Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mareczek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.06.2007 22:45    #68051     Sufler - Porady do gry - kto kapitanem ?
a mnie sie wydaje ten ktory ma duze znaczenie i ktory gra najdluzej w klubie

r10gregor Młody aktywista

Dawaj w przerwie ,,teraz nie wolno odpuscic" a po meczu jesli jakis zawodnik sie wyroznia to go w mediach pochwal to pomaga/.. a poza tym jezeli przegrasz mecz todawaj ,,okaż zrozumienie"

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

06.06.2007 21:14    #68053     Sufler - Porady do gry - co robić??
"zadowolony", albo (gdy chcesz wygrac wyzej) "uwaga na wode sodowa"...
poza tym, skoro widziales, ze tracisz gole przez rozmowe motywacyjna czemu sam jej nie zmieniles? :>

Proletariat

06.06.2007 21:10    #68054     Sufler - Porady do gry - Idiotyzm
tak jak ktoś powiedział wcześniej, to problem taktyki, choć ja miałem identycznie w 1 sezonie gry wisłą płock. Najpierw wszystko przegrywałem, a tak od 15 kolejki zacząłem wygrywać, pierwszy sezon skończyłem na 13, a w drugim sezonie, po delikatnej zmianie taktyki zacząłem wygrywać, w efekcie wygrałem ligę. Po prostu musisz przeczekać słabszy okres.

pablito565 Młody aktywista

06.06.2007 21:10    #68055     Sufler - Porady do gry - co robić??
gdy np grając porto wygrywam z kimś 3;0 do połowy i daje ze jestem podekscytowany ich gra to zawsze paktycznie w 2 połowie albo wynik sie nie zmienia albo race po 2 lub 3 bramki wiec co najlepiej dawac w takiej sytuacji???

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

06.06.2007 19:55    #68056     Sufler - Porady do gry - kto kapitanem ?
Przy wyborze kapitana na pierwszym miejscu powinno liczyć się się znaczenie. To, czy gracz jest ulubieńcem kibiców, albo gra przez pare lat w jednym klubie nie jest aż tak istotne.

pit9991 Młody aktywista

1.Ja jestem z niego zadowolony.przykład-grałem w Pucharze UEFA Górnikiem Polkowice i grałem z FC Porto.(pierwszy mecz u mnie 1:1)W pierwszej polowie mój bramkarz miał notę 8(świetne interwencje),powiedziałem mu że jestem zadowolony(choć też się wahałem)i okazało się że moj bramkarz w drugiej polowie zagral fenomenalny mecz(3 razy obronione 100*/* oraz obroniony rzut karny,strzeliłem bramkę z kontrataku i wygrałem,a graczem meczu został mój bramkarz nota 9.
2.To niestety Bug,Bo SI nie liczy not z karnych.

06.06.2007 19:39    #68058     Sufler - Porady do gry - kto kapitanem ?
A ja bym dał ulubieńca kibiców, bo jesli kibice bedą zadowoleni to bedą tłumami walic na stadion i dopingowac i wtedy morale graczy bedą wysokie i bedą dobrze grali.. i dobrze by było żeby był doświadczony a nie 19-latek :D

tabalugg Młody aktywista

06.06.2007 19:35    #68059     Sufler - Porady do gry - kto kapitanem ?
kto byłby lepszym kapitanem,ktoś o wysokim znaczeniu czy ulubieniec klubu i kibiców,wybierany 3 lata z rzędu na najlepszego gracza ?

IDIOTYZM SIE SZErZY!!!!!! To nie żaden bug, tylko pod ocene podchodzi mecz a nie żadna seria rzutów karnych!! A np. Benitez po finale LM w 2005r wiedzial ze Dudek zagrał słaby mecz i miał tylko jedną interwencje i dobrze rozerał karne.. jeszcze raz mówie że to jest ocena mecz no bo jak napastnik strzeli karnego no to to sie nie liczy nie??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.