Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam kilka pytań odnośnie tych kwestii:

1. Przykład po zakończeniu pierwszej połowy mój bramkarz ma notę 9. Co mu powiedzieć?
Jeśli go pochwale to obniży loty w drugiej częsci spotkania, jesli dam "zagrzej zespół do walki" to jest duża szansa ze po II połowie nota mu się obniży, a po meczu sie obrazi i powie ze niepodoba mu sie styl rozmów w przerwie. A miałem takie przypadki. Więc nie mówić nic?
2. Dlaczego np w meczu pucharowym jeśli bramkarz po dogrywce ma note 6 i następnie w serii rzutów karnych obroni wszystkie strzały w świetnym stylu nota się nie zmienia i bohaterem meczu zostaje jakiś patałach który niczego wielkiego nie dokonał? To chyba bug prawda? i co takimu grajkowi po meczu powiedzieć, że słaby mecz rozegrał?

ajum Partyzant

06.06.2007 18:21    #68062     Sufler - Porady do gry - Idiotyzm
Uwaga jeszcze do tematu kolejny idiotyzm!!!
Zapomniałem dodać oto on :

Po każdym przegranym lub zremisowanym meczu była wiadomość pt. "Mecz zdominowany przez kontrowersję" Znaczy mi strzelili kontrowersyjne!!!

I co myśclicie??

Proletariat

06.06.2007 18:18    #68063     Sufler - Porady do gry - problem Ajax
Wracając do dyskusji. Ja nikogo nie kupowałem do Ajaxu, bo chciałem mieć kasę. Grałem 4-3-3 z dwoma ofensywnymi pomocnikami, którzy wspierali Huntelaara. Efekt? Pierwszy sezon i triumf w Champions League.

sefko1 Przodownik pracy

06.06.2007 17:54    #68064     Sufler - Porady do gry - Trener w reprezentacji
@kris
Ukazały sie juz 2 patche. I możesz je spokojnie wgrać bez utraty rozgrywki. Eliminują spro bugów.

sefko1 Przodownik pracy

06.06.2007 17:47    #68065     Sufler - Porady do gry - problem Ajax
Przecież Ajax do samograj. Grałem nim na łatce 7.0.0 standartową taktyką 1-4-4-2.
Mistrz Holandii i finał LM. Skończyłem bo za prosto było.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

06.06.2007 16:29    #68066     Sufler - Porady do gry - Idiotyzm
Moze być kilka powdów:
1. Przemęczenie lub wypalenie piłkarzy.
2. Zbyt monotonna taktyka (stosujesz cały czas to samo, więc nie ma błyskotliwości).
3. Brak motywacji (rozmowy przedmeczowe).
4. Czsami tak poprostu jest. Postaraj sie, aby drużyna była dobrze zgrana, a atmosfera w zespole sie nie psuła. Dodatkowo ustawiaj taktyke pod rywala.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

06.06.2007 16:24    #68067     Sufler - Porady do gry - problem Ajax
To NIE jest pytanie na sufler. Z każdego składu da sie zrobić bardzo mocną drużyne, a skoro piłkarze nie pasują do twojej koncepcji to ją zmień. "Grają piłkarze najlepiej pasujący do koncepcji gry, a nie najlepsi" jak powiedział Leo. Jak potrzebujesz piłkarzy to zajżyj do talentów. A jeszcze jedno pytanie : zagrałeś jakieś mecze, skoro wiesz, że zawodnicy nie są dobrzy do tektyki??
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

CoxII Partyzant

06.06.2007 16:23    #68068     Sufler - Porady do gry - 3vs1
A więc chciałbym się na początku przywitać jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałośc jakby coś źle robił (pisał).Mój problem polega na tym że mój głowny rozgrywający ulubieniec publiczności bramkostrzelny i często asystujący zawodnik wychowanek klubu a co najważniejsze kapitan zespołu jest skłocony z 3 graczami :/ JEden z nich przebywa na wypożyczeniu i już niedługo opuści klub więc o niego najmniej chodzi.Drugi skłocony z nim zawodnik to mój bramkarz(mam dwóch równorzędnych bramkarzy więc nie mówie że on jest niezastąpiony ale jest ważnym elementem).Ostatni to mój przydatny napastik aczkolwiek nie najlepszy (15 bramek w sezonie na 26 meczy).JEst tak od poczatku sezonu i zaczyna mnie to irytować.Próbowałem róznych metod przenosiłem piłkarzy do rezerw dałem nowe kontrakty a ty sezon dobiega końca i nic.Więc proszę o jakieś jeszcze rady bo jeżeli to się nie skończy będę musiał sprzedać moją gwiazdę albo trzy moje gwiazdeczki a tego niechcę i z góry dziękuję .

mkanius Przodownik pracy

06.06.2007 16:20    #68069     Sufler - Porady do gry - problem Ajax
Mam wielki problem. Zobaczyłem Ajax no i chciałem nim grac a tu kicha niemoge dobrac taktyki jaką niewezmę to i tak musze zakupić ok 8 zawodników!! Jak możecie to podajcie skuteczną taktyke do Ajaxu albo dobrych piłkarzy(to jest problem więc na sufler)

hoody Przodownik pracy

06.06.2007 16:15    #68070     Sufler - Porady do gry - Idiotyzm
Fajnie że grasz Zaragozą a wygrałeś z Realem Saragossa :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution