Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seweryn Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
taktyki wypróbowałem(gramj wisłą)

i niby wygywam, tylko że 1-0 max 2-0 i komentarz po spotkaniu jest zawsze"mecz był nudny jak flaki w oleju":P

największy sukces tą taktyką to był remis z bayernem(zwycięzcą CL w poprzednim sezonie):D

tomekl46 Partyzant

04.06.2007 20:22    #68112     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Ja chciałbym zagrać z kimś przez neta. Obojętnie jaka liga. Ja nie hostuje. Moje GG to 4113705

Adrianse89 Partyzant

Nie !!! Jeżeli go wypożyczysz i on w tamtej drużynie rozegra mecz w pucharach lub skończy sie już okres zgłaszania zawodników to nie będzie mógł zagrać u Ciebie w drużynie. Tak mi sie wydaje...

fudi Przodownik pracy

04.06.2007 20:06    #68114     Sufler - Porady do gry - skróty POR i POL
Niestety tego się zmienić nie da. Pamiętam jesczez dodatek tego typu profesora do FM 2006 tam był podobny błąd. Tego się usunąć nie da, bop gra pada wtedy

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Zależy od klauzuli wypożyczenia. Jesli możesz ściągnąć zawodnika z powrotem [tak napisane jest w kontrakcie wypożyczenia] to będziesz mógł zgłosic grajka do europejskich pucharów, jeśli nie ma takiej klauzuli to nie da się go zgłosić.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

04.06.2007 19:19    #68116     Sufler - Porady do gry - Kryzysy
ja mam często tak że początek sezonu miałem świetny a później najczęściej mnie dopada kryzys i moim sposobem jest jak już trwa bardzo długo ten kryzys rozegranie meczu towarzyskiego ze słabym rywalem aby podbudować morale

tabalugg Młody aktywista

04.06.2007 18:14    #68117     Sufler - Porady do gry - skórka <wnerw>
nie oskarżam tylko pytam :) no to zmień na inną,a potem jak już koniecznie chcesz grać na flexionie to zmień ponownie a jak nic nie da no to uzywaj ten nowej :)

David93 Partyzant

04.06.2007 18:07    #68118     Sufler - Porady do gry - skórka <wnerw>
siema otóż reinstalowalem FM gram sobie no i dochodze do meczu ustawiam sklad wchodze do meczu i co patrze... zawodnicy poruszaja sie w żówim tempie.Wiem ze takie pytania byly lecz nie znalazlem odpowiedzi.Gram normalnie na Flexionie choc gralem z poczatku na Carbon Flex. Prosze o pomoc bo w takim tempie sezon bede gral 2 lata.

bartek09u6 Partyzant

04.06.2007 17:45    #68119     Sufler - Porady do gry - Wyszykiwanie talentów.
Mam towarzyszu Grzechoo poradnik.A teraz troche inne pytanie. jakim grasz zespołem?

Krawson Partyzant

04.06.2007 17:33    #68120     Sufler - Porady do gry - Kryzysy
Mogę powiedziec ze zaczynając karierę w Tottenhamie miałem na celu zbudowanie silnego, młodego Europejskiego zespołu. Początek sezonu był fatalny 8 pkt w 8 meczach. Uznałem ze dobrana przeze mnie taktyka kompletnie nie pasuje do mojego zespołu. Po dokładniejszym zbadaniu przyczyn kryzysy okazała się zbyt statyczna gra. Mając wielu młodych, błyskotliwych piłkarzy z wysokim atrybutem szybkości postawiłem na zwykłe 4-4-2 ze strzałkami na bocznych pomocnikow. Postawiłem na szybkie tempo, agresywną młodą obronę oraz ofensywne nastawienie. Rozgrywanie akcji prawym skrzydłem gdzie czaruje moja perełka Aaron Lennon przyniosło wielki sukces. 6 zwycięstw z rzędu w tym u siebie z Chelsea 3-1 oraz awans z fazy grupowej P. Uefa. A Lennon średnią oceną 7.80 w ostatnich 10 meczach

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.