Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.05.2007 23:52    #68241     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
wiem ze ortografia i gramatyka ma minimalne znaczenie przy robiemniu apdejtow, ale z tym wymondrzaniem zes zakozaczyl, aha i jezeli ktos jest w temacie od pocztaku to potwierdzi ze sobie wszyscy z ciebie kpia, ale to ty od twojej reakcji na krytyke sie zaczelo. pisalem i pisze znow, powinienes sam spr bledy, sam je poprawic, o nie poprawionych uprzedzic, popracowac nad samo kontrola i skrzywionym odbiernaiem rzeczywistosci i dopiero wtedy publikowac apdejta.

Pazza Inter Młody aktywista

31.05.2007 23:17    #68242     Sufler - Porady do gry - Ranking UEFA
To nie jest bug. Po prostu szkockie drużyny dobrze radziły sobie w europejskich pucharach i Szkocja ma więcej przedstawicieli w Europie. Miałem też tak samo z Ajaxem. Wygrałem LM i już 3 drużyny mogły startować LM a na początku mogą tylko dwie(mistrz+ zwycięzca baraży o LM). Co do opowiadania TZ to lazio straciło miejsce na rzecz Milanu który wygrał LM i musiał jakoś obronić tytuł, prawda? Mam nadzieje że moja wypowiedź jakoś pomogła.

wieluniak Partyzant

31.05.2007 21:58    #68243     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
WITAM.
Z radością stwierdzam ze prace nad 4 liga grająca dobiegają konca.
0.0.8v mojego patcha :
1,2,3 i 4 liga sa skonczone w 99,8% (małe błędy spowodowane 4 klubami z wloch)
Takie kluby jak : Cracovia,Wisła K i Górnik Z będą grały na stadionie Śląskim w Chorzowie o pojemności 50000 miejsc siedzących z podgrzewaną murawą i rozsuwanym dachem
zmodernizowano stadion LECHA POZNAN
Legia W. będzie grała swoje mecze na stadionie narodowym
Arka G i LEchia Gd będą grały swoje mecze na Baltick Arena
Sląsk Wrocław będzie grał mecze na Stadionie olimpijskim
naprawiono błędy związane z narodowością klubów w kraju
dodano rezerwy najsilniejszych polskich klubów do 3,4 i 5 ligi
naprawiono bazę treningowa niektórych klubów i wiele innych poprawek.

Po ściągnięciu pliku >>> rozpakowaniu go >>> walczeniu nowej gry >>> należy włączyć włochy i wszystkie ligi dostępne >>> jeśli chcesz grac klubami z 3 i niższej ligi należy wybrać klub ręcznie poprzez świat >polska> itd.. >należy delektować sie gra smiley
w 0.0.9v : zostanie naprawiona narodowość klubów wolskich w Polsce, zostaną dodane kluby w niegrywalnej lidze 5 i zespoły rezerw zostaną przypisane do stadionów.

download 0.0.8v : już niedługo

michalekb Partyzant

31.05.2007 21:04    #68244     Sufler - Porady do gry - Liga walii i Irlandii Płn.
jak grałem jeszcze w Cm 01-02 to wiem, ze w irlandii pln. można było mieć 4 rezerwowych. ciężko sie gralo :/

aberdeen Młody aktywista

31.05.2007 20:30    #68245     Sufler - Porady do gry - Liga walii i Irlandii Płn.
Wiecie może, czy przepisy w rzeczywistości są takie, że można zgłosić do meczu zaledwie 3 rezerwowych w tych ligach i dlaczego? Taka tradycja? Przecież to kompletny kretynizm. Chciałem sobie pograć tymi ligami, ale przez tą głupotę ciężko jest.

JDaniels Partyzant

31.05.2007 20:01    #68246     Sufler - Porady do gry - Przenoszenie drużyn.
Zainstalowałem przed chwilą program umożliwiający grę w III lidze polskiej i za pomocą polecenia: SWAP_TEAMS przeniosłem swoją ulubioną drużynę z IV do III ligi. I tu nasuwa się moje pytanie, czy można, a jeżeli tak, to w jaki sposób przenieść większą liczbę drużyn ? Bo kiedy próbowałem zapisać kilka takich poleceń w jednym pliku, to przy uruchamianiu gry wyskakiwał jakiś błąd.

msinter Młody aktywista

31.05.2007 19:42    #68247     Sufler - Porady do gry - Ranking UEFA
Gram sobie Celticiem. W lidze zająłem 3. miejsce (premiujące grze w Pucharze UEFA), ale wygrałem Ligę Mistrzów. Sytuacja więc wygląda tak jak z Liverpoolem swojego czasu.. Że jestem jako 3 drużyna szkocka w Lidze Mistrzów. Nie rozumiem więc dlaczego w opowiadaniu TZ`a Lazio straciło miejsce w Lidze Mistrzów. Może więc mi ktoś wyjaśnić, czy właśnie jak się zajmie miejsce premiowane Pucharem UEFA a się wygra LM, to się dostaje dodatkowe miejsce w LM (ja tak mam) czy jedna z drużyn traci LM i gra w Pucharze UEFA.. Załączam tabelę, ranking i coś tam jeszcze..

LOLECZeX Młody aktywista

31.05.2007 18:58    #68248     Sufler - Porady do gry - Dodatkowi zawodnicy
Oj za takie bezsensowne posty typu brawo po co to komu, myślę że za takie nie potrzebne spamowanie w temacie typu "o i gitara", albo "brawo" powinien być reakcjonista ale przestańcie się kłócić bo komu to, coś daje każdy zrozumiał już jakie, robi błędy.
Na koniec chciał bym zaapelować do niektórych userów, o poprawienie naszej, polskiej ortografii kogo boli wstawić np. "ł" tak ciężko, bo ortografia to wisi, oczywiście nie do wszystkich się tyczy i koniec, ja mam może z 3 pomoce i co mam być gorszy od Seja, a co wy jacyś zakompleksieni jesteście. Proponuje zainstalować np. Firefox'a żeby zobaczyć ile błędów popełniacie w jednym poście.
Może tu duża lektura ale po przeczytaniu jej może ktoś zrozumie o co mi chodzi, i postanowi poprawę, język mam tylko jeden i myślę, że przez młodzież zostaje on poważnie okaleczany.

BS Młody aktywista

31.05.2007 18:49    #68249     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1.przed meczami o stawke numery sa wybierane wedlug skladu czyli bramkarz 1 obronca 2 drugi obronca 3 itd.
2.Raczej bug ale zobacz bilans poprzednich spotkan jeszcze raz albo cos rzeczywiscie przoczyles:)gdzies ktos napisal ze czasami decyduje kolejnosc w alfabecie :/ten bug BARDZO wkurza:(
3.Grasz monaco tak?:)mowiles to gdzies.nani przeszedl i slusznie ale anderson chyba juz nie bo monaco to chyba za slaby klub dla niego(tak przynajmniej moze twierdzic:)).albo oferujesz mu gorsze warunki niz ma.nie wiem to co napisales powinno wystarczyc na zzaawodnika tej klasy co anderson.moze mu chodzic ze zwyczajnych powodow czyli np. nie chce opuszczac portugali czyc os takiego.

Tores ReDevil Młody aktywista

31.05.2007 18:39    #68250     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
Dwa mistrzostwa Francji, Puchar Ligi, regularna gra w LM ale niestety max to 1/8 to nie wystarczy?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution