Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.05.2007 12:31    #68381     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
wieluniak, twoja głupota i wszechświat na prawdę nie znają granic, to znaczy co do tego drugiego to nie jestem pewien. Ale pomogę Ci. Nie pomyślałeś żeby w Polskę zmienić na Włochy i włochy na Polskę?? Mówię tu o reprezentacjach, żebyś nie musiał za dużo myśleć.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
27.05.2007 12:28    #68382     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
wieluniak wiesz co to znaczy ironia???

Głupota ludzka nie zna granic.

Dalej sie mi nudzi to sobie zrobiłem jeszcze Mistrzostwa do lat 7 i Lige Kobiet

Screena nie zamieszcze bo mi sie nie chce
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

fudi Przodownik pracy

27.05.2007 12:00    #68383     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
naprawde czytam i czytam i nie mam już siły...
Wieluniak...anglia w FMie ma 6 lig aktywnych a my chcemy to zamienić z Polską a więc będzie 6 lig aktywnych z polskimi klubami. Więc policzmy
1.liga
2.liga
3.liga
4.liga
5.liga
6.liga (A KLASA)
6 liga (B KLASA)

W 6 lidze angielskiej sa dwie grupy : polnoc poludnie a wiec u nas to będzie a klasa i b klasa. a więc będzie mozna zagrac druzyną nawet z B klasy czyli teoretycznie 7 ligi.

eh eh eh.....:/

wieluniak Partyzant

27.05.2007 11:36    #68384     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
oni z ta 6 liga umieszcza co najmniej kluby z 3 ligi polskiej jako grywalne. Przecież oni zamienia miejscami angielskie kluby z polskimi wiec za dożo wyboru nie ma. W końcu sami mówili o wyzwaniu wiec będą mieli wyzwanie prowadzić szaraków i zatrudniać za friko zawodników od czegoś muszą zacząć. Pomysł ze stadionami wżął sie z samych wloch gdzie 2 kluby grają na 1 stadionie i tego nie zmienię.
OTO lista do wykonania :
stworzyć kluby które nie istniały i wrzucić je do 4 i 5 ligi, stworzyć im STADION i stworzyć stadion dla zespołów rezerw które będą rozrzucone po 4 i 5 lidze.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
27.05.2007 11:26    #68385     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
Moim zdaniem troszke dziwnym pomysłem jest zmienianie stadionów na lepsze według jakiś tam wymogów. Przecież gra powinna być chyba realistyczna. Jeśli ktoś sobie chce pograć klubem z dużym stadionem to wybiera np. lige hiszpańską i ma. Poza tym czepiasz się że fudi ma niby w jakimś składzie 3 ligi samych juniorów. Nie uwzględniłeś, iż w niższych ligach są drużyni w których średnia wieku to np. 20 lat. W twojej 4 lidze mają byc sami szaracy to sorry ale co to za frajda grać z samymi szarakami w skłądzie. Rozumiem że jeśli gracz obejmnie taki klub to sobie zakupi piłkarzy, ale w innych klubach dalej będą szaraki i bedzie nieciekawie. W odpowiedzi na krytykę piszesz, że wykonanie "patcha" zajeło ci 2 godziny i uważasz że błędy wynikają z braku czasu. Jednak czy ktoś kazał ci go tak szybko opublikować????

Przy okazji pytanie do fudiego i reszty. Robicie ten update z 6 dwyizjami czyli tam będa kluby z której polskiej ligi??4 ?? jeśli tak to prosiłbym o umieszczenie Beskidu Skoczów, bo na A klase nie mam co liczyć chyba :D:D
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

wieluniak Partyzant

27.05.2007 11:24    #68386     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
ktoś gdzieś napisał ze tego nikt jeszcze oprócz nich jeszcze sie nie robił polskiej ligi, skąd możecie to wiedzieć ?? może niektórzy robili to na swój własny użytek i nie chcieli sie tym dzielić z dziećmi Neostrady którzy tylko krytykować umieją ???
Zdecydowałem ze patcha nie umieszczę na żadnym serwie robie to na złość krytykom, ale za to będę umieszczał przebieg prac jakie są wykonane i jakie zostały :p zacznę od teraz.
Prace wykonane: Polska 1,2 i 3 liga są zakończone w 99% (4 kluby z wloch sie uchowały w 3 lidze), Stadiony zostały poprawione w 1 i 2 lidze np: kluby ze śląska (wisla,cracovia,gornik Z) będą grały na obiekcie śląskim, arka i Lechia będą grały na nowym stadionie. Wszystkie kluby z 1 i 2 ligi maja podgrzewana murawę zgodnie z moimi wymogami. To zamknie usta krytykom a mi da spokojnie popracować nad moim patchem.

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

27.05.2007 11:22    #68387     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
Dajcie mu spokój , niech robi - Jak ktoś nie ma się czego czepiać to czepia się ortografii ...

Powodzenia ;] I taka mała rada nie rób zadymy wokoło swojej pracy tylko wydaj w pełni dopracowany produkt :]

Pozdrawiam

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.05.2007 10:55    #68388     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
wieluniak, sam zobacz co Ty piszesz. Fudi zrobi około 150 klubów do 6 dywizji, a Ty do 4 Ligi zrobisz 200?? Poucz się ortografii, bo naprawdę na suflerze jest zasada pisania po Polsku. Polecam Mozille ze słownikiem :P

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

27.05.2007 10:26    #68389     Sufler - Porady do gry - zmiana nazwy ligi
ale ja też mam nawet w 2006 roku Orange Ekstraklasa a gram na 7.02 i RRU

wieluniak Partyzant

27.05.2007 10:09    #68390     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
Mozę osoby mające pirata ucieszy fakt ze patch działa z piracka gra w 7.0.2v
ten patch na 3 lige podobno mial niechodzic na piracie a jakos u kolegi chodzi a jest juz w 5 sezonie rozgrywek :p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.