Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jordan23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2007 21:09    #67481     Sufler - Porady do gry - korona
Witam!!!
wiec prowadze 2 sezon korone kielce zdobylem z nimi 2 mistrzostwa, puchar polski, osiagnolem faze grupowa LM (3miejsce) nastepnie puchar uefa cwiercfinal, w miedzy czasie prowadze rep polski, mam problem poniewaz chce opuscici korone i zaczac prace za granic w jakim srednim klubie tylko boje sie ze te wynik to za malo... na jaki klub moge liczc ze mnie zatrudni?? czy bedzie to np. I ligowiec ligi hiszpanskiej czy angielskiej?? czy jednak musze jeszcze popracowac w kielcach zeby sie tam dostac ???

Kris de la Med Partyzant

25.06.2007 21:02    #67482     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A był ostatnio taki ładny temacik o trolach :}
Jak widać był i nic z tego nie zostało, a wszyscy klaskali i przytakiwali jak to teraz będą się pilnować ;)

Oszustów widać od razu i każdy to wie, bo w FMa nikt tu od 5 minut nie gra (raczej).

Dla mnie forumuła tematu jest nieciekawa. Nie wiem jak moderatorzy/ admini się na to zapatrują, ale może warto zrobić z tego tylko Przechwałki / rekordy bez tony komentarza? :)
Wpisujemy swoje osiągnięcie i nie dyskutujemy o nim. Kto myśli widzi jak sukces został osiągnięty...

A tak w temacie:
Ktoś kiedyś mówił, że spora ilość transferów wpływa niekorzystnie na drużynę (zgranie, zbyt duża rywalizacja itp.)
Mój kolejny mały wyczyn to liczebność piłkarzy w klubie. Jest to blisko... 250 zawodników :} (rok 2011).
Wszystko co moim zdaniem potrafi kopnąć prosto piłke i kosztuje niewiele trafia do klubu ;)

hoody Przodownik pracy

25.06.2007 20:40    #67483     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Dobra koniec panowie tej farsy! ;) Wiadomo patrykb1991 nie gra uczciwie i nie warto sie spierać o coś o czym wszyscy doskonale wiemy! Niech pochwali sie ktoś uczciwy teraz xD e(L)o

patrykb1991 Partyzant

25.06.2007 20:29    #67484     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a teraz zaczynam nową gra na bazie 7.0.2 i tez HSV i zobaczymy co zdobęde i potem jak by co sie pochwale jak bedzie czym

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.06.2007 20:28    #67485     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
Nie no nie mówcie, że nikt na tym nie będzie grał bo zniechęcacie chłopaka, który się stara. A co do nowego tematu, to nie twórz takowego, poproś jakiegoś admina o zmianę nazwy tego tematu, a zrobi to na pewno. Znam tu adminów i nie będzie kłopotu ze zmianą nazwy tematu. Nie wdawaj się w kłótnie, nie daj się wyprowadzić z równowagi. Spokojnie odpowiadaj lub przemilcz to co ktoś do Ciebie pisze. A co do transferów zagranicznych lig, to próbuj uzupełniać z nich dane coraz częściej, teraz Francja i Holandia, może Portugalia i Szkocja, potem kolejne ligi, tak, aby update był coraz lepszy. A ze stron to do Polskiej Ligi najlepsze 90minut.pl oni zanim jakiś transfer ukażą na stronie czekają na oficjalną wiadomość. Na transfery.info często podają nie potwierdzone info, chyba, ze dopisują Oficjalnie, więc tam nie radzę sięgać. Do zagranicznych transferów to transfermarkt.de najlepszy jest chyba.
PS. Napisz do mnie na gg, jak możesz, mam kilka pytań (8534354)

patrykb1991 Partyzant

25.06.2007 20:27    #67486     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
wisniczanin posluchaj jak klub zwalnia beckhama ktorym sie nikt nie interesuje no to przyszedl to takiego HSV byle zeby grac a Henry przyjął moje warunki nie zbyt wygórowane i skakalem jak dziecko jak przyszedl do mojego klubu

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

25.06.2007 20:27    #67487     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie no, wydawalo mi sie, ze jest niemal niemozliwe sciagnac takich graczy do HSV po 1 sezonie....

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

25.06.2007 20:24    #67488     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
patryku
ja nie mowie o sukcesach, od biedy bez transferow da sie sredniakiem takim jak moj zenit wygrac uefe(ja nie dalem rady ale poznalem potencjal tej druzyny), achodzi mi o henryka i davida b - nie pojmuje....

patrykb1991 Partyzant

25.06.2007 20:24    #67489     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
tak bo jak ty gre porównujesz do rzeczywistosci to nie jeste realistyczne ale nie moja wina ze Klose-Henry-Ljunoja to znakomite trio w napadzie nie chce zaimponowac tylko chce udowodnic tym niby to znawcą ze gram uczciwe tylko nie rozumiem was jak zakladacie takie cos jak na samym starcie wy wszystkich skreślacie

tabalugg Młody aktywista

25.06.2007 20:21    #67490     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
gra Lechem :D:D ? ale chłopie dajesz :D:D śmieszny jestem z tą chęcią zaimponowania....ja uczciwie dopiero w 4tym sezonie moją Benficą pokonałem 0-4 Milan na wyjeździe,a Ty w 1szym sezonie HSV wygrywasz wszystko co jest do wygrania.....nie mówie że to niemożliwe ,ale sam pomyśl jak to wygląda....to jest nierealistyczne !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution