Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2007 11:14    #67521     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
Ja nie mówię, żebyś robił wszystkie szczegółowe transfery z całego świata, tylko z tych lepszych lig i tych znanych klubów, jak już mówiłem w OM Ribery po sezonie będzie chciał odejść do większego klubu, a w rzeczywistości gra w Bayernie, z którego nie chciałby odchodzić

eMiKa Młody aktywista

Witam.Mam pytania,a mianowicie czy mozna prowadzic 2 druzyne jakiegos klubu np Castillia Realu Madryt jesli ustawie sobie secunda division jako grywalna? I co wtedy z transferami i budzetem? Pozdrawiam.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.06.2007 11:08    #67523     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
Tomik zrobił update, a gdy ktoś zauważył błąd, to wyzywał osobę krytykującą go. Pisał nie po Polsku (ortografia). Miał kilka kont, a ja nie lubię takich osób, szczególnie, że na suflerze coraz więcej takich osób się znajduje. Ale jeśli to nie Tomik to zwracam honor. Tylko właśnie przez to, że zrobił tylko Polską Ligę (pewnie błędy będą, jak wszędzie) to jest na straconej pozycji.

cinekw Partyzant

25.06.2007 10:59    #67524     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
Dobra ,jezeli uwazacie ze kazdy update musi miec uwzględnione transfery z innych lig to prosze juz go koncze robic.Poprawiłem takze duzo błedow.Uwzględnię spadki i awanse,budżety,transfery klubów z lig zagranicznych ale naciski i tak będzie na ligę polską.Dodam troche młodzikow.I mam pytanie do adminów czy jezeli bede chciał zamiescic update na stronie to w tym temacie czy może zrobic nowy,bo update bedzie obejmował nie tylko lige polską?

DjIceMan Partyzant

25.06.2007 10:28    #67525     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
MAM NADZIEJE ZE GRZEGORZ KRYSTOSIAK GRA W BEłCHATOWIE BO TO JEST WYCHOWANEK MKS PODLASIE!!!

JAK GO NIEMA TO JA SIE ZASTRZELE ALE NA WSZELKI WYPADEK DAM JEGO DANE

ImięGrzegorz
NazwiskoKrystosiak
Kraj[Polska] Polska
Data urodzenia27 stycznia 1987
Miejsce urodzenia[Polska] Sokołów Podlaski
Wzrost / waga187 cm / 79 kg
Obecny klubGKS Bełchatów
Pozycjaobrońca

I FOTE DAJE

DjIceMan Partyzant

25.06.2007 10:28    #67526     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
MAM NADZIEJE ZE GRZEGORZ KRYSTOSIAK GRA W BEłCHATOWIE BO TO JEST WYCHOWANEK MKS PODLASIE!!!

JAK GO NIEMA TO JA SIE ZASTRZELE ALE NA WSZELKI WYPADEK DAM JEGO DANE

ImięGrzegorz
NazwiskoKrystosiak
Kraj[Polska] Polska
Data urodzenia27 stycznia 1987
Miejsce urodzenia[Polska] Sokołów Podlaski
Wzrost / waga187 cm / 79 kg
Obecny klubGKS Bełchatów
Pozycjaobrońca

I FOTE DAJE

kyczy7 Przodownik pracy

25.06.2007 10:28    #67527     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2007.
reinstalka zawsze pomaga ziomek :) ... ale jak chcesz sobie jeszcze bardziej przyspieszyć rozgrywke to zrób tak jak wyżej koledzy powiedzieli ( mi to pomga ) :

- wyłącz wszystkie niepotrzebnie chodzace programy ( ctrl + alt + delete ) do tego neostrade i wtedy pójdzie Ci o wiele szybciej

- i rzeczywiscie nigdy nie minimalizuj FM-a bo po pierwsze bedzie Ci sie ciał a po drugie u mnie dzieje sie taka rezcz ze np. po 10 zminimalizowaniach gre szlak trafia i wyskakuje błąd

- Głebia szczegółów ( mini )

- Save Claner ( dobrze czyści sejva i szybciej sie gra )

- i jeszcze jedno : gdy masz załączone facepacki,logopacki i kitspacki musisz odznaczyc opcje : buforowanie skórki ... jak ja odznaczysz i herby itp. Ci sie załaduja to zaznacz ja spowrotem wtedy gra szybciej sie wł. i szybciej czyta save :D

luki7777 Partyzant

25.06.2007 09:53    #67528     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2007.
Dzięki krolik_vv , reinstalka pomogła , dodatkowo wyrzuciłem wszystko co miałem w katalogu, i pomogło , teraz chodzi jak marzenie:)Dzięki wielkie:)Idę grać w FMa:)

krolik_vv Młody aktywista

25.06.2007 09:35    #67529     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2007.
moze za duzo programów ci chodzi. Program antywirusowy i inne tam bzdety. Czy chodza ci dobrze inne gry?

luki7777 Partyzant

25.06.2007 09:16    #67530     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2007.
Witam.Mam problem z grą FM07.Wcześniej grałem normalnie a teraz takie coś się robi.Otóż zaczynam grę na obojętnie jakiej bazie, wybieram ligę , bazę danych małą i najpierw strasznie długo ładuje się pasek konfiguracja bazy danych gry itp., a następnie gra się straszliwie tnie np. po naciśnięciu na przycisk transfery muszę czekać 30 sekund aż transfery się pojawią:/ Czy można to jakoś naprawić , gdyż uwielbiam grać w FMa , a gdy się tak tnie to nie idzie grać:/ Podaję konfigurację komputera:
Procesor:Intel Celeron 2.80 GHz
Karta Graficzna : ATI Radeon 9200 128 MB
Pamięć RAM:2x256MB=512MB
Płyta Główna:MSI 84PE NEO i845E

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution