Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Boazerio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Pierwszy sezon w Toulouse FC miałem przyzwoity(9 miejsce, w ostatniej chwili straciłem szanse na 6).Do drugiego przygotowywałem zespół w podobny sposób.Pozbyłem się zawodników, którzy grali najmniej i najsłabiej w ich miejsce sprowadziłem lepszych.Wzmocniłem najsłabsze pozycje(transferów nie było dużo).Nie zmieniałem taktyki.W sparingach zespół grał dobrze.Byłem więc spokojny o wyniki w lidze.
Mimo to drużynę dopadł kryzys.Zawodnicy zachowywali się jakby po raz pierwzsy sie na oczy widzieli, popełniali mnóstwo prostych błędów.Napastnik, który z 23 golami na koncie został w poprzednim sezonie królem strzelców nie trafia w bramę w najprostszych sytuacjach itp.Najczęstszy wynik to porażka 0-1.
Dlatego mam pytanie-co zrobiłem źle?Jak zaradźić tej sytuacji?Czy ona sama minie?
Identyczny problem miałem wcześniej grając Koroną z którą zdobyłem 2 miejsce a wa następnym sezonie zbierałem straszne cięgi.

tabalugg Młody aktywista

kupiłem zawodnika ale z racji że mam średnio dużo kasy powiedziałem że po 30 meczach zapłacę dodatkowo,ale potem kupiłem z wolnego innych graczy a tamten dostał oferte wyożyczenia z Ajaxu i wyożyczylem go i teraz nie wiem czy będę musiał płAcić za mecze rozegrane w tamtej lidze jeśliby rozegrał te 30 spotkan

tabalugg Młody aktywista

czy mecze rozegrane w nieaktywnej lidze na wypożyczeniu liczą się do tych meczy ?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.06.2007 14:49    #67504     Sufler - Porady do gry - wygralem w " managera"?
Niezłe osiągnięcia. Mogłeś opisać je w temacie do przechwałek, a nie zakładać nowy wątek. W FM-a nie da się wygrać, bo nie ma fabuły.

kali22 Partyzant

25.06.2007 14:41    #67505     Sufler - Porady do gry - wygralem w " managera"?
mam rok 2021 budzet klubu(juventus)4,5 mld (miliarda) zlotych,na transfery 3,8 mld! ostatni sezon bez porazki, jedynie kilka remisow,wartosc klubu 9,7 mld!!! c.vela strzelil mi 68 brame w tym sezonie.stadion nazwali moim nazwiskiem,mam 3 kluby patronackie z ktorych rocznie czerpie ok 1,5 mld dochodu!reprezentacja turcji wygralem MŚ a pozniej francja ME, z wlochami dotarlem do polfinalu MS(ale to na poczatku gry.chyba juz wiecej nie mozna osiagnac wtej grze,oczywiscie grajac takim klubem jak juve itp

tabalugg Młody aktywista

25.06.2007 14:23    #67506     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a,fakt ,ty zmieniałeś umiejętności graczy.....wiesz co,możesz sobie grać jak chcesz,zapomocą czego chcesz,ale szacunku graczy z tego suflera,którzy bez edytora robią większe rzeczy,nie zdobędziesz...

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Zmień graczy, taktykę, przeprowadzaj rotację w składzie.

A jeśli masz taki błąd na forumcm to sprawdź skrzynkę mailową i aktywuj konto [też tak miałem i po jego aktywacji wszystko było ok].

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.06.2007 14:04    #67508     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie
Jak się kończy przed oknem to gracz powraca do klubu i musisz jeszcze raz złożyć ofertę, a jeśli wypożyczysz gracza np. 15 lipca 2007 roku [na 12 miesięcy] to w okienku za rok [początek lipica 2008] składasz ofertę przedłużenia i wtedy jeśli graczs ie zgodzi to zostaje w klubie. Proste :D

lokibb Partyzant

Hej.
Pogrywam właśnie Legią i na półmetku jestem 4. Liczy się tylko mistrzostwo, ale moi piłkarze grają bardzo słabo. Remisy są na porzadku dziennym, a jak wygram 2-0 lub 3-1 to święto narodowe:/ Chociaż mam najlepszy skład w lidze męcze się nawet z Jagiellonnią.
Skład w załączniku.

-----------------------------------------------

Mam problem z forumcm.net
Mam swoje konto pod nickiem lokibb. Gdy chcę wejść w temat o taktykach: http://forum(...);st=2420

wyskakuje mi taki błąd: http://img26(...)dsj5.jpg

Proszę o pomoc.

patrykb1991 Partyzant

25.06.2007 13:54    #67510     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no transfery moge ci zaraz pokazać a tamtych graczy to zrobilem sobie w edytorze i nie są wcale dobrzy bo robilem calą druzyne

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.