Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.06.2007 23:06    #67781     Sufler - Porady do gry - transferowy bug
Tutaj popełniłeś wielki i prawdopodobnie brzemienny w skutkach błąd, bo po pierwsze - odpowiadam na Twoje pytanie narażając się świątobliwości Grzechoo, po drugie, wiadomo że nie można piłkarza ściągnąc na półki, lecz do rodziny...... wróc!!! do drużyny. Pochopnych wniosków nie wyciągnę, bo.... no właśnie, bo dobrze przemyślałem dodając ten post, i Pan Maciek popełnił jedynie niewybaczalny błąd ortograficzny, jednak, po chwili zastanowienia chcę stwierdzić, że lub iż i nie zrobił tego celowo. O właśnie, o tak!!

Nie przesadzaj z tą świątobliwością, po prostu pilnuję, aby zasady nie były łamane. - dop. Grzechoo

polllllll graham Partyzant

16.06.2007 19:28    #67782     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
No dobra rozumiem ale jak pozniej wchodze do gry to co mam kliknac??

Gumierpool Młody aktywista

16.06.2007 19:22    #67783     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
Graham, o ile mi się zdaję takie uaktualnienia trzeba wklejać do:

moje dokumenty/sport ineractive/fm 2007/db

I tyle.

Gumierpool Młody aktywista

16.06.2007 19:17    #67784     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Wielokrotnie zdarzają się takie sytuacje, gdy prowadzisz mniejsze kluby.

Choć kiedyś, grając w FM 2005, odejść chciał ode mnie Morientes i już przy jego nazwisku widniało WT (co wówczas oznaczało, że chce skorzystać z prawa bosmana). Co ciekawe grałem Valencią, więc całkiem renowanym klubem, a El Moro miał pewne miejsce w składzie.

Wielokrotnie próbowałem mu zaoferować nowy kontakt, lecz w większości przypadków wyśmiewał moją ofertę. Zazwyczaj w takich przypadkach rezygnuje, wychodzę z - już podanego - założenia, że z niewolnika nie ma pracownika i odpuszczam.

Jednak gdy podjąłem ostatnią próbę, ku mojemu zaskoczeniu, Morientes zaakceptował nowy kontrakt i przedłużył umowę o 3 lata.

Czasami tak się zdarza, bez żadnych tricków.

sachen Młody aktywista

16.06.2007 18:56    #67785     Sufler - Porady do gry - Pytanie
miałem kiedyś taką sytuację: zawodnik nie chciał przedłużyć kontraktu (prawdopodobnie wyjechać za granicę) więc sprzedałem go żeby zarobić, ale później w "osobistych" miał że żałuje odejścia z Lechii :O dziwny typ :P

polllllll graham Partyzant

16.06.2007 18:54    #67786     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
Ej moglby mi ktos wytlumaczyc gdzie to wkleic ten update bo mam go na patchu 7.0.2 i jak wklejam do moich dokumentow to wlaczam gre i sa do wybory wersje: Oryginala,7.0.2 i RRu wiec co mam wybrac lub gdzie wkleic???

Tenorio Młody aktywista

16.06.2007 18:40    #67787     Sufler - Porady do gry - MLS Update
Liga MLS w USA działa na tych samych zasadach jak NBA czy NHL, czyli grają w niej od wielu wielu lat te same najbogatsze zespoły, które mogą ewentualnie zmieniać siedziby, np. z San Francisco do Chicago. Nie ma tu czego zmieniać.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

16.06.2007 18:23    #67788     Sufler - Porady do gry - MLS Update
o ile ja wiem to w USA istnieje Major League Soccer (MLS) i to jest liga tylko dla tych najwięlszych)
są tam też 1 i 2 ligi gdzie grają słabsze teamy

Djkamo Młody aktywista

16.06.2007 17:37    #67789     Sufler - Porady do gry - odwołanie
Nie no mi się czasem zdarza że zmiejszą kare, a pozatym jeżeli ciągle się składa zażalenia i nawet zawieszenia i kary finansowe nie pomagają to wtedy zaczynają podnosić kary... według mnie nie warto... tylko można sobie narobić problemów.. jakoś wytrzymacie te 4 mecze bez jednego gracza...

Carrot Młody aktywista

16.06.2007 17:33    #67790     Sufler - Porady do gry - Liga Argentyńska
evolution, ale ja podrasowalem. czyli zwykly skon evolution (2 wersja) ale troche pozmienialem ikonki i takie badziewia zeby sie lepiej gralo i zeby lepiej wygladala ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution