Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
To nie jest bug. W roku 2012 kluby mogą odnosić sukcesy i gracze z lig rozwiniętych mogą przychodzić, pod tym względem FM jest dopracowany (choć nie do końca). Zobacz w Polskiej lidze, niedawno do Legii przyszedł gracz z rezerw Osasuny, w Widzewie testowany jest kapitan rezerw Romy. Douglas Freitas jest z Elche i przyszedł do Widzewa i to wszystko w tym roku, a w 2012 to wszystko możliwe, do mnie do Widzewa w drugim sezonie przyszedł Frankowski, Giovanni (Olympiakos Pireus, był reprezentant Brazylii), Kałużny i inni znani gracze. Do Tottenhamu w drugim sezonie doszedł do mnie m.in. Cassano. Wszystko możliwe, skąd wiesz co będzie w 2012.
PS. Co do Napoleoniego to jest on z US Tor di Quinto, nie wiem która to liga, ale coś koło Serie C (odpowiednik 3 ligi Polskiej), był testowany w Romie, w której rezerwach zdobył wiele bramek.

jany Partyzant

i jak? sprawdziłeś możliwość sprowadzenia do OE innych graczy? jeśli tak jaki był tego efekt?!

blaszek Partyzant

26.06.2007 11:57    #67453     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mam pytanie: Dlaczego w Football Manager nie można grać reprezentacją Niemiec??
Pilne!!

haosek Partyzant

26.06.2007 11:56    #67454     Sufler - Porady do gry - Taktyki Atakujące
Ja ci proponuje zagrac nastawieniem "defensywnym".
U mnie skutowwalo ze na 4,5 meczow tracielm 0-3 bramki. A strzelalem okolo 6.
Do tego na koniec sezonu mialem prawie bilans "1.8 bramki na mecz", "stronce brami na mecz 0.6"

olejos Partyzant

26.06.2007 11:43    #67455     Sufler - Porady do gry - Taktyki Atakujące
Pograłem troche tą taktyką ale nie przyniosła porządanego rezultatu :(

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

26.06.2007 11:16    #67456     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
wszyscy się chwalą to ja też się pochwalę xD

wraz z moim kszo wygrałem 2 ligę , zdobyłem puchar polski wygrywając 4:1 z lechem poznań

następnie wygrałem superpuchar ogrywając bez problemu wisłę kraków 3:0

można powiedzieć że powiodło mi się w pucharze uefa ponieważ wygrałem z takimi zespołami jak dinamo miński i genk , odpadłem po heroicznej walce z AZ Alkmaar

w pierwszym spotkaniu był remis 1:1
w drugim zaś przegrałem po golu w .................94 minucie x(

teraz jestem bardzo bliski wygrania 1 ligi ponieważ zajmuję obecnie 2 miejsce a do wisłu tracę punkt i mam jeden zaległy mecz

załączam przy okazji mój skład

http://www.fotos(...)e4b.html

http://img52(...)dul4.jpg

dałem 2 na wszelki wypadek jakby jakiś nie działał xD

padelek Partyzant

dlaczego wszystko co sie wydaje dziwne zaraz musi byc bug. przeciez w widzewie graja napoleoni i oshadogan. tez bug?

Ari Młody aktywista

26.06.2007 10:42    #67458     Sufler - Porady do gry - niesamowite wyniki
hehe kiedys grajac w FM 07 przegralem Holandią z Czechami 3-11 a w tym Baros 6 goli a van Nistelrooy 3

sm1leY Młody aktywista

Gram sobie, gram i tu patrze! http://www.fotos(...)7a6.html
http://www.fotos(...)b2b.html

jak na Arkę, niezłe wzmocnienie ;d Oczywiście jest to Bug, ale zaraz zobaczę, czy może będę mógł sprowadzić innych graczy do OE.
Szkoda, że nie ma tematu z ciekawostkami lub czymś o podobnym znaczeniu i bynajmniej nie z przechwałkami ;d

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

26.06.2007 10:33    #67460     Sufler - Porady do gry - Taktyki Atakujące
Moja własna wymyśliłem ją na sytuacje bardzo dramatyczne :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution