Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

Bzdura. Ja sobie z nudów gram Milanem mam ponad 1 milion na pensję, a nikogo ciekawego w możliwościach transferowych nie widzę. Natomiast gry poprosiłem raport o Henry'ego to mi znalazł, że bardzo chętnie przeszedłby do mojego klubu, a w możliwościach jego nie było.

Proletariat

Nie do końca. Moim zdaniem to jest jakiś błąd gry. Kiedyś grałem Wisłą K. i raz miałem ponad 3 tysiące zawodników chętnych do gry w moim klubie, a dzień później niecały tysiąc.

Jeżeli chodzi o dobrego defensywnego pomocnika to ja Ci wręcz każę kupić Sergeya Kislyaka :P. Przemawiają za nim dwie rzeczy.
1. Jest doskonałym czyścicielem środka pola, potrafi sam odebrać piłkę i rozprowadzić akcję.
2. Ma bardzo wysokie PA, a więc w przyszłości będzie gwiazdą formatu dużego.

- - -

U mnie Kislyak był w pierwszej 11 LM sezonu 2008/2009, a więc wiem co mówię.

Miccli91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
pewnie cos mi sie pomylilo.
ale jezeli zarejstrujesz gracza przed wypozyczeniem, to bedziesz go mogl z niego sciagnac na dzien przed meczem ligi mistrzow czy uefy, i wystawic w 1 skladzie.

czaaareeek Partyzant

Hmmm nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi do końca (może sam siebie nie rozumiem). Chodzi mi o to czy jeśli mam zawodnika w klubie filalnym to czy u mnie w drużynie mimo iż będzie na niebiesko to czy będę go mógł wpisać na liste zgłoszeniową do pucharu? Zwłaszcza jeśli wypożyczam do klubu który nie gra w żadnych pucharach. Czy może przy jego nazwisku będzie widniała szara kolumna i nie będę mógł go zgłosić? Kurcze starszne poplątanie z pomieszaniem.

p.s Miccli91 --> jakiego reakcjoniste??

Tores ReDevil Młody aktywista

Gdy zacząłem grać Herthą Berlin to zobaczyłem sobie pierw najlepsze, realistycznie cele transferowe, na szczycie byli m.in. tacy zawodnicy jak C.J. Klaas Jan Huntelaar.
Później wyszedłem z gry, nie zapisałem, ale miałem sejw o jeden dzień wcześniej (w grze) czyli mało, a lista zawodników jest mniejsza i prawie nikogo wartościowego tam nie ma, tak jakbym miał jakiś beznadziejnych scoutów. Bez kitu teraz z tej listy nie mogę znaleźć kogoś porzadnego a minęło już pare tygodni. Proszę o pomoc.
Mam też takie małe pytanko nie na sufler, znacie jakieś świetnego DP pokroju Makelele, oczywiście nie takiego klasowego, ale takiego by przeszedł właśnie do Herty.
Pozdrawiam.

Ciartur Młody aktywista

04.06.2007 22:11    #68106     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Hannoverem
Idzie mi strasznie nie wiem co zrobić
żeby wyniki się poprawiły
piłkarze mają niską skuteczność i do tego są tak jakby w każdym meczu zdekącentrowani
PIERWSZY SEZON - 9 miejsce (Bundesliga) i odpadnięcie chyba w trzeciej rundzie Pucharu Niemiec
DRUGI SEZON - 15 miejsce (Bundesliga) i odbadnięcie w pierwszej rundzie Pucharu Niemiec
TRZECI SEZON - 12 miejsce (Bundesliga) i odpadnięcie w pierwszej rundzie Pucharu Niemiec oraz reprezentacja Szwajcarii (2 miejsce w grupie eliminacyjnej do MŚ RPA 2010 i porażka ze Szwecją w barażach 0:1 i 1:2
CZWARTY SEZON - trwa i jest dość kiepsko jak narazie 14 miejsce (Bundesliga) i odpadnięcie w pierwszej rundzie Pucharu Niemiec
Jak ktoś byłby tak dobry PROSZę O POMOC mój nr.gg 5436839.
Mam bardzo młodych piłkarzy.Średnia wieku zespołu to ok.21 lat
FM RULEZZZZZZZ!

Miccli91 Partyzant

apropos Adrianse, przykladem jest Ronaldo w Milanie, ktory jak zapewne wiesz nie gral jeszcze w jego barwach w "Czempions Lig"

blaszek Partyzant

04.06.2007 20:57    #68108     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja najwięcej grałem Celtikiem Glasgow-7 sezonów. 7 razy mistrz Szkocji,6 Pucharów Szkocji,2 razy LM,raz PU i Nimani najlepszym piłkarzem świata-geniusz,polecam

Mich@el Partyzant

04.06.2007 20:28    #68109     Sufler - Porady do gry - FM Modifier
A i czy da się również dodać jakiegoś piłkarza w tym programie? Stworzyć nowego zawodnika?

Mich@el Partyzant

04.06.2007 20:25    #68110     Sufler - Porady do gry - FM Modifier
Uff...wreszcie mi się udało ściągnąć FMM2 Beta 2.2
i mam kolejne pytanie: jak zrobić transfery przez ten program, bo nic takiego nie widzę :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.