Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.06.2007 20:42    #67761     Sufler - Porady do gry - klub filialny
Jesli jest umowa skupiajaca sie glownie na korzysciach finansowych, to jesli sam go nie ustawisz to sparingu nie bedzie. Jesli zas masz klub filialny, do ktorego wypozyczasz zawodnikow to wtedy sparing ustawi sie 'sam'. U mnie zawsze te sparingi graja rezerwy.

mike_91 Partyzant

18.06.2007 20:06    #67762     Sufler - Porady do gry - klub filialny
Mam male pytanie. Mam klub filialny z japonii od roku, i w omowie jest napisane, ze bede grac coroczny mecz przeciwko nim ( wiecie o co chodzi ). I moje pytanie polega na tym, czy to ja musze zorganizowac sparing czy oni, bo w moim terminarzu nic sie nie zmienilo.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

18.06.2007 19:30    #67763     Sufler - Porady do gry - determinacja
Na pewno tak. Licze ze pomoglem ( mi raz z wzrosłą z 13 do 16 ) ale rosnie minimalnie, czasem nigdy. Zobacz na Genie Scoucie czy danemu graczowi wzrosnie.

BS Młody aktywista

18.06.2007 19:29    #67764     Sufler - Porady do gry - determinacja
ten atrybut wzrasta po jakims czasie np. gdy zawodnicy mają konkurencje w składzie lub gdy grająw LM to w miare czasu wzrasta ten atrybut

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

1. Jest to ukryta cecha, w edytorze można ją spradzić.
2. Oznacza, że nie zareagował na Twoje uwagi, zachował się tak, jakby ich nie było
3. Musisz zaoferować dużo kasy na początek, i mniej za możliwy transfer, wtedy klub będzie miał gwarancję zarobku.
4. Jeśli zawodnika ma w ulubionych klubach właśnie swój pierwszy klub to możlwe, że będzie chciał do niego wrócić, o ile klub też będzie tego chciał.
5. Widocznie dobrze grali [mieli wysoką średnią ocen we wcześniejszych fazach]. To nie bug.
6. To zależy od zarządu i od pewności Twojej posady- jak przychodzisz to masz 'bezpeieczny' zarząd chce Cię zatrzymać, czasami więc zgadza się na zachcianki.

Thefuture Partyzant

18.06.2007 19:25    #67766     Sufler - Porady do gry - determinacja
czy ten atrybut szczególnie u młodych graczy z czasem wzrasta????!!!!! Bo jak zauważyłem to przez 2 miesiące ani trochę determinacja się nie zmieniła u paru moich młodych zawodników. Trochę wygląda to na bug, bo w 2020 u mnie już niedługo nie będzie dobrego gracza, który nie będzie miał presji przed meczem.

BS Młody aktywista

1.W fm genie scout jest chyba taki atrybut , który możesz zobaczyć tylko w tym programie.
2.To znaczy że to co powiesz zawodnikom jeden lub więcej z nich lekko zlekceważy je. To w pewnym stopniu żle wpływa na jakby"chęć gry":)
3.u mnie też rzadko zgadzają się na to kluby.ale przecieżmożesaz wypożyczyc go a po skończeniu kupićgo za tą cenę która chciałeś daćlub llekko wyższą.
4.Jest taka opcja jak najbardziej.A jeśłi ten zawodnik ma ten klub w ulubionych to jest wtedy jeszcze bardziej prawdobodobne.
5.MOżę i dlatego tak jest że z barcy lub manutd poprostu indywidualnie żąden zawodnik nie pokazał sięz jakiejś świetnej strony tytlko grali poprostu zespołowo albo grali szczęśłiwie(mieli szczęście)
6.Byćmożę jest tak dlatego że na początku zarząd chce Ci ułatwić prowadzenie zespołu na początku a jak idzi żę jesteś brdzo dobrym anagerem to nie dają Ci nic bo wiedzążędasz sobie rade.:)

karlitopl Partyzant

18.06.2007 10:06    #67768     Sufler - Porady do gry - taktyki
Najlepsza taktyka 4:4:2. Boczni obroncy strzalki do gory, skrzydlowi-wysunieci i rowniez ze strzalkami do gory, srodkowi pomocnicy w lini- jeden defensywny- bez strzalek, dugi ofensywny- ze srzalka maksymalnie do przodu. To jest najlepsza taktyka "na codzien".
4:5:1 Obrona, skrzydla i atak bez zmian, ale zageszczenie srodka poprzez ustawienie dwoch defensywnych pomocnikow oraz ofensywnego tuz za napastnikami, bez strzalek. Jest to znakomita taktyka, gdy gramy przeciwko najlepszym.
Alternatywa dla 4:5:1 jest 3:5:2, z trzema srodkowymi obroncami, dwoma defensywnymi bocznymi pomocnikami, ktorzy spelniaja role zarowno obroncow, jak i skrzydlowych(musza byc bardzo dobrzy), srodek pomocy, jak w przpadku 4:5:1. Znakomita taktyka w przypadku bronienia zaliczki z poprzedniegu meczu.
Wazne sa ustawienia druzynowe i indywidualne. Nie nalezy dawac graczom duzej swobody decyzyjnej, dla zawodnikow ofensywnych ustawic wylacznie zadania ofensywne, a dla defensywnych analogicznie. Ustawienie stalych fragmentow gry to podstawa!!! Majac wysokiego i skocznego pilkarza(zwykle srodkowy obronca i niekoniecznie grajacy dobrze glowa) nalezy ustawic, aby w roznych w ataku atakowal bramkarzy, to wowczas wiele waznych meczow na 0:0 roztrzygnie sie na swoja korzysc.

karlitopl Partyzant

18.06.2007 09:46    #67769     Sufler - Porady do gry - ABC dobrego menadzera
Kiedy zaczynam menadzera, pierwsze co robie, to ustawiam trening i sprowadzam, w miare mozliwosci, najlepszy sztab szkoleniowy. Pozniej szukam talentow. Najwazniejsze w talentach nie jest to jak wygladaja ich atrybuty techniczne, lecz psychiczne i fizyczne. Najlepiej jesli wszystkie atrybuty sa wysoko rozwiniete, ale patrzec na tych, co maja dobre warunki fizyczne i silna psychike.Wazny jest rowniez wzrost, ktory czesto pomaga w stalych fragmentach. Konsekwencja taktyczna oraz gra na dwa sklady jest gwarantem sukcesu. Warto rowniez prowadzic reprezantacje narodowa kraju, ktorego lige wybralismy. Mozna dzieki temu promowac i rozwijac swoich zawodnikow. Inwestycje w mlodziez to podstawa prawidlowego managmentu.

kaziik Partyzant

17.06.2007 22:28    #67770     Sufler - Porady do gry - loga Championship
No nie wiem u mnie wszystko działa jak należy. A ściągałem z tego linku http://www.cmrev(...)461.html

Tam chyba trzeba było nadpisać orginalny plik xml i wtedy działało.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution