Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.06.2007 16:08    #68071     Sufler - Porady do gry - Idiotyzm
czasem najlepszy trener ma takie problemy.moze zle transfery moze niskie morale.moze zbyt otwarta gra w niektorych meczach.

ajum Partyzant

06.06.2007 16:00    #68072     Sufler - Porady do gry - Idiotyzm
Hej w Mojej "Problemowej" Zaragozie pojawił się nowy problem kryzys :

Sezeon zacząłem świetnie byłem na 4-6 miejscu do czasu gdy przegrałemz Villarelam 4:0
Wtedy zaczęło się wszystko psuć !!! Załamka Po 9 kolejkach (później) zremisowałem 5 razy o przegrałem 4 Spadłem na 18 miejsce iii Coś się potem obudziło wygrałem z Raelam Saragossa i z Atletico i jestem już na 11 Aż tu nagle dostaje baty od Sevillli 4:0 :P. I znowu zaczęło się coś psuć w zespole. Przegrywam kolejno już 3 mecz z żędu po przegranej z Sevillą

Co zrobić ??? To bug??? Jest to naturalne???

Czy też nie ummiem grać !!!???

Pozdrawiam

Niespokojny ajum:)

martin Przodownik pracy

06.06.2007 08:42    #68073     Sufler - Porady do gry - Robert Hirsz
po prostu ma kryzys formy.każdemu zawodnikowi a zwłaszcza napastnikowi zdarza się kryzys formy i w przypadku Hirsza polega on na tym że nie może strzelić bramki, lub jest z czegoś niezadowolony.sprawdź to. daj mu zagrać w meczu ze słabszym rywalem, niech strzeli bramkę i wtedy powinien się już odblokować na dobre i zacząć regularnie strzelać bramki.

bula91ck Partyzant

06.06.2007 08:38    #68074     Sufler - Porady do gry - Robert Hirsz
Ostatnio zaczalem grac Lechia Gdansk!! w druzynie u-18 gral zawodniko imieniu Robert a nazwisku Hirsz w kzazdym meczu strzelal 2,3 bramki wiec postanowilem przenies go do Lechi 2 rezerw w nich oczywiscie tez strzelal w kazdym mecz 1,2,3 bramki no to dalem mu szanse gry w pierwszym zespole oczywiscie 7 pierwsych meczy w 1 lidze ( awansowalem z 2 ligi z 1 miejsca) i w 7 meczach 6 goli bylem zadowolony ..... a tu nagle 8 mecze nie strzelil i 9 nie strzelil tak az do konca sezonu DLACZEGO CO SIE STALO POMOZCIE!!!!!!

sm1leY Młody aktywista

zagraj 4-4-2 bez zmian w ustawieniach i zobacz czy nadal problem bedzie wystepowal...
Pewnie przeciwnicy od poczatku spotkania przejmuja inicjatywe z czego maja wieksze posiadanie pilki i wiecej akcji, a wiecej akcji to wiecej szans na zdobycie gola...
Czyli zmien takte, a jak nie pomoze to moze zmien srodkowych pomocnikow ;d

sm1leY Młody aktywista

06.06.2007 07:41    #68076     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote]Hej, chciałbym zagrać przez neta z qmplem, dlaczego nie mamy 2 adresów ip, tylko jeden, na którym nie da się grać, ew. co zrobić, aby dało się grać, zależy mi na tym, żeby zagrać właśnie z tm qmplem.[/quote]
Hamachi rozwiąże twój problem...

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

06.06.2007 07:12    #68077     Sufler - Porady do gry - Bug w galerii sław?
to według mnie jest tak jak ty mówiłes że podniosła się ilość pkt za wygranie ligi ale to wtedy tobie i wszystkim innym sie też powinno podnieść a jak się nie podniosło to jest to bug

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

06.06.2007 01:48    #68078     Sufler - Porady do gry - Updaty
nie no, mnie chodzi o te przypadki, kiedy ktos powie ze ten pilkarz jest taki a taki wiec atrybuty ma zle dobrane.
widzialem 6 meczy kerzhakova i jak zobaczylem jak slabe ma strzaly z dystansu i drybling zdebialem, ale grajac zenitem zauwazylem ze "kropek" nie rozni sie stylem gry az tak bardzo od prawdziwego gracza.
chodzi mi o apdejty w ktorych jakis wielki fan barcy poprawia panow z SI, poprawiony skill czolowych klubow z premiership itd.
jednak jezeli ten apdejt jest przygotowywany przez grupe ludzi, ktorzy znaja sie na rzeczy i wiedza naprawde sporo o pilce, nie mam nic przeciwko.
Denerwuje mnie np cos takiego, kiedys trafilem na "apdejt" ktory wsrod zmian mial korekte umiejetnosci Savioli(!!!!).
powinienem wczesniej wspomniec, ze popieram KAZDE starannie przygotowane dopracowanie polskiej czesci bazy danych.

msinter Młody aktywista

05.06.2007 23:12    #68079     Sufler - Porady do gry - Bug w galerii sław?
Gram sobie Celticiem. Wygrałem po raz kolejny Ligę Mistrzów co się wiąże z dodatkowymi punktami dla mnie.. ale czy tylko dla mnie? ;D
Otóż zawsze Willie Maley miał coś koło 900 pkt. Teraz jak spojrzałem, miał ich nieco ponad 1000! Moje pytanie brzmi: Czy to jest bug czy poprostu wygenerowano większą ilość pkt za zdobycie Mistrzostwa Szkocji, ponieważ Liga zyskała na reputacji..?
BTW: Napewno nie zdobył on(Willie Maley) żadnego dodatkowego trofeum.. jego jedyne trofea to związane z ligą szkocką..a mimo to ma więcej pkt..

Mistrzu_mks Młody aktywista

05.06.2007 23:02    #68080     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
gg 7958794 ew. gra na fm2007 7.02

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution