To nie jest bug. W roku 2012 kluby mogą odnosić sukcesy i gracze z lig rozwiniętych mogą przychodzić, pod tym względem FM jest dopracowany (choć nie do końca). Zobacz w Polskiej lidze, niedawno do Legii przyszedł gracz z rezerw Osasuny, w Widzewie testowany jest kapitan rezerw Romy. Douglas Freitas jest z Elche i przyszedł do Widzewa i to wszystko w tym roku, a w 2012 to wszystko możliwe, do mnie do Widzewa w drugim sezonie przyszedł Frankowski, Giovanni (Olympiakos Pireus, był reprezentant Brazylii), Kałużny i inni znani gracze. Do Tottenhamu w drugim sezonie doszedł do mnie m.in. Cassano. Wszystko możliwe, skąd wiesz co będzie w 2012.
PS. Co do Napoleoniego to jest on z US Tor di Quinto, nie wiem która to liga, ale coś koło Serie C (odpowiednik 3 ligi Polskiej), był testowany w Romie, w której rezerwach zdobył wiele bramek.
PS. Co do Napoleoniego to jest on z US Tor di Quinto, nie wiem która to liga, ale coś koło Serie C (odpowiednik 3 ligi Polskiej), był testowany w Romie, w której rezerwach zdobył wiele bramek.

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty