Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2007 14:33    #67361     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzeleniem gola
Taki jest urok pilki noznej i FM'a. Niestety ale chyba nic nie mozna na to poradzic. Mozesz sprobowac kupic jakiegos dobrego napadziora, z wysokim wykanczaniem, gra glowa, i innymi waznymi atrybutami dla napastnika (rownie wazne co techniczne, sa psychiczne). No i mozesz tez kupic dobrego, kreatywnego rozgrywajacego z wysokim wskaznikiem podan, chociaz napisales ze akcji ci nie brak.

raca Partyzant

28.06.2007 14:29    #67362     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzeleniem gola
Witam, od jakiegoś czasu mam ciągle ten sam problem, moi zawodnicy mają 100 akcji a może w 20 padnie bramka .. Grałem kilkoma ekipami i nie zawsze tak jest, teraz grałem Realem Madrid i to samo, nikogo na atak nie kupowałem, jedynie na lewą pomoc kupiłem Srna a reszta na ataku to Raul, Robinho i Ronaldo tzn. zazwyczaj gram 2 atakującymi (wybieram 2/3 co podałem) ale ciągle to samo, akcje dobre mają itp. ale nie mogą strzelić bramki .. :/ Próbowałem wiele ustawień - nic, dałem im treningi na strzały itp. - nic, taktyki - nic .. ciągle to samo .. Wiecie w czym tkwi problem ? Bo to naprawdę zaczyna się robić denerwujące .. :(

kaczy Młody aktywista

28.06.2007 13:26    #67363     Sufler - Porady do gry - Moje problemy z Football Manager
Sprzedawaj niektóych niepotrzebnych zawodników, a jeśli w jednym, sezonie wygrasz dużo pucharów to w drugim sezonie możesz miec już duży budżet transferowy

tabalugg Młody aktywista

im lepsze obiekty młodzieżowe (''najnowocześniejsze'' jest najwyższe) tym większa szansa ze bęziesz miał grajka pokroju Ronaldinha :D a baza treningowa moze pomóc w....transferze gracza :D:D do mnie przeszedł kiedyś gracz ''z uwagi na swietny stan obiektów treningowych '' :D prawdziwe :D

el_nino Partyzant

oczywiscie ze zarzad moze zainstalowac rozsuwany dach. ja gram Valencia i oni dostalem do uzytku nowy stadion w 2009 roku i od razu poprosilem o jego rozbudowe to w nastepnym sezonie mi zaczeli dobydowywac dach i przez calutki sezon gralem na stadionie zastepczym o pojemnosci 4tys ludzi:P Podobnie mialem w FM06 tyle ze tam mi ten dach dobudowali chyba dopiero w 2013 i tez caly sezon gralem na rezerwowym. A na tego kolezke padeleka po prostu nie zwracajcie uwagi:)

el_nino Partyzant

28.06.2007 12:23    #67366     Sufler - Porady do gry - Urlop na sezon
To popatrz co w tym sezonie wyczyniala Valencia. Najpierw wygrane z Barca i Sevilla i to wcale nie przypadkowe (szczegolnie ta z Sevilla), a pozniej dwie porazki w derbach z Villarreal i Levante.. Tez besęs?:P Wracajac do tematu to nie ma znaczenie w jaki sposob rozegrasz dany sezon, liczy sie to, ze go w ogole rozegrales:) wiec sejw bedzie tak samo ciezki jakbys gral:)

tabalugg Młody aktywista

28.06.2007 12:16    #67367     Sufler - Porady do gry - FM Modifier - nie działa?
wiem już gdzie,ale wydaje mi się że nie da się zmienic pozycji gracza właśnie tam.....a jak tam zmienisz,to nie wiadomo czy będzie w grze dopisana nowe pozycja....spróbuj,np.napastnikowi dać przed sparingiem obrońcę i zobacz czy działa :P

mkanius Przodownik pracy

28.06.2007 12:09    #67368     Sufler - Porady do gry - 3 liga a FM Poland update
Mam problem zainstalowałem sobie 3 ligę i z flagami było wszystko ok. Ale chcialem zagrać sobie Valecią na nowych składach czyli na FM Poland update i gdy włączam ligi to mam problem z tymi flagami jest flaga polski a pisze portugalia pomóżcie proszę

jender17 Partyzant

28.06.2007 12:01    #67369     Sufler - Porady do gry - dodatki zwalniają gre ??
Gra może zwalniać kiedy powiększa się save. Tzn. czym dłużej grasz tym jest on większy, bo są w nim przecież zapisywane wszystkie wyniki i historia graczy, trenerów itp. Widać to kiedy wczytuje się gra. U mnie na początku trwało to może z pół minuty, a teraz po 3 sezonach trwa to już ok 1,5 min.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
A właściwie to nie wiem dlaczego w FMach powprowadzali jakieś sztuczne ograniczenia w postaci krajów rozwiniętych i rozwijających sie...

Jeszcze w CM 01/02, jeśli miało się dużo kasy, można było sprowadzić kogo się chciało. Np udało mi się wtedy zakontraktować Vincenzo Montelle do Śląska (był już trochę starszy - 31 lat, ale wiadomo, że taki gracz jeszcze jest klasowym zawodnikiem) na pół roku płacąc 3 mln funtów za samo podpisanie kontraktu :). I nawet Roberto Carlosa (tym samym sposobem), ale on miał wtedy chyba już 33 lata...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution