Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Flea86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.05.2007 00:29    #68351     Sufler - Porady do gry - Premiera Division
Między innymi przez takie durne przepisy nie cierpię grać w Hiszpanii.

snail7 Partyzant

28.05.2007 00:28    #68352     Sufler - Porady do gry - Premiera Division
dokładnie. przecież można zgłosić piłkarzownków do rezerw czy 3 drużyny i będą mogli grać tak samo w pierwszym składzie.

Jest to też dobry sposób na zgłoszenie większej ilości obcokrajowców do rozgrywek.

Zastanawiają mnie jedynie numery na koszulkach jak dam np. Ronaldo nr 9 i jakiemus młodemu z w rezerwach nr 9 a będę chciał żeby zagrali w jednym meczu razem to jakie będą mieli numery?

Powiedzcie bom ciekawy a nie gram obecnie w espaniola zeby to sprawdzic :)

snail7 Partyzant

28.05.2007 00:21    #68353     Sufler - Porady do gry - Wychowanek klubu-kiedy?
jeśli chodzi o wychowanka tej samej narodowości. To musi mieć za sobą 2 lata kontraktu z klubem występującym w danym kraju przed ukończeniem 20 roku życia.
Czyli Np. gram Barcą sprowadzam 17 letniego angola i po 2 latach jest jako wychowanek hiszpański.

a jak jest z wychowankami klubowymi tego nie wyczytałem w fmie.

Ponad to uważam ze powinni w najnowszym fmie wprowadzic taką opcję bym mógł w kazdej chwili sprawdzic kto jest wychowankiem krajowym kto wychowankiem klubowym, a nie tylko w trakcie zgłaszania zawodników do LM.

Powinna być ta obcja w filtrze składu żeby zaznaczyc "wyświetl tylko wychowanków klubu" np.

snail7 Partyzant

28.05.2007 00:15    #68354     Sufler - Porady do gry - zmiana nazwy ligi
Ja mam 2008 i Gram w Premiership... ale teraz nazywa się to Calsberg and Warka Turnament.

Ludzie, nie trzeba być starym wyżeraczem Fmów żeby wiedzieć że nazwy lig i klubów się nie zmieniały, nie zmieniają i kto wie jak w przyszłości.

Skąd u was te pytania? :)

Flea86 Partyzant

27.05.2007 23:14    #68355     Sufler - Porady do gry - Liczba trenerów
Drugi mój problem z treningiem jest taki, że grając Manchesterem United bo wielu tygodniach (w grze) kombinowania ustawiłem intensywny trening z czterema bodajże gwiazdkami. Na praktycznie każdej pozycji. Nowy sezon...patrzę... pomimo braku zmian w reżimie i trenerach trening nagle stał się lekki... Ciekawe....

wolek1986 Partyzant

27.05.2007 23:00    #68356     Sufler - Porady do gry - Liczba trenerów
Gram TSV Monachium i zarząd sugeruje zebym nie przekraczał 8 trenerów Na moje oko żeby dobrze trenowano poszczególnych piłkarzy to lepiej nie przypisywac więcej niż 3 treningi na jednego trenera Najchętniej zatrudniłbym 12 trenerów bez trenerów juniorskich i kondycyjnych

kamil_on Partyzant

27.05.2007 21:39    #68357     Sufler - Porady do gry - Juventus - pierwszy sezon
Chce podkreslic ze awansuje na 100 % a Pucharu Wloch raczej nie wygram z tak mloda ekipa jaka obecnie dysponuje ( w Polfinale zapewne natkne sie na Inter :( )

Flea86 Partyzant

27.05.2007 21:33    #68358     Sufler - Porady do gry - Juventus - pierwszy sezon
Po co wypożyczałeś? Owszem nawet bez nich można awansować bo Serie A, ale budżet płacowy można trochę przekroczyć. Po sezonie będziesz miał na pewno więcej kasy. Spróbuj zdobyć puchar Włoch - zagrasz w Pucharze UEFA. Zawsze już coś jak na beniaminka.

Bartez Przodownik pracy

27.05.2007 21:30    #68359     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
To raczej w Polsce jest meczy za mało, rzekłem. Ostatecznie nikt Ci nie każe grać w niego, jeśli powstanie.

wieluniak Partyzant

27.05.2007 20:56    #68360     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
wiecznie ktoś narzeka jak nie na orografie to na niedokończony patch to jeszcze na to ze zamieściłem linki tak a nie inaczej co was to kurwa obchodzi za przeproszeniem ?? chcieliście screeny to dałem w tej czy innej formie
jeśli skończę patcha a na to sie zanosi to na tej burdel owskiej stronie z pewnością sie nie znajdzie .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.