Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

LOLECZeX Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.06.2007 15:44    #67821     Sufler - Porady do gry - Dziwny bug
Omg ArkoPL jest to program który wychudza save, jak grasz dużo sezonów to save waży coraz więcej, i ten program służy bo zmniejszenia save, usuwa nie potrzebne rzeczy itp... lool

Cino Partyzant

14.06.2007 11:22    #67822     Sufler - Porady do gry - kluby filialne
Na 13 odpowiedzi 1 post na temat, ale cóż, przejdę do rzeczy. Nie ma znaczenia ile razy będziemy prosić zarząd o klub z innego kontynentu. W Newcastle dostałem klub z Japonii już za drugim razem. Zaznaczę że mam reputację krajową. Pewnie największe znaczenie ma reputacja klubu na świecie i ligi w której on gra, ale to są tylko moje przypuszczenia.

Cino Partyzant

14.06.2007 11:08    #67823     Sufler - Porady do gry - koszulki
Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju grafikę do fm'a to szczerze polecam taka stronke:
http://www.fmgli(...)Itemid=1

DT Młody aktywista

13.06.2007 22:32    #67824     Sufler - Porady do gry - pomózcie
pirat??? dlaczego po angielsku??? a jak masz orginala to zarejestruj sie na gram.pl i wymien tam plytke, poniewaz masz za bardzo porysowana

miloszw Partyzant

13.06.2007 21:00    #67825     Sufler - Porady do gry - Dziwne obywatelstwo
Nie na temat ale wejdźcie tam gdzie macie zainstalowanego fma (docelowo C/program files/ Sports Interacktive/ fm 07/ data / grafiphics / regents i tam jest rysiek z klanu serio!!

Thefuture Partyzant

13.06.2007 20:26    #67826     Sufler - Porady do gry - karanie zawodnika
U mnie w Juve też było podobnie, ale ja mam ostrą dyscyplinę i nikt nie narzeka, a jak coś mu się nie podoba to wystawiam go na listę, bo ja nie zamierzam grać w kulki z piłkarzami. U mnie często się zdarza, że ktoś opuści trening, daję mu ostrzeżenie za nieprofesjonalne zachowanie on to przyjmuje uwagę, potem sytuacja się powtarzała to wziąłem wsrzymałem pensję na tydzień. Zawodnik oczywiście przysapał i był oburzony i chciał odejść zdrużyny. Co ciekawe, nawet jak pochwale formę zawodnikowi to on nie raz jest oburzony i jest na mnie wściekły, nigdy wcześiej z takim czymś się nie spotkałem, ale to wygląda na bug, bo jakiej opcji nie wezmę czy on dobrze gra czy źle on zawsze chce odejść. W tej grze piłkarze mają większą przewagę i wywierają presję na menedżerze niz odwrotnie.

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

13.06.2007 18:39    #67827     Sufler - Porady do gry - Dziwne obywatelstwo
U mnie Trecarichi ma na poczatku tylko obywatelstwo Hiszpanskie, wiec musiał albo to obywatelstwo, ZSRR, nabyc w ciagu gry, albo uzywasz jakiegos programu ( SaveCleaner Itd.) I przez to sie cos zepsulo...

Tylek Partyzant

13.06.2007 18:22    #67828     Sufler - Porady do gry - Dziwne obywatelstwo
Prawdopodobnie to wina tego że używasz programu do eychudzenia seva

sm1leY Młody aktywista

13.06.2007 18:13    #67829     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
Jeżeli piszecie o tym, że są przykłady tego iż gracze z krajów "rozwiniętych" i podajecie właśnie jako taki przykład Napoleoniego to to jest śmieszne. On Włochem to w zasadzie jest tylko z nazwy, przyszedł z jakiegoś serieC nołnejma...
Co do 2006 to miałem w składzie Legii niezłego portugalczyka, ale to, że przeszedł to chyba bug...
Z resztą jest pewnien tego, że jak w Polsce powstaną dobre bazy treningowe, ładne stadiony i nie będzie problemów z pieniędzmi to na pewno jacyś mniej renomowani piłkarze z Włoch czy np. Niemiec przyjdą ;-)
Denerwujące jest tylko, to że gdy jakiś polski klub w FM'ie osiągnie niewiarygodnie dużo, poprawi się infrastruktura to i tak piłkarze z zachodu pokażą nam środkowego palca ;/
Może i to nie jest do końca błąd, ale w jakimś stopniu powinni to w FM poprawić.

destroyer56 Partyzant

13.06.2007 14:22    #67830     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
NIe przesadzacjie bo ja w 3 seoznie mialem w ZAglebiu Alvaro Recobe bliski podpisania kontraktu na zakonczenie kariery byl Zinedine Zidane ;O ale to jeszcze w FMie 06 co prawda w koncu nie przyszedl ale byl bliski. A wlocha czy francuza to w polsce mialem nie jednego co prawda byli to nie pilkarze z Lyonu czy Marsylii ale z klubow 2 ligowych lub nie grajacy w slabszych klubach Ligue 1, poziomem to moze i oni odstawali od tych najlepszych ale na poslka lige to nie mozna bylo na nich narzekac. Zreszta jest to realne bo w rzeczywistosci tez zadna gwiazda albo pilkarz z wyzszej polki na wschodz nie przyjdzie a jak juz to na zakonczenie kariery, wiec nie jest to blad tylko realia. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution