Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.06.2007 21:43    #67381     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Fix to cały update, starą wersję należy usunąć i skopiować tą z rapida :)

BS - Ostatni wydam na zamknięcie okienka ;] W FM 2k8 będę chciał wydać update zaraz po premierze, czyli zamiast grania będę poprawiał wszystko co możliwe(Znając życie Polskich zawodników oraz Polską ligę) :)

Miłej gry, ide wypoczywać xD

27.06.2007 21:31    #67382     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
##Mini-Fix##

*Miroslac Klose gra w Beyernie Monachium
*Warta i Pelikan w II Lidze Polskiej
*Kilka innych drobnych zmian :)

DOWNLOAD

wojtek2303 Partyzant

27.06.2007 20:47    #67383     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Jak wrzucasz na nowo to w 2 lidze polskiej grają już Pelikan Łowicz i Warta Poznań. Masz naprawdę dobrą podstawę do tego, aby po zakończeniu okienka transferowego wydąć bardzo dobry update.

tabalugg Młody aktywista

dla mnie to bug.NIe rozumiem,dlaczego porównujecie graczy z rzeczywistości (Oshadogan,Napoleoni,Hughes) do tej gry .... wiadomo,że za kasą duża część graczy poszłaby za kasą nawet do Arabii,co zresztą niektórzy czynią(Komary i te inne...),więc dla mnie to jest bug,zrozumcie że to jest GRA a nie rzeczywistość

tabalugg Młody aktywista

27.06.2007 19:06    #67385     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
Zagłębie ma patrona,ale w Benfice ,mówiono że Tottenham,ale jest Benfa
co do Lecha-u mnie na wersji 7.0.0 gdy nimi grałemmiałem patrona Arsenal,ale po dwóch sezonach :D

Ichabod Crane Partyzant

1. jaka jest różnica między tym że u siebie gram ofensywnie a na wyjeździe defensywnie

Zgadnij. U siebie rózne ekipy grają ofensywniej, dlatego bardziej opłaca się dać nastawienie defensywne i czekać na kontry, oczywiście jeśli klasa zespołu jest zbliżona. No ale taktyka to sprawa bardzo indywidualna, niektórzy mogą woleć rzucić ofensywe, ostry pressing i wysunieta linie obrońców, żeby iść cios za cios... Trzeba kombinować :D

2.po ilu sezonach z sukcesami do mojej Catani będzie chciał przyjść torres czy chivu

Po 666, jeśli po każdym oddasz hołd szatanowi :)

3.czy dobrze zrobiłem gdy gruntownie przebudowałem zespół na początku sezonu ??

Spójrz w terminarz, a konkretnie w wyniki i odpowiedz sobie sam :)

4. ponieważ pisałem artykuły na fm.gamerpro.pl więc chcę się zapytać ile powinien zajmować artykuł i do kogo miałbym go przesłać

Popatrz na inne artykuły, w zasadzie chyba ogólna zasada jest taka, żeby unikać skrajności. Gdzie wyslać? Tego nie wiadomo, bo strona Redakcja nie istnieje (404). ;)

5 ponieważ szukam talenty nie tylko przez fm ale i oglądając młodzieżowe MŚ czy mecze U-18 czy 17 chciałbym obejżeć COPA AMERICA ale nie posiadam Tvp sport więc czy jakieś inne stacje transmitują te rozgrwyki ( posiadam Cyf.... Pol......)

Zawsze możesz spróbować Sopcasta i jemu podobnych programów

jakubek15 Partyzant

27.06.2007 18:53    #67387     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
a czy wy musicie pisac ten kod przy sciaganiu bo mi sie nie wyswietla a jak dale to pisze to samo co ZQ prubuje i nic chcialbym pograc na tym update wiem ile kosztuje to wysilku sam kiedyys probowalem i nie bylo latwo przedewszystkim to jest czasochlonne moze nie pisze najlepiej ale mieszkam w stanach i troche zapominam jak sie pisze

wojtek2303 Partyzant

27.06.2007 18:48    #67388     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Tak samo musiałbyś zrobić z Tomaszem Hajto, że nie jest piłkarzem. Mi się wydaje, że lepiej jak Chańko dalej będzie kopał piłkę. Co do Boguskiego to się nie zgodzę. Wisła ma potwierdzenie, że wraca do niej. Nie korzystam z edytora, więc nie wiem. Może da się ustalić status w drużynie na niepotrzebny ? Tak czy owak gratuluję, na pewno włozyłeś sporo wysiłku i czasu.
Pozdro

27.06.2007 18:41    #67389     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Boguski ma dalej ważne wypożyczenie do Belchatowa, nie wrócił jeszcze do Wisły.

Chańko - nie da się ustawić aby ktoś jednocześnie grał i był np: dyrektorem sportowym.

Varga trenuje z Wisła . K

Nie ma możliwości wystawienia kogoś na listę transferową, nie można też ustawić aby jakiś klub interesował się jakimś zawodnikiem

Co do reszty się zgodzę

Pozdrawiam

ZQ - Postaram się :)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

1. jaka jest różnica między tym że u siebie gram ofensywnie a na wyjeździe defensywnie
2.po ilu sezonach z sukcesami do mojej Catani będzie chciał przyjść torres czy chivu
3.czy dobrze zrobiłem gdy gruntownie przebudowałem zespół na początku sezonu ??
4. ponieważ pisałem artykuły na fm.gamerpro.pl ( niestety po odejściu seja [ obecnie przebywa w Reading ] i fudiego strona się rozpada )więc chcę się zapytać ile powinien zajmować artykuł i do kogo miałbym go przesłać
5 ponieważ szukam talenty nie tylko przez fm ale i oglądając młodzieżowe MŚ czy mecze U-18 czy 17 chciałbym obejżeć COPA AMERICA ale nie posiadam Tvp sport więc czy jakieś inne stacje transmitują te rozgrwyki ( posiadam Cyf.... Pol......)

wiem że pytanie nr.5 nie nadaje się na suflet xDDD ale jestem bardzo zdesperowany

pozdrawiam i dziękuje za WYCZERPUJĄCE odpowiedzi

xDD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.