Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.05.2007 23:05    #68501     Sufler - Porady do gry - Anty
1. Antywirusy i firewalle raczej nie powodują crush dumpsów.
2. Korzystanie z programów typu easy-cleaner jest bardzo ryzykowne, gdzyż może się okazać, że na jakiś typ pliku, który dla niego jest w systemie nie potrzebny tak naprawdę jest wykorzystywany przez jakiś program lub grę. Wtedy easy-cleaner go skasuje i lipencja ;)

Mistrzu_mks Młody aktywista

22.05.2007 22:08    #68502     Sufler - Porady do gry - Anty
kolega stwierdzil ze Anty virus i firewalle moga mi powodowac crash dumpsy a jeden z programówmogł usunac mi jakies wazne pliki. i rzecywiscie 1szy crash dumps mialem po skanie "easycleanerem" moze miec racje?

fudi Przodownik pracy

22.05.2007 22:07    #68503     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
tutaj skopiuję. ale tylko co nowego w update, a instrukcje to se trzeba sciagnąć ;)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 Liga Polska Grywalna do Football Manager 2007 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Twórcy update :

- Fudi
- Menedżer_5
- Bartez_81

Pomagający ( za co chcę serdecznie podziękować)

- SeJu - lista ponad 300 aktualnych transferów, zmian itp aktualnych na dzień 22.05
- Wiśnia_Legia - Lista ze szczegółowymi danymi ponad 100 talentów z Polski i ze świata, których nie ma w pierwotnej wersjii FM
- Karpin - Twórca wszystkich składów, budżetów oraz wspołpracy pomiędzy klubami.

Co dodaje update :

Polska :

- wszelkie zmiany w sztabach szkoleniowych wszystkich klubów 1,2 i 3 ligi Polskiej aktualne na dzień 22.05.2007.
- wszelkie zmiany transferowe wśród pilkarzy 1,2 i 3 ligi w Polsce aktualne na dzień 22.05.2007
- możliwość grania drużyną z 3 ligi Polskiej w tejże dywizji.
- realne budżety klubów na wiosnę 2007
- współprace pomiędzy klubami
- dodanych ponad 50 talentów z Polski
- dodanych ponad 50 Polaków za granicą
- zminiejszenie/zwiększenie atrybutów niektórych zawodników
- dodanie 15 zespołów "nieligowych"
- dodanych 5 aren przyszłości - Euro 2012
- nowe media

Świat:

- wszelkie zmiany w sztabach szkoleniowych wszystkich klubów aktualne na dzień 22.05.2007.
- wszelkie zmiany transferowe wśród pilkarzy aktualne na dzień 22.05.2007 z lig:
Niemieckiej
Angielskiej
Francuskiej
Hiszpańskiej
Holenderskiej
Polskiej
Portugalksiej
Chorwackiej
Belgijskiej
Rosyjskiej
Ukraińskiej
Szkockiej
Tureckiej
Austriackiej
Włoskiej

- Transfery tzw. Future Transfer
- realne budżety
- współprace miedzy klubami
- dodanych ponad 50 talentów ze świata
- zminiejszenie/zwiększenie atrybutów niektórych zawodników
- nowe media
- dodanych 5 aren przyszłości - Euro 2012

tabalugg Młody aktywista

22.05.2007 20:46    #68504     Sufler - Porady do gry - kitsy
dobra zamknijcie temat bo łowcy punktów nie wyczuli w tym pytaniu okazji....oni wolą odpowiedziec na pytanie : '' czemu nie moge dac gracza do skladu jak ma czerwoną ikonke koo nazwiska ?''

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
22.05.2007 20:24    #68505     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Pavlov99 - gratuluję wyniku.

Szaman - ten drugi screen po prostu świetny ;)

aberdeen Młody aktywista

22.05.2007 19:26    #68506     Sufler - Porady do gry - pirat
@Bartez_81
Problem leży nie tylko w zbyt małych zarobkach, ale też w wygórowanych cenach płyt z resztą nie tylko gier. Jeśli cena była by niższa to więcej ludzi by kupowało oryginały.
Ostatnio widziałem badania, z których wynikało, że zaledwie 30% oprogramowania na świecie jest kupowana legalnie! a w krajach mało rozwinętych piractwo sięga ponad 90%!

kyczy7 Przodownik pracy

22.05.2007 18:51    #68507     Sufler - Porady do gry - pirat
ja powiem tak : bez orginału nie ma pirata poniewaz ten co ma orginalna wersje gry najpierw musi wrzucić ja do neta i potem mozna nazwac to takim "niby piractwem " bo nie handluje Cd tylko umieszcza pliki w necie ... wiec tak to jest ... i wapie zeby przez nastepne 10 lat to sie zmieniło bo niesety ale nie ma takiej możliwości ... każdy moze sobie wrzucic dowolny plik na serwer i ten który go ściagnie juz cieszy sie gra za darmo i bez wydawania kasy ... Head987456 mysle ze ten temat nidługo zostanie zamnkniety i dostaniesz taki status jak ja bo niesety ale na tej stronie o piractwie sie nie zakłada ( nawet nie można tego opisywac z dobrej strony )

head987456 Partyzant

22.05.2007 18:49    #68508     Sufler - Porady do gry - pirat
Każda ściągnięta gra z netu jest piratem i nic tego nie zmieni.
smieszny jestes nie kazda wiec troche przesadziles .

xpris Młody aktywista

22.05.2007 18:48    #68509     Sufler - Porady do gry - pirat
Niestety takie jest życie. Każda ściągnięta gra z netu jest piratem i nic tego nie zmieni.
Żyjemy w polsce i nie zapowiada się na to aby nas w najbliższym czasie było stać szastać pieniędzmi.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

22.05.2007 17:49    #68510     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
chwala ci o supertaktyku.
bede cie wielbil.
nie zobaczysz mnie juz chyba nigdy na suflerze.
popelnilem blad unoszac sie butnie i dorabiajac emotke a'la pkt.
ja pierwszy cie obrazilem w mocnych slowach ale to ty mnie sprowokowales.
- tu napsiocz.
przepraszam wszystkich i postaram sie juz nigdy nie pojawic na suflerze.
wiem tez ze ten post ma malo wspolnego z tematem ale nim chcialbym zakonczyc ten piekny przegrany spor z supertaktykiem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.