Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Maci3k_z_klanu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2007 11:18    #67371     Sufler - Porady do gry - Urlop na sezon
kubamalina
ja gram zaragozą i od 2 sezonu (a mam teraz 08/09) jestem faworytem do mistrza 18-1 lub 15-1 i przez 3/4 jestem na 1 miejscu(w lutym) nagła obniżka formy przez 2 mecze(z beniaminkiem lub z drużyną co ledwo się utrzymała) przegrywam.I po tych przychodzi mecz z Barcą lub R.Madrytem to wygrywam z nimi około 4-1.Bez sęsu.

kubamalina Partyzant

28.06.2007 11:13    #67372     Sufler - Porady do gry - Urlop na sezon
A ja poszedlem kiedyś na urlop na 6 miechów grałem Vilareal i mnie zwolnili!!!

wojciech1505 Młody aktywista

Kyczy7 masz racje.Oglądałm finał tego nowego pucharu w naszej OE płakać się chciało co za poziom. Champinschip oglądam na Polat Sport- jest na co popatrzeć.Legia i Wisła miały by wielkie problemy gdyby grały w tej lidze.

kyczy7 Przodownik pracy

mkanius kazdy ma swoje zdanie ale jak ogladam mecz OE to mnie szlak trafia ! a Championship to chociaz jakos gra :) od razu milej sie patrzy na ich szybkie dokładne podania :) i w ogóle leszpa gre ... a OE ? ostatnio nie potrafia nic i miniony sezon to pokazał ( Wisła Legia :P )

Cannigia10 Młody aktywista

28.06.2007 09:55    #67375     Sufler - Porady do gry - Głupie pytania! głupi ludzie?
Powiedzieć Ci po co? bo jak któryś gra w fma i ma jakiś najbanalniejszy problem to już go wrzuca na sufler. A jak chce sie czymś pochwalic lub coś ogłosić to już nowy temat. zamiast dobrze poszukać , to jest moje osobiste zdanie.

sisko Partyzant

28.06.2007 07:45    #67376     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
www.fmut.yoyo.pl - czyli aby pograc sobie bede musial od poczatku zaczynac tak?? tzn. jesli zainstaluje tego fixa to zacznie on dzialac tylko jak rozpoczne rogrywke tak?

sm1leY Młody aktywista

28.06.2007 07:35    #67377     Sufler - Porady do gry - Update
Jest jakiś apdejt, gdzie Rengife jest w Lechu, ten hiszpan w Legii, itd. ?
Zachciało mi się w ligę polską grać ale bez jakiegoś porządnego uaktualnienia nawet jej nie ruszam...

Tenorio Młody aktywista

Co jest najważniejsze u fizjoterapeuty, jego CA czy Best Rating (widoczne w FM Genie)? Chodzi o to dzięki czemu będzie szybciej leczył kontuzjowanych graczy?

BS Młody aktywista

Ja miałem taki przypadek, gdy grałem realem zaragoza zarząd wybudował mi stadion od podstaw z rozsuwanym dachem i podgrzewaną murawą.:) Wybudowali mi go dlatego że poprzedniego nie dało się rozbudować, a miałem sporo kaski i byłem 7 na liście najbogatszych klubów:)

mkanius Przodownik pracy

kyczy7 a jednak OE według mnie gra na poziomie Championship mimo iż nasze kluby nie są za bogate ale ostatnio w OE była zacięta walka gdybym był np Saganowskim to pewnie był grał w Souhamton ale gdyby np Wisła miała troszke lepsze finanse to bym grał dla niej(niechodzi o milony no ale porównywalnie tyle co w Champioship) jeśli patrzysz na kasę to Championship jest lepsze ale według mnie OE jest bardziej fascynująca

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution