Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

krzepomir Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.06.2007 16:51    #67681     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
w fm 2006 objalem rosyjski klub ałania władykaukaz. w pierwszym sezonie ledwo utrzymalem się w lidze (13 miejsce). potem, przyszly sukcesy ( kolejno 5,4,2 miejsce w lidze) az wreszcie zagralem w champions league i trafilem do grupy z milanem, schalke i fenerbache. bilans: 6 pkt i ostatnie miejsce w grupie. potem przyszly kontuzje i w 4 sezonie nie wytrzymalem psychicznie. podam moj sklad choc i tak nikt większości z tych zawodników nie będzie kojarzył: nando- sandro, a. fedetskyi, a. rogochyi, thiago maciel- j. owoeri, d. kulikov b. ca,a. bernal-a. salugin,e. bakulin.

p.s. w kazdym sezonie padałem ofiarą spisku moskiewskiego!!!

michalekb Partyzant

20.06.2007 16:48    #67682     Sufler - Porady do gry - Baza huge
Ja tylko skopiowalem ten pilk do folderu z gra i odrazu mialem fo wyboru huge. Nie musiałem żadnej skórki buforować itp.

aberdeen Młody aktywista

20.06.2007 16:05    #67683     Sufler - Porady do gry - Wirtualny dysk.
Chyba sie nie zrozumieliśmy. KUBA1 masz problem bo masz zjechaną płytę i nie możesz grać. Otóż jeśli masz zainstalowanego orygianała (albo i nie) to nie potrzbujesz obrazu płyty! Ja ściągnąłem sobie z netu pliczek który waży około 200kb, który owy obraz udaje, chciałem ci go przesłać. Dodam że sam oryginalną wersję gry, tego bajeru używam po to, by nie zaśmiecać sobie dysku kilkuset megowym obrazem CD i nie mieć problemu ze zjechaną płytą , tak jak ty teraz. Jeśli masz oryginała, to masz prawo posiadać jego kopię. Tak mówi prawo. Aha do tego typu operacji potrzbny jest program do odczytu obrazów płyt. Nie chcesz pomocy to dopóki nie dostaniesz oryginała graj sobie w szachy, albo chinczyka z babcią. I bądz tu dobry człowieku.................... Nazwy pliku nie podam bo piraci też to pewnie czytać bedą. Pozdrawiam.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

20.06.2007 15:37    #67684     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Znam troche nieuczciwy sposob. Otoz obejmujesz klub, potem innym managerem obejmujesz repre, przechodzisz na emeryture, zmieniasz sobie profil na maxa w FMM, skladasz propozycje objecia tej repry ona zostaje na pewno przyjeta, wtedy zmioerniasz ten profil na taki jaki byl i grasz i klubem, i repra.

aberdeen Młody aktywista

20.06.2007 14:56    #67685     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem z U-18
Poprostu klub którym grasz ma rezerwy w jakiejs bardzo niskiej lidze, której gra nie generuje.

sefko1 Przodownik pracy

20.06.2007 14:43    #67686     Sufler - Porady do gry - Wirtualny dysk.
Bez oryginalnej płytki NIE ZROBISZ legalnej kopii zapasowej programu.

Kris de la Med Partyzant

To nie graj jak nie umiesz sam!

Asystenta poproś o ustalenie składu jeśli nie wiesz kto jest w formie.

brucemajster Partyzant

20.06.2007 11:50    #67688     Sufler - Porady do gry - poradnik on line
widze ze macie jakis problem to nie jest pomoc dla piratów ale pomoc dla graczy poradnik jest w formacie pdf czyli w formie elektronicznej .
teraz juz wiem ze nie opłaca sie udzielac na tym forum bo wam "mózgi" ciagle cos przeszkadza , jestem ciekaw czy wy na swoich komputerach macie wszystko legalne ze udajecie takich swietoszków.

adson43 Partyzant

To jest normalnie pech!!!!!!!! Zagrałem takimi wskazówkami jakieście mi podali i co?? i przegrałem z Koln 4:1 u nich
Naprawde prosze was o jakies konkrety
moje gg 6268558

hoody Przodownik pracy

20.06.2007 09:40    #67690     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
Kiedyś próbowałem poszaleć z Retain! Gra wgrywała mi sie ponad 40 minut na jednej lidze ;|! Mam na to o wiele za słabego kompa! Wole baze huge i moge grać z 10 lig! e(L)o

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution