Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

r10gregor Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
no to jak wyskoczy taki Crouch wyskoczy czy Koller po 2 mery to oni kiepszcy. a może poprostu słabo grają głową?? Albo powolni boczni obrońcy umożliwiają wrzutki pomocnikom przeciwnika?? Ja polecam na lewą obronę Garetha Bale ale jeszcze nie mam wypróbowanego prawego..

ajum Partyzant

Jest tak dośrodkowania w pole i gole tracę !

Właśnie teraz przegrałem z Villarealem 4:0 wszystkie bramki padły do 9 min:)

Gram 4-1-2-1-4

Ofensywnie obrona cofnieta

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

a jaka grasz taktyka, czesto sie utrzymujesz przy pilce???
jakie te gole tracisz, w jaki sposob przeciwnik dostaje sie pod pole karne, seria podan, jedno dlugie, czy twoi boczni graja bardziej do przodu, czy sa w lini z ŚO???

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.06.2007 20:17    #68094     Sufler - Porady do gry - Updaty
fudi, tylko mam prośbę, jak możesz to wydawaj update, ale też bez polskiej 3 ligi, bo na niej mam problemy takie, których nigdy wcześniej nie miałem. Chętnie zagrałbym w update, który jest aktualny, ale Polskie ligi są normalnie dwie, więc jak możesz to rób dwa update, na 3 lidze grywalnej i niegrywalnej. To zwiększy popularność waszej strony :P

kramar Partyzant

05.06.2007 20:04    #68095     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
chętnie zagram przez neta w FM 2007 7.0.2 nie moge hostowac, proek 3Ghz 512 ram liga obojęna gg: 206337

tabalugg Młody aktywista

05.06.2007 18:03    #68096     Sufler - Porady do gry - Prawdziwe PA i CA.
CA i PA to jest liczba punktów która przypada na wszystkie atrybuty gracza .łączna ich suma max. to 200 .CA to jest ilość pkt. ile gracz ma teraz,a PA to jego potencjał

baraneeq Partyzant

05.06.2007 17:33    #68097     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwarka talentów
Witam mam kilka pytan:))wiec tak
1.Znacie jakis Dobry Program do szukania talentów ;))
2.jak poznac ze ten zawodnik to talent jakie musi miec PA i CA
3.co to znaczy PA i CA(wydaje mi sie ze PA to potenciał a CA to umiejentnosci na teraz jakie posiada w danej chwili:))

DT Młody aktywista

moim zdaniem to jest wina asystenta, gdybys dal na przyklad swietnego scouta na asystenta pokazalo by ci realne transfery, ale jak masz slabego asystenta, a wiem bo gralem tez hertha pomoze ci tylko zatrudnienie nowego, lepszego. A na defensywnego radze kislyaka tak jak supertaktyk mowi.

bartek09u6 Partyzant

05.06.2007 14:01    #68099     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja teraz zmieniłem klub i gram od nowa. Gram se Tottenhamem jak narazie jestem 7 i jako moje zadanie od zarządu to zakwalifikować sie do LM i w lidze zając przyzwoite
miejsce czili w czołowce tabeli.I mam takie pytanie czy scout moze mi wyszukać jakis piłkarzy młodych po iluś tam dniach?Bo ja jednemu scoutowi przydzieliłem zeby szukał piłkarza do 24 lat i pozycji lewy pomocnik.I pisze mi ze w trakcie 51 dni .O co chodzi?

r10gregor Młody aktywista

05.06.2007 13:53    #68100     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
Oczywiscie ze tak. Jezeli grasz np Legią i wygrasz wszystko co sie da w Europiew kraju i na swiecie to zglosą sie po Ciebie super-kluby.. Ale w miare sukcesów zgłaszać sie bedą po cIEBIE CORAZ LEPSZE KLUBY..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution