Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

r10gregor Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.05.2007 08:42    #68391     Sufler - Porady do gry - rezerwy
zgadzam sie z gregor10.. zeby grac w fm to trzeba miec duzo czasu.. a tabalugg to przeciez nie chodzi zeby wszystko odbywalo sie szybciej nie?? Chodzi o wyniki a nie o czas

wieluniak Partyzant

27.05.2007 00:51    #68392     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
ale służy do tego samego : pokazuje wstępne fazy gry i jak będzie wygladala dana gra
na pewno nie będę sobie życzył żeby ci co mnie najeżdżają ciągle od samego początku nie mieli mojego patcha

wieluniak Partyzant

27.05.2007 00:37    #68393     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
najpierw chciałem udostępnić to co mam np: jeśli jakaś gra wychodzi to na początku jest jej demo wiec ja robie coś podobnego a potem wychodzi wszystko jako finalna wersja wiec czemu niemiaro być tak samo z moim patchem ??? jestem pewny ze zobaczyli tylko na początku jak wygląda a potem nic nie sprawdzali albo nawet ocenili patcha tylko z tego co jest opisane ale chyba czytać nie umieją skoro podałem co znajdzie sie w następnej wersji. Widać przecież ze to zazdrość spowodowana wyścigiem kto pierwszy ten lepszy od razu mnie zaatakowali.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

27.05.2007 00:01    #68394     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
Aha i jeszcze jedno. Szacunek należy się im już teraz. Bo to co zrobili to coś czego w Polsce jeszcze nie było. Poświęcali swój czas na pracę zamiast iść do kina z dziewczyną/pograć w coś/pooglądać tv czy wykonując setki innych czynności. Wszystko to aby ktoś mógł cieszyć się z ich pracy. Zrobili to BEZINTERESOWNIE. Pokazali wielki szacunek do wszystkich fanów FM w Polsce. A ty mówiąc,że robiłeś to dwie godziny nie pokazałeś jakim jesteś bossem i specem od edytora tylko swoją nieprofesjonalność i olewanie sprawy. Bo mógłbyś posiedzieć dłużej i zrobić coś ciekawego. A wyszła szmira jak to powiedział Bartez. Cóż nie ty pierwszy i nie ty ostatni robisz coś o czym nie masz kompletnie pojęcia.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

26.05.2007 23:53    #68395     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
Cóż cokolwiek by to nie było ten czas lepiej przeznaczyłbyś na poćwiczenie ortografii. Bo jeśli jakość twoich prac jest taka sama jak ortografia to Fudi&Bartez i spółka nie powinna bać się twojej konkurencji.

Bartez Przodownik pracy

26.05.2007 23:51    #68396     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
wieluniak, nie miałeś innych zajęć tylko byłeś zbyt leniwy żeby się z tym bawić, a to co zobaczyłem na twoim tak zwanym patchu dalej zwanym update (apdejtem, gdybyś nie wiedział) to zwykła szmira, bo dlaczego chcąc zagrać w ligę polską muszę wybierać włochy?? a że w tej twojej tak zwanej czwartej lidze są włoskie kluby zamiast polskich, to sorki, minąłeś się z powołaniem

KORBA Partyzant

26.05.2007 23:39    #68397     Sufler - Porady do gry - Wychowanek klubu-kiedy?
Witam
Mam 17-letniego piłkarza (liga angielska) i chcialbym go wypożyczyć i stad pytanie czy jesli go wypożycze to czy w tym czasie jak bedzie gral na wypożyczeniu to czy osiagnie status wychowanka klubu i czy wogule jesli go wypożycze przed dwoma laty gry w klubie bedzie mial ten status??

A czy jesli kupie zawodnika 17 letniego to czy jesli bedzie gral caly czas u mnie to czy osiagnie miano wychowanka klubu?

I tak wogóle jakie sa warunki zeby zawodnik mial status wychowanka??
(calosc potrzebna do Ligi Mistrzów)

fudi Przodownik pracy

26.05.2007 23:17    #68398     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
a sorry....

Mowisz najlepszy "PATCH" w "hustorji" :/

Nasz update nie mial takich bugów jak to ze zeby grac Polska lige musisz wybrać wlochy....x]
pozdrowienia

wieluniak Partyzant

26.05.2007 23:06    #68399     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
to jak zassiesz plik i bedziesz mial przyjemnosc potestowac go na 2-3 sezony ???
Kazdy kto sciagnie plik misi spelnic warunek :
grac na tej bazie 2-3 sezony i wyslac mi maila z rodzajami bledow i niedopatrzen na adres:

tabalugg Młody aktywista

26.05.2007 23:03    #68400     Sufler - Porady do gry - rezerwy
to strasznie będzie przedłużac grę,rezerwy są przeważnie w soboty,wiec jhak grasz w niedziele to masz dwa mecze pod rząd.....jak chcesz ....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.