Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.06.2007 19:26    #67711     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Zagram w FM 07 pach 7.0.2 tylko nie moge byc hosterem moje gg 6985748.

anonimowy Partyzant

19.06.2007 19:16    #67712     Sufler - Porady do gry - Wariactwo :( z gra
Mam ORGINAL czysty bez patchy a pomimo to niechce dran sie uruchomic z nowa gra co jest nie tak ???

Mariuch_xD Partyzant

kolega po prostu zmirnil w ustawieniach zeby nie zapamietywalo mu wynikow z lm.. gra przez to szybciej dziala.. tez mialem kiedys taki problem..

1. Zgadzam sie z przedmowca
2. Wykanczanie akcji, szybkosc, przysipieszenie, gra bez piłki, drybling.
3. Ogladanie jednego meczu raczej nic nie da chyba, ze dla przyjemnosci lepiej ogladac cały turniej, albo wyslac scouta on znajdzie jakies perelki i od razu napisze czy masz szanse danego zawodnika sciagnac
4. Bug, bug i jeszcze raz bug.

1. Zgadzam sie z przedmowca
2. Wykanczanie akcji, szybkosc, przysipieszenie, gra bez piłki, drybling.
3. Ogladanie jednego meczu raczej nic nie da chyba, ze dla przyjemnosci lepiej ogladac cały turniej, albo wyslac scouta on znajdzie jakies perelki i od razu napisze czy masz szanse danego zawodnika sciagnac
4. Bug, bug i jeszcze raz bug.

Tores ReDevil Młody aktywista

1. Jest jakaś łatka usuwająca to że przy klasyfikacji najlepszych strzelców LM uwzględniane są bramki zdobyte w eliminacjach, co czyni grę nieco nie realistyczną ?
2. Jakie są cechy dla takiego typowego napastnika - łowcy bramek ? Jak w rzeczywistości Nisterloy, Frankowski czy Szewczenko ?
3. Oglądacie mecze reprezentacji czy jakis turniejow by wyszukiwac jakis talent czy posylacie tam na ogol scoutow ?
4. To w zasadzie jest nie moja sprawa, tylko mojego kolegi, ktory ma w grze blad, otoz wygral on Realem w 2010 roku LM, a sezon pozniej wygraj ja Inter, po finale taka informacja: Inter wygral LM [...] Pierwszym zwyciezcą tych rozgrywek organizowanych juz od 2010 roku był Real Madryt ? Zdarzylo wam się takie coś ?
Z góry dziękuje, pozdrawiam.

Carrot Młody aktywista

19.06.2007 18:30    #67717     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
NO gram na sredniej ale co z tego? przeciez pilkarzy mam wszystkich ktorych tylko chce i jeszcze wiecej, wiec w czym problem? :/

sm1leY Młody aktywista

19.06.2007 18:23    #67718     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
Bo large w 2007 to w zasadzie very small a średnia? Jezu, jak ty możesz na średniej grać? ;f

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

19.06.2007 18:00    #67719     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
ja gram na large dopiero 3 sezon, wiekszosc mniejszych klubow jest ograbiona z utalentowanych graczy - moze o to chodzi?
ale i tak nastepcow jest pod dostakiem wiec az tak nie dramatyzuje

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.06.2007 17:50    #67720     Sufler - Porady do gry - No load, no wait - problem
Pomylił się po prostu ściągnął No load no wait z sortitoutsi to nie program, ale to zapewne ściągnąłeś. A ten czarny ekran się pojawia, ponieważ gra się ładuje. Im lepszy komputer tym szybciej załaduje się gra. A jeśli masz odznaczone buforowanie skórki w ustawieniach to je zaznacz będzie się szybciej właczała gra.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution