Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

fudi Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2007 20:12    #67901     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update
Gumierpol - wlasnie z tej strony przede wszystkim korzystamy ale dzieki ;)
Kobyl - dziekuje za wylapane bledy ale zrozum ze aktualnie jestem w niemczech, nie mam polowy swoich srodkow co mam na kompie (swojej bazy danych) wiec przynajmniej na razie update nie bedzie idealny. Dlatego tez wlasnie skupialem sie glownie na ligach zagranicznych. Wkrotce nowy Update ;)

David93 Partyzant

10.06.2007 20:10    #67902     Sufler - Porady do gry - Nie dziala!!!
Takie cos jest niemożliwe żeby gra orginalna nie dzialala chyba że płyty nie wlozyles.Albo masz spiepszony CD-ROM

patryk1992lulkow... Partyzant

10.06.2007 20:05    #67903     Sufler - Porady do gry - Nie dziala!!!
Gram sobie codziennie w FM07 az mi dzis wyskakuje okienko- Proszę wlozyc oryginalna plyte do napedu i uruchomic gre ponownie!!Czemu ro wyskakuje??Czy ktos mail taki problem???Mam oryginalna gre!!!
P.S.U gory okienla wyskakuje Cannot locate the DVD-ROM a przeciez ta gra jest na CD
P.P.SPyyanie do adminow czemu mam zamieszczone ze zlamalem regulamin???Ktory punkt regulaminu zlamalem??

kobyl06 Partyzant

10.06.2007 19:59    #67904     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update
Za pomysł bravo...ale sam Update jest słaby, brak połowy transferów nawet w polskiej lidze...Np.Mitsanski nie jest już wypożyczony do Kolportera, to samo Piszczek - wraca do Herthy,Marcel Licka w Groclinie?Dobrew jest tylko wypożyczony do Lecha...Co robi Bajevski i Paulinho w Łęcznej?W Pogoni już dawno nie ma Peskovicia i połowy Brasiliany.W Widzewie nie gra Mirko De Francesco i Uwake...Stanko w Wiśle?Chyba już nie...To tylko niektóre błędy jakie znalazłem...Pzdr

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.06.2007 19:34    #67905     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update
Nie ma na pewno, bo PE został dodany przez SI, więc i nagrodę za jego wygranie musiałoby zrobić SI. Zresztą dużo opcji w edytorze brak.

krolik_vv Młody aktywista

10.06.2007 18:46    #67906     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update
Fudi, czy w nastepny update moglibyscie uwzglednic, ze za wygranie pucharu ekstraklasy zagra sie w pucharze intertoto?? Bo zostanie to wprowadzone w przyszlym sezonie

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.06.2007 18:37    #67907     Sufler - Porady do gry - FM 2008
wedlug mnie powinniscie zalozyc taki temat miesiac po wyjsciu fm.np. w tej wersji(fm 2007)nie podoba mi sie to ze juz nie ma agentow przysylajacych filmiki z gra swoich pilkarzy.

Gumierpool Młody aktywista

10.06.2007 17:40    #67908     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update
Fudi, ja to doskonale rozumiem. Nie napisałem przecież, jacy to wy jesteście pojebani, że to robicie. Nie tego miałem na myśli.

Jeśli zaczynacie robić takie updaty regularnie to powodzenia i słowa szacunku. To, że inne osoby pragną grać już na bardziej aktualnych składach też jest zrozumiałe i nie trzeba być weteranem tej strony, aby to wiedzieć. Wyraziłem tylko swoje zdanie, że taka ciężka praca - jaką niewątpliwie w to wkładacie - jest deczko bez sensowna. Tyle.

Pozdrawiam.

Gumierpool Młody aktywista

10.06.2007 17:27    #67909     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A więc wreszcie się udało i mogę przedstawić parę rzeczy. Skład:

http://img52(...)xvc8.jpg

Po wszystkich meczach w pierwszym sezonie. Nie widać tylko dwóch bramkarzy, ale oni grali mało. Po sezonie odejdzie sporo zawodników. Na listę transferową wystawiłem: Gentenaara (bramkarz), Stama, Klavana, Rosalesa, Lewisa, Gabri'ego i Rogera. Grygera odchodzi do Juventusu, ale to już było ustalone wcześniej. Natomiast przychodzą: Gunnar por Gunnarsson (Hammarby - lewy obrońca), Tore Reginiussen (Brann - środkowy obrońca), Robbin Kieft (napastnik - Groningen), Juan Pablo Avendano (środkowy obrońca - Argentinos).

Końcowa tabela:

http://img50(...)ftu4.jpg

I ostatni, a zarazem najlepszy mecz w moim wykonaniu:

http://img50(...)6hc0.jpg

Największe sukcesy odnosiłem moją Koroną. Grałem nią dwa razy. Pierwszy save to trzy sezony: pierwszy - 3 miejsce, drugi - mistrz i półfinał PP, trzeci - 2 miejsce w lidze i 4 miejsce w fazie grupowej LM (za rywali miałem Werder, Atletico i Chelsea). Drugi save to zaledwie jeden sezon, w którym od razu sięgnąłem po tytuł, wyprzedzając Legie w ostatniej kolejce (ja wygrałem dzięki bramce w 90 minucie z Bełchatowem, a Legia przegrała z Zagłębiem - u siebie - tracąc gola w doliczonym czasie gry).

Niestety z tych gier screenów nie mogę pokazać, gdyż oba save wykasowałem.

kyczy7 Przodownik pracy

no wałsnie dzisiaj mnie to tak wkurzyło ... gram sobie Feryoondem i chce kupic młodego bramkarza z Brazyli ( 16 lat ) a tu to ograniczenie wieku :/ ... szkoda ale nawet jak by go nie było to ci młodzi piłkarze ( 14-18 lat ) rzadko odchodza z swoich klubów nawet do wilekich poteg

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.