Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

decio24 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2007 15:47    #67921     Sufler - Porady do gry - premiowane miejsca
Jak polskie druzyny beda odnosic sukcesy w europejskich pucharach to polska ilga bedzie miala wyzszy wspołczynnki i bedzie na wyzszym miejscu rankingu lig. Ja gram legia juz 7 sezon i dwie polskie druzyny graja w kwalifikacjach do ligi mistrzów, jedna od 2 rundy, druga od 3.

mareczek Młody aktywista

10.06.2007 15:44    #67922     Sufler - Porady do gry - premiowane miejsca
gram 5 sezon polska liga i co trzeba zrobic zeby w polskiej lidze bylo wiecej premiowanych miejsc do pucharu uefa lub ligi mistrzow?

Thefuture Partyzant

Mógłby ktoś zrobić podobnego save'a, ale z jedną załadowaną ligą lub dwiema?????? Bardzo chciałbym Angielską i Hiszpańską ligę. Grałem na tym savie trochę, ale nie mam dobrego kompa, aby pociągnął z 8 lig, tak więc jakby ktoś byłby miły i miał wolny czas prosiłbym o podobnego save'a z angielską i hiszpańską ligą. Z góry dzięki.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.06.2007 15:19    #67924     Sufler - Porady do gry - Mega Graphic Pack
Dobra, żeby nie było.

Chodzi Ci o to: http://thepi(...)ger_2007 ?

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.06.2007 15:11    #67925     Sufler - Porady do gry - Mega Graphic Pack
Wpisujesz w np. google Mega Pack, lub grafika do Football Managera i Ci powinno wyskoczyć. Jak już wcześniej mówiłem, lenistwo się szerzy :).

Actimel Młody aktywista

10.06.2007 15:09    #67926     Sufler - Porady do gry - Mega Graphic Pack
Gdzie moge znależć taki Mega Pack ? i spis zdjęć ? chodzi o wersje 2007

kaziik Partyzant

Witam, gram sobie Southamptonem i chcę ściągnąć jednego gracza z Belgi.
Jednak nie mogę bo wysakuje mi taki komunikat: http://www.fotos(...)ac2.html
I teraz pytanie, dlaczego nie mogę go ściągnąć? Czy to jest jakieś ograniczenie w lidze angielskiej?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.06.2007 14:38    #67928     Sufler - Porady do gry - edycja profilu menagera ?
Nie ma takiej opcji tzn samemu tego nie zrobisz ale z czasem gry np jesli bedziesz mial jakiegos gracza ktory bedzie Twoim pewniakiem i bedziesz go chwialil to w przyuszlosci stanie sie Twoim ulubiencem. Ulubiony klub? To zalezy jaki klub prowadzisz ale gdybys zmienil klub to tez w profilu cos na ten temat sie zmieni x] Samemu tego nie mozna zrobic :) Robi sie to automatycznie po jakims tam czasie :)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.06.2007 14:29    #67929     Sufler - Porady do gry - Problem z tranferami
Moze zastanow sie nad jakims innym zawodnikiem niz OH ? Rozumiem ze chcesz zrobic wszystko zeby przeszedl do Ciebie ale mysle ze moglbys poszukac jakiesgos innego DMFa w Anglii OH zapewne bedzie mial w Twoim save ok 28 lat wiec dlugo nim nie pograsz a i staty zaczna powoli spadac wiec uwazam ze tylko przeplacicsz za niego :) Warto sie zastanowic jesli to ma byc Anglik nad np Reo Cokerem albo Stevenem Taylorem z Aston Villi sa kilka lat mlodsi tansi no i bedziesz mial z nich wiekszy pozytek :) peace.

martin Przodownik pracy

10.06.2007 13:49    #67930     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update
niekoniecznie trzeba czekać. między końcem okna transferowego a wydaniem FM 2008 będzie pewnie jeszcze z miesiąc przerwy albo nawet więcej.przez ten czas jeszcze sporo osób pewnie będzie chciało pograć z nowymi składami.
P.S. Wielkie dzięki za tą pracę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution