Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.06.2007 23:00    #68081     Sufler - Porady do gry - Updaty
spojrz na umiejetnosci ibrahimovicia, zobacz sobie po1 meczu w ajaxie, w juve w 1 i 2 sezonie pobytu, w Interze.
ja tez sadze ze sa lepsi napastnicy, tak samo nie przepadam za Ronaldo(obydwoma) ale uznaje to ze sa wybitnymi zawodnikami.
Nienawidze Inzaghiego, ale tez trzeba powiedziec ze jak nieudolny by nie byl, to to co osiagnal przemawia samo za siebie.
Patrzac na umiejetnosci wirtualnych graczy w fmie moge stwierdzic ze niepoprawnie ocenionych ludzi jest bardzo malo(ot, gargula - podania 9), dlatego wole uzywac oficjalnych "apdejtow".

i wlasnie dlatego sadze ze DP powinien dobrze grac glowa, bo w tej taktyce czesto asekuruje obroncow przy wrzutkach i to on powinien przejmowac wiekszosc gornych pilek granych przez rywala

ona jest swienta ale nawet ŚPeki musza wlasnie byc pracowici i "ruchawi", a DP musi czesto schodzic do tylu i robic za 3 ŚO, a boczni obroncy, szczegolnie gdy rywal gra po ziemi, powinni byc troche bardziej przesunieci do przodu na defensywnych bocznych pomocnikow zeby zaciesniac w sropdku pola

Seweryn Młody aktywista

ja taką taktyką nigdy nie gram, bo zawsze tracę brami i przegrywam, nie wazne jakim klubem:P

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

05.06.2007 21:28    #68085     Sufler - Porady do gry - Prawdziwe PA i CA.
Karpin ja myśle że Supertaktyk chce zobaczyć CA i PA bo chce dodać jakiś talent bo jak nie to by się nie musiał mećzyć tylko zobaczyć w fm genie scout albo FMM jakie jest PA i CA już wygenerowane bo tak jak powiedział np Nasri ma -9 z tego co pamiętam a w grze już nie ma -9 tylko np 173 a co do twojego pytania to nie ma innego programu gdzie mógłbyś zobaczyć prawdziwe PA ale to spróbuj odpalić edytor jak np będziesz sobie robił kolacje i wtedy ci się baza wczyta a później już na pewno bedzie lepiej a jak nic tam nie bedziesz zmieniał to tylko wyjdziesz zrestartujesz kompa(ja tak musze robić jak wyjde z edytora bo mi wszystko wolniej chodzi mimo że wyłaczam edytor nawet w zarządzaniu programami) i ci wszystko ładnie śmiga i wiesz już co chcesz . ale żem się rozpisał ;p

ojoj zaragossa, super druzynka, gram tym samym systemem, duzo po ziemi, technicznie,
mam nadzieje ze twoj problem rozwiaze dobrze grajacy w powietrzu i ruchliwy DP, w talentach jest chyba Cabral.

poza tym cholernie wazni sa pracowici pomocnicy, nie mowie ze super wazni, ale jezeli przechwytuja wiecej podan, robia wiecej odbiorow automatycznie utrudniaja strzelenie bramki rywalom, chyba ze grasz duzo pilka to wtedy nie jest to az tak istotne.

r10gregor Młody aktywista

ale taki Messi Chocby nie wiem jak sie wybil nie wygra główki z 185centymetrowym obroncom

Proletariat

05.06.2007 21:04    #68089     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Hej, chciałbym zagrać przez neta z qmplem, dlaczego nie mamy 2 adresów ip, tylko jeden, na którym nie da się grać, ew. co zrobić, aby dało się grać, zależy mi na tym, żeby zagrać właśnie z tm qmplem.

tabalugg Młody aktywista

gregor10,bez przesady,nie w każdej drużynie jest dwumetrpwy gracz.....podaj mi 5 innych dwumetrowych oprócz ich....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution