Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.05.2007 14:56    #68421     Sufler - Porady do gry - Transfery
Warto ściągać w każdym oknie maksymalnie 4, 5 zawodników, którzy będą prawdziwym wzmocnieniem dla Twojego zespołu i okażą się przydatni. Jeśli sprowadzisz więcej graczy to powinieneś rozegrać sporo [7-8] sparingów, aby gracze się zgrali.

Mistrzu_mks Młody aktywista

26.05.2007 14:53    #68422     Sufler - Porady do gry - Transfery
jak duzo moge przeprowadzic transferow na okienko by nie zachwiac gra zespolu (na okienko)

msinter Młody aktywista

26.05.2007 13:40    #68423     Sufler - Porady do gry - sparing-kości zostały rzucone
Kupując piłkarza, jest taka klauzula (rozegraj sparing)... Oznacza ona, że drużyny, które są obecnym i przyszłym klubem tego piłkarza zagrają ze sobą w przeciągu roku. Może poprostu kupiłeś jakiegoś piłkarza Unii Janikowo, więc nie możesz odwołać sparingu..

Bartez Przodownik pracy

26.05.2007 12:54    #68424     Sufler - Porady do gry - sparing-kości zostały rzucone
Nie wiem czy to bug, ale jeśli tobie został zaoferowany sparing to się go odwołać nie da, bo tylko oferujący rozegranie meczu może go odwołać, a jeślo chcesz powrócić do popredniego sejva, to jeżeli gra została zapisana po zaakceptowaniu meczu tow. to powrócić się już nie da. Ostatecznie na ten ostatni mecz wystaw rezerwowych, albo podstawowych zmień w przerwie.

pit9991 Młody aktywista

26.05.2007 12:50    #68425     Sufler - Porady do gry - sparing-kości zostały rzucone
Gram Górnikiem Polkowice,w listopadzie dostałem 8 propozycji rozegrania sparingów,oczywiście wszystkie zaakceptowałem myśląc że jak któryś termin będzie mi się nie zgadzał to odwołam jeden z niepotrzebnych meczy towarzyskich.Akurat zobaczyłem w terminarzu że mecz z Unią Janikowo jest tuż przed rozpoczęciem ligi więc niechcąc przemęczać wtedy pilkarzy chciałem ten sparing odwołać a tu się okazuję że ten przycisk(odwołaj sparing) nie jest aktywny.(a przecież to mecz towarzyski a dopiero w marcu miałem go rozegrać-a w tedy był listopad czyli kilkadziesiąt dni do meczu)czy to jest bug??A jak tak to da się go jakoś obejść czy trzeba powrócić do poprzedniego sejva??Za odpowiedzi szczerze dziękuję:)

gregor10 Młody aktywista

26.05.2007 11:31    #68426     Sufler - Porady do gry - Powtórzony karny
Ej goście nie piszcie że nie ma takiej opcji. Otóż JA wam ręcze, że jest. Grałem kiedyś Realem Madryt(oczywiscie w FM07) no i kupilem Davida Villa i on wykonywał 2 razy jedenastke a pierwsza nie byla zaliczona a pojawił sie komentarz że ,,Karny musi zostac powtórzony"
ad
drugi seju :) praktycznie nie ma tematu bez jego wypowiedzi :)
Pozdro i Narq

Quaresmafan Partyzant

26.05.2007 10:05    #68427     Sufler - Porady do gry - 3 liga francuska
predaktor ale ten kitspack jest do najniższej w fm nieaktywnej ligi 4 Cfa
a mnie chodzi o 3 ligę gdzie gra Sete Laval Cannes

Proletariat

26.05.2007 09:31    #68428     Sufler - Porady do gry - 3 liga francuska
Znalazłem logopacka tylko, że do wszystkich lig francuskich.

http://cmrev(...)470.html

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
26.05.2007 00:05    #68429     Sufler - Porady do gry - Indywidualne krycie
@portowiec1992

Dlaczego nie polecasz? Bardzo dobra opcja :P
I serio mówię - jeżeli grasz mecz z drużyną, w której jakoś szczególnie wybija się jeden zawodnik to wtedy "przyklejenie mu platra" jest jednym z najlepszych rozwiązań (wiadomo, że gracz mający być plastrem ma mieć wysokie parametry: KRYCIE, przewidywanie i ustawianie się). Wyłączenie z gry rozgrywającego, najlskuteczniejszego strzelca, groźnego skrzydłowego bardzo często przybliża nas ku sukcesowi.
Oczywiście zastosowanie tej opcji nie wyklucza tego, aby inni gracze kryli strefowo.

@Boazerio
Każdemu zawodnikowi możesz przypisać do krycia DOWOLNEGO gracza z drużyny przeciwnej. Nawet obrońcy, żeby krył bramkarza. Niestety w tym menu wyboru nie ma napisanego, kto na jakiej pozycji gra - sam musisz to wiedzieć (patrzeć na nazwiska i na jakich pozycjach grają dani deliwkenci - zapamiętać :P) i przydzielać po nazwiskach.
Osobiście nigdy nie spotkałem się z jakimikolwiek problemami akurat z tą opcją.

A co do rzekomego bugu, który ma powodować zmianę zawodnika do krycia - jeżeli dasz tego gracza, który jest nad kręską (a jest to ten zawodnik, który biega [według taktyki] w bezpośrednim sąsiedztwie gracza, który ma kryć indywidualnie - np. dla PL będzie to PP; dla DPŚ - OPŚ) to przy zmianie taktyki przez komputer (zamiana pozycjami, ściągnięcie z boiska) zawodnik będzie krył kopacza grającego aktualnie na danej pozycji. W przypadku wyboru gracza poniżej kreski taka sytuacja już się nie zdarza (no chyba, że zostanie zdjęty z boiska).

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

25.05.2007 20:55    #68430     Sufler - Porady do gry - Synowie piłkarzy
Jak chcesz sobie stworzyc pilkarza, no to uzyj edytora...To wg mnie tylko zagmatwaloby rozgrywke, a co jak ktos niechcialby, zeby jego syn gral w gale? :>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution