.