Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2007 09:07    #67471     Sufler - Porady do gry - Taktyki Atakujące
moim man utd to zawsze jak w dwómeczu przegrywam to zmieniam 3-1-3-3 w ataku najbardziej bramkostrzelni prawie zawsze działa zawsze strzeli albo moore albo bojinov lub też a.johnson

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

26.06.2007 08:57    #67472     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
Mam ten sam problem w MAN UTD to już chyba będzie czwarty rok z rzędu że zarząd wysłał mi wiadomość że chcą rozbudować stadion ale rada gminy czy tam mieszkańcy się nie zgodzili no i czekam jak ten głupi na nowy stadion PS tylko mam nadzieje że nie będą zwlekać jak polski rząd z tym stadionem

menes18 Partyzant

26.06.2007 00:06    #67473     Sufler - Porady do gry - problem z 3 liga (update-m)
witam...sciaganalem i zrobilem wszytsko tak jak trzeba...transfery i 3 liga sa tylko ze gra sie rozpoczyna z rokiem 2006 a transfery sa planowane na 1.07.2007 czyli musze czekac rok na transfer np takiego Skeby do Legii... czy da sie jakos przesunac rok startu ligi lub dostosowac jakos transfery bym mogl sie nimi cieszyc teraz nie za rok (w grze oczywiscie)...bardzo prosze o pomoc....

ps. mam patch 7.0.2

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.06.2007 22:33    #67474     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
szyna - słaby jesteś :D Ja osiągnąłem dużo więcej moim Bizonem Cerkwica :D Pochwaliłbym się, ale muszę już iść lulu. Jutro ważny mecz z Barcą, boję się co będzie jak wygram mniej niż 30:0 xD

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

25.06.2007 21:49    #67475     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a wiecie co sie u mnie ciekawgo stało ??!!
w pierwszej lidze miałem zryw bąków (taka drużyna jest naprawde jak nie wierzycie to se sprawdźcie w necie ;p) który objąłem i w pierwszym sezonie po sprowadzeniu kilku zawodników którzy mieli być takimi wzmocnieniemi żeny jakoś na fuksie wygrać OE np henry r10 cr7 messi i jeszcze kilku podobnych na których o dziwo nie wydałem ani złotówki bo ich kluby zwolniły coś niesamowitego wygrałem OE i dorobiłem sie 10 mld funtów na transfery kochanemu zrywowi zarząd zbudował zadaszony stadion na 500 tys który był większy od całej metropoli zwanej Bąkowem w drugim sezonie wygrałem lige mistrzów a w żadnym meczu nie wygrałem mniej niż 20-0 i taki bis robiłem sobie przez 20 sezonów aż przejąłem trójwieś istebna(też jest taki klub ;p) i zrobiłem z nimi to samo co ze zrywem tylko dostałem mniejszy stadion tylko na 480 tys ale jakoś to przebolałem i znowu tak sobie przez 20 sezonów wygrywałem co sie da ale miałem też powód do wstydu bo wygrałem ze zrywem tylko 13-0 ;];];];];];];];];];];];];];]
patryk prosze cie gram w fm od cm4 (odkąd wyszedł fm 2005 nawet nie dotkłem cm) i wiem że to co ty opisałeś jest niemożliwe nigdy by arsenal nie zwolnił henrego a tym bardziej w 1 sezonie więc nie rzucaj tu opowieści dziwnej treści a jak to widział twój kumpel to idzcie się walnijcie w łeb i powiedzcie jak było i jeszcze jedno weź zrób w edytorze tą historie co ją opisałem i daj screeny prosze :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

fudi Przodownik pracy

25.06.2007 21:37    #67476     Sufler - Porady do gry - niesamowite wyniki
a kim grasz ? :)

tabalugg Młody aktywista

25.06.2007 21:31    #67477     Sufler - Porady do gry - niesamowite wyniki
ale teraz mi to nie przeszkadza bo właśnie wygrałem z Werderem 4-0 po hat-tricku wprowadzonego napastnika i golu wprowadzonego pomocnika :D:D

tabalugg Młody aktywista

25.06.2007 21:27    #67478     Sufler - Porady do gry - korona
czekaj aż jakiś trener zostanie wywalony ja jak grałem Benficą CHYBA W 3 sezonie albo 4 dostałem propozycję z River Plate (wczytana Argentyna i Brazylia) a teraz jak gram Bundesligą byłem w spekulacjach mediów,kandydatem na trenera Stuttgartu ale mnie nie wybrali :D jak widzisz ze ''XX jest na bruku'' i że pismaki cię wymieniają jako kandydata możesz wyrazić zainteresowanie

wojtek2303 Partyzant

25.06.2007 21:20    #67479     Sufler - Porady do gry - korona
Dobra rada graj dalej Koroną. Jeśli oczywiście Ci się nie znudzi. Ja po 10 sezonach grą Legią, opuściłem ten klub i dostałem pracę w Barcelonie. Od czasu do czasu możę złożyć swoje CV w innym klubie, tylko nie zbyt często. Zdenerwujesz wtedy prezesa. Obserwuj także czy jesteś wymieniany jako potencjalny, przyszły manager jakiegoś klubu w mediach.

wojtek2303 Partyzant

25.06.2007 21:15    #67480     Sufler - Porady do gry - korona
Duże znaczenie ma obywatelstwo jakies posiadasz. Jeśli masz np niemieckie to w miarę łatwo będzie Ci dostać pracę np. w II Bundeslidze. Zwróć także uwagę jaką masz reputację. Jednak żeby dostać pracęw jakimś porządny pierszoligowcu z zagranicy przydałby się np finał Pucharu UEFA.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution