Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
jeśli się nie mylę to z akademi dostaje się juniorów

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

27.06.2007 17:55    #67392     Sufler - Porady do gry - Urlop na sezon
Dokładnie sezon to sezon PS fajny nick Maci3k_z_klanu

Maci3k_z_klanu Partyzant

27.06.2007 17:50    #67393     Sufler - Porady do gry - Urlop na sezon
Gram sobie Zaragozą i poszedłem na urlop na jeden pełny sezon(także z oknami transferowymi).
I mam następujące pytanie czy gdy gram normalnie (czyli ja gram mecze i itp) to sejw będzie cięższy i bedzie wolniej chodził czy jak pójde na urlop.

PS szukałem podobnych tematów nie zauważyłem odp na moje pytanie albo przeoczyłem.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Tak, widziałem. I nie raz, a wiele razy.
I też chodziło o wypożyczenie z jakiegoś brytyjskiego klubu do klubu polskiego.

I wiem o czym piszę, bo myślałem, że w końcu przechodzi do Polski jakiś gracz z kraju rozwiniętego, i że jednak status kraju rozwijającego się po jakimś czasie zmienia się na rozwinięty... Ale nie - TO JEST ZAWSZE WYPOŻYCZNIE.

master_of_potato... Partyzant

A widziałeś kiedyś, rapechuck, wypożyczenie, które było by zatwierdzone z wyprzedzeniem? Przecież wypożyczać można tylko w okienku transferowym, a tam wyraźnie pisze, że to przyszły transfer.
BTW SI mogło by nieco dopracować ten element, bo dzisiaj za kasę piłkarz mógł by grać wszędzie...

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

27.06.2007 17:20    #67396     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
##FMPOLAND##UPDATE##7.2##

##Świat##

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 27.06.2007r
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 27.06.2007r
* PoprawionoPogorszono atrybuty wielu zawodników.
* Dodano najbardziej kolejnych utalentowanych juniorów.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Anulowano setki wypożyczeń(Zawodników bardziej znanych bądź tych grających w znanych klubachligach)
* Zawodnicy od razu znajdują się w nowych klubach, a nie jak wcześniej gdzie byli uwzględnieni, jako "Future Transfer".
* Uwzględniono spadki,awanse oraz prawidłowe drużyny występujące w Europejskich pucharach dla niżej wymienionych lig:
-Niemcy
-Anglia
-Włochy
-Hiszpania
-Holandia
-Francja
-Portugalia
-Obie Polskie
(Oczywiście zaktualizowano też obrońców tytułów w wyżej wymienionych ligach jak i Lidze Mistrzów oraz Pucharze UEFA)
* Poważne zmiany w budżetach dla 20 najbogatszych klubów europy oraz wielu innych.
* Skorygowano umiejętności, co niektórych Polaków przebywających za granicą.
* Usunięto nie aktualne wypożyczenia i kontuzje
* I wiele innych drobnych zmian [...]

#############################

##Polska##

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi polskiej na dzień 27.06.2007
* Dodano nowe postacie do bazy danych.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 27.06.2007r
* Zaktualizowano liczbę goli i występów naszych kopaczy w reprezentacji Polski na dzień 71.06.2007
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie dotyczące naszej rodzimej ligi.
* Dodano polskie media.
* Poprawiono(Trochę) reputacje naszego kraju,ligi oraz kilku klubów.
* Od teraz nagrody, jakie otrzymują managerowie i zawodnicy w polskiej 1 i 2 lidze posiadają reputacje.
* PoprawionoPogorszono atrybuty dużej ilości zawodników.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Usunięto błąd, przez który Artur Boruc wyświetlał się, jako wychowanek Boca Júnior (SE).
* Poprawiono pojemności stadionów dla klubów 1 i 2 ligi
* Poprawiono budżety, co niektórych klubów.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje
* I wiele innych drobnych zmian [...]

DOWNLOAD

Życzę Wam miłej gry, ja tymczasem udam się na zasłużone wakacje :] Pozdrawiam

eMiKa Młody aktywista

Fakt,ale to do du...(niczego) jest,skoro zawodnik chce grac w jakims kraju(najczesciej ze wzgledu na kase albo na puchary)to powinien miec taka mozliwosc w fm2007.Troche to wnerwia,bo tak naprawde to gdyby np.taki Świt Nowy Dwór Mazowiecki zaproponował Klose duzo kasy (naprawde duzo) to wydaje mi sie ze nawet taki zawodnik nie pogardzil by pieniedzmi...FM ma odwzorowywac swiat pilki noznej,ale te ograniczenia co do przechodzenia zawodnikow sa wkurzajace...
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

eMiKa Młody aktywista

Fakt,ale to do du...(niczego) jest,skoro zawodnik chce grac w jakims kraju(najczesciej ze wzgledu na kase albo na puchary)to powinien miec taka mozliwosc w fm2007.Troche to wnerwia,bo tak naprawde to gdyby np.taki Świt Nowy Dwór Mazowiecki zaproponował Klose duzo kasy (naprawde duzo) to wydaje mi sie ze nawet taki zawodnik nie pogardzil by pieniedzmi...FM ma odwzorowywac swiat pilki noznej,ale te ograniczenia co do przechodzenia zawodnikow sa wkurzajace...
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

sefko1 Przodownik pracy

27.06.2007 14:51    #67399     Sufler - Porady do gry - Głupi mieszkańcy,petycja
A po cholerę Ci wiekszy stadion. Masz kasy tak dużo, że pewnie nie ma na co jej wydawać. Skoro gmina sie nie zgodziła to nic nie zrobisz. Możesz za jakiś czas spróbować ponownie się starać o rozbudowę. Sukcesy czy ilość gotówki w klubiej kasie nie ma to nic do rzeczy. Gra ma poprostu pewien czynnik losowy, który wpływa na jej uatrakyjnienie. W przeciwnym razie każdy mółby rozbudowywąć stadiony w nieskończoność, a tak w rzeczywistości nigdy nie jest. Aresnal chciał rozbudować stadion Highbury, ale nie zgodzili sie okoliczni mieszkańcy, więc musiał zbudowac nowy stadion w innym miejscu.
A co do Man City i Utd, to mozliwe (nie wiem, nie jestem fanem tych drużyn), że Mają stadiony w rożnych częściach miastach i jedni moga rozbudowac stadion, a drudzy nie. Choć jeśli dobrze pamietam Man Utd nie dawno powiekszył stadion.

siermen Partyzant

27.06.2007 13:39    #67400     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Mam nadzieje że dzisiaj wyjaśni się sytuacja Chivu w Romie czy zagra w Interze czy w Barcelonie, jeszcze inne transfery Romy to Juan i Ahmed Barusso, wykupienie połowy karty Davida Pizarro z Interu,Vucinicia i Cassettiego z Lecce.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.