Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.06.2007 10:05    #67751     Sufler - Porady do gry - Problem z .... łatwością
Wujku mam do ciebie pytanie

czemu ty ciągle grasz w conference a nie np. we włoskiej C2 albo w 3 lidze hiszpaniii

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
19.06.2007 10:03    #67752     Sufler - Porady do gry - Problem z .... łatwością
Narzekasz, że wygrywasz? Widocznie skleciłeś sobie niezłą drużynę i dlatego wygrywasz w lidze. W europejskich pucharach moze być już gorzej, bo grają w niej silniejsze drużyny. Logiczne. Z reguły IRL drużyny z Irlandii Północnej zbierają baty od drużyn z innych krajów. Takie jest życie.
Zresztą w lidze polskiej także można lać wszystkie drużyny, a w europejskich pucharach zbierzemy baty. Nie będę przypominał z kim po dupie dostawała Legia, Lech czy inne polskie kluby.
Czy można podwyższyć poziom innych drużyn? Pewnie tak. Wystarczy użyć edytora. Niestety nigdy się nim nie bawiłem.

Kamis92 Partyzant

19.06.2007 09:52    #67753     Sufler - Porady do gry - Problem z .... łatwością
a z kim w tej lidze grales?? mozliwe ze trafiles na samych beniaminkow i druzyn z zaplecza ligi...

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

19.06.2007 09:47    #67754     Sufler - Porady do gry - Problem z .... łatwością
Gram Glentoranem Belfast i mam problem, ze jest mi za łatwo kupilem 11 zawodnikow i teraz w lidze wycinam wszystkich po 5-0 najmniejsze zwyciestwo 3-1, w lidze meczu jeszcze nie przegralem i nie zremisowalem. To nie jest tylko dobra forma bo trwa to od poczatku juz 2 miesiace, a przychodzi mecz w Uefa i dostaje 2-0 i 2-0 z FC Basel, bo nie mam jak rzetelnie ocernic moich zawodnikow w lidze wszyscy na 8 a w Uefie na 5,6. Jest sposob podwyzszenia poziomu moich rywali lidze.

Carrot Młody aktywista

19.06.2007 08:20    #67755     Sufler - Porady do gry - Czy to potrzebne?
ja ustawiam tylko i wylacznie kiedy gram z naprawde dobrym klubem... np z Chelsea, Real Madryt itp. Ale wedlug mnie najbardziej z tych wszystkich opcji przydatny jest pressing. Naprawde przydatny jest na srodkowych obroncow rywala (zwlaszcza gdy sa niedoswiadczeni) i na bramkarza... tej opcji uzywam raczej czesto by wywrzec presje a defensywie przeciwnika. Radze Ci tez ustawaic scisle krycie pilkarzom z dobrymi strzalami z dystansu, wtedy zabijasz ich najlepsza bron ;]

Carrot Młody aktywista

19.06.2007 03:08    #67756     Sufler - Porady do gry - Nieprawdziwi pilkarze
A wiec zaczalem sobie tak z ciekawosci gre z nieprawdziwymi pilkarzami i gdy obejzalem profile paru z nich zobaczylem... zdjecia prawdziwych pilkarzy!! Zawodnicy maja inne nazwiska, umiejetnosci pozycje ale zdjecia pozostaly... I np napastnik w mojej druzynie ma fotke Flaminiego z Arsenalu :D I tu jest moje pytanie... czy jest mozliwosc zeby tym zawodnikoom dac inne zdjecia, nie takie od prawdziwych pilkarzy tylko jakies inne...moze mozna takiego facepacka sciagnac czy cos? Bo fajnie by sie gralo, ale te zdjecia mnie dobijaja x)

rak Partyzant

18.06.2007 22:39    #67757     Sufler - Porady do gry - Literka r
Prowadze Ascoli i zająłem nią 6 miejsce w Serie B. Grałem baraże w których trafiłem na Bologne która zajeła 3 miejsce. Pierszy mecz na wyjeździe przegrałem 1:0 tracą gola w 90 min. Za to reważ u siebie wygrałem 1:0 strzelają gola 45 min. I nie było żadnej dogrywki ani karnych. Tylko się dowiedziałem że odpadłem i po meczu sprawdziłem spotkania i wyniki i przy Bologne pojawiła się literka r. Mam dwa pytania dlaczego odpałem???? I co ta literka oznacza???

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

18.06.2007 22:25    #67758     Sufler - Porady do gry - Real Mallorca - problem.
No dobra... skoro jest, aż tak źle ;/
1. Zatrudnij dobrych trenerów tak aby gwiazdki w treningu mieć prawie wszystkie na 5
2. Zresetuj ustawienia taktyczne i powoli po zastanowieniach umieszczaj piłkarzy na jakiejś pozycji im odpowiadającej.
3. Poczekaj jakiś czas może, twoja obecna taksa jest dobra, ale potrzebuje czasu.
4. Spróbuj kupić jakichś już dobrych piłkarzy a nie talentów, tak aby przypadkiem nie spaść z ligi. Młodość też się przyda ale bez przesady.
5. Podpowiem tylko tyle, że w Hiszpanii gra się raczej krótką, szybką i techniczną piłkę.
6. Spróbuj ustawić odpowiedni trening dla danych pozycji.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

18.06.2007 22:24    #67759     Sufler - Porady do gry - Real Mallorca - problem.
z ciekawosci siedzi tam dalej Iuliano???
pomoc nie pomoge bo, choc sprobuje bo:
-podporzadkowuje sie systemowi narzuconemu przez autorytarny rzad cmrev(to mial byc zart jak niesmieszny to sory)
- z tego realu kojarze tylko kilku graczy a ta druzyna nie gralem nigdy
PS moze gra z kontry z uzyciem arango na rozgrywajacego, o ile ta czesc skladu ktorej nie znam sie do tego nadaje
PS2 pkt nie dawaj bo sie beda rzucac ze jestem skrytym wrogiem systemu

l0rd_pr0tekt0r Partyzant

18.06.2007 22:17    #67760     Sufler - Porady do gry - Real Mallorca - problem.
Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić zarząd suflera, ponieważ to co napisze łamie regulamin. jestem tak zrozpaczony, że sufler jest moją ostatnią deską ratunku;/

Problem wygląda tak: zacząłem grę Realem Mallorca. Zagrałem kilka meczów - wszystkie przegrałem ;/ Pomóżcie mi dobrac ustawienie do tej drużyny ;/ może ktoś grał Mallorca albo lige hiszpańską.. jeśli macie jakieś dobre taktyki to podajcie bo jestem załamany i nie jestem w stanie zrobić swojej ;/;/;/

Z góry dziękuję za pomoc, dobrzy ludzie. i przepraszam za nagminne złamanie regulaminu ;/;/;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution