Wiecie zacząłem sobie grac Wisłą Kraków.. Na początku pozalnialem WSZYSTKICH trenerów a potem zatrudnilem nowych Następnie z 30 osobowej kadry zrobilem 18 osobową. Sprzedałem wszystkie wypalone gwiazdki tych, którzy wydawali mi sie za słabi.. Próbowałem wymienic Baszczynskiego na Golanskiego ale jak narazie sie nie udaje.. MOze z małą dopłatą spróbuje.. Potem znalazłem trzech graczy którzy by sie do mnie nadawali i w między czasie rozwiązałem kontrakt z 2 rumunami.. I juz mialem tylko 16 graczy+ 3 zakupionych.. Zostalo mi az 6 500 000 zł na transfery.. i tera przeglądam sobie talenty na cmrev i sciagam se je do klubu.. Szczególnie potrzebuje kupić prawego pomocnika którego wypożyczyłbym na pół sezonu po połówce dał bym mu sie zgrać z drużyną by w następnym sezonie mógł być godnym następcom Kuby Błaszczykowskiego który przechodzi do Borussi Dortmund za aż 11 mln zł!! Zobaczymy jakie będą wyniki tych wszystkich roszad.. Poleccie kogo kupis na prawą pomoc za max 1,5mln zł! z góry dzięki i pozdro 

hehehe ... nigdy sie nie połapie o co chodzi ... najpierw sobie poczytaj instrukcje gry a potem zacznij grac - tak Ci poradze
albo w menadzera karpina
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty