Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Adrianse89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czy jest to kolejny bug ?? i tak przy okazji ?? jaki klub polecacie z Ameryki Płd. lub Pn. do grania, żeby miał w miarę okazały budżet ??!!

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

do intertoto 1 druzyna.A jesli chodzi o Puchar szkocji to w UEFA gra finalista pucharu szkocji

aberdeen Młody aktywista

Zdobywca pucharu szkocji gra w UEFA Cup. Zdobycie pucharu ligi daje gratyfikację finansową za każdy wygrany mecz, no i satysfakcję oczywiscie

lokibb Partyzant

Dalei pójdzie chyba od reputacji krajowej. Gram na średniej z kilkoma krajami ze wszystkomi zawodnikami.

lokibb Partyzant

Kupiłem Wang Daleia. Jest to chyba dobry bramkarz, bo na razie nie puścił gola. W dwóch ostatnich meczach wygrałem 2-0 diamentem.

r10gregor Młody aktywista

@Karpin

Co Ci do tego czy to temat na sufler czy nie>>?? Gadacie wszyscy jak znawcy lub admini.. Od oceny są administratorzy.. Jesli nie chcesz pomóc to po co sie wypowiadasz?? Tak szczrze to mnie to nie obchodzi..

@lokibb

Po pierwsze nie cuduj jakimis diamentami czy 4-1-3-1-1 Tylko klasyczne 4-4-2 z ofensywnymi bocznymi pomocnikami i jednym defensywnym.. A poza tym w Polskiej lidze i od tego w nie najbogatszym klubie nie masz graczy odpowiednich do diamentu.. Aha w Polsce sie ZAWSZE 2 napastnikami A Mielcarz to wg. mnie solidna firma..I zamiast pavlychunka wez se kup jakiegos srodkowego obronce i powinno być lepiej.. Zycze powodzenia..

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

A mnie się wydaje że problem nie leży w złych zawodnikach, a w złym doborze taktyki i poleceń drużynowych i indywidualnych. Każda drużyna ma swój styl, Barca nie grałaby równie skutecznie gdyby zamiast diamentu jakiś szaleniec zacząłby grać nią 4-4-2. Widocznie z Koroną jest odwrotnie, zagraj 4-4-2, dobierz odpowiednie ustawienia i po kłopocie :)

PS Kisly jest lepszy od Kowalczyka :)

MadeYka_92 Partyzant

A JA CI chetnie odpowiem bo sam gram korona po pierwsze masz slabego bramkarza kup sobie skabe lub janukiewcza a pod rugie graj dwoma napastnikami polecam w szczegolnosci Omara Andrade i graj 4-4-2 najwyzej modyfikuj go i wazne sa tez rozmowy motywacyjne jezlei jestes faworytem to mow zawodnikom wygrajmy dla kibicow a jezeli tak nie ejst mow im porpstu zycze szczescia .powinno pomoc jezlei nie to napsiz mi na gg.10321181

lokibb Partyzant

Cześć.

Mam ogromny problem. Gram Koroną, ale przegrywam mecz za meczem. Gram diamentem lub ustawieniem 4-1-3-1-1. Mój skład to: Mielcarz - Sasin, Hernani, Pavlyuchek, Golański - Sivakov (Hermes), Bonin, Afanasiev, Kaczmarek, Zganiacz - Kowalczyk (Kisliy)

Nie wiem co robić, ta druzynka chce grać wybiciami zawsze? gram ofensywnym ustawieniem, a kiedy mam kontrę to jest 3 zawodników w ataku, a kiedy się bronie to 7 zawodników nie potrafi powstrzymać 2:/

Proszę o pomoc. Jeżeli to nie temat na sufler to proszę adminów o niebanowanie mnie.

Pogromca Partyzant

03.06.2007 20:12    #68150     Sufler - Porady do gry - Baza danych (jak zmienić?)
Mam problem z bazą danych, a mianowicie z ustawieniem innej bazy niż 7.0.0 przy starcie nowej gry. Na początku chciałem ustawić baze 7.0.2, teraz jednak chce ustawić inną, zmodyfikowaną przeze mnie. (Swoją drogą głupie jest to, że nie moge w edytorze nadpisać bazy tylko stwarzam nową) Tylko jak? Wszyscy mi mówią, że przy starcie nowej gry wyskakuje zapytanie, na której bazie chce grać. U mnie nic podobnego sie nie dzieje, ni widu ni słychu. Przy starcie każdej gry napis na górze ekranu dumnie głosi "Football Manager 2007 wersja 7.0.0"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.