Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2007 09:09    #67341     Sufler - Porady do gry - Spadek z ligi
zgadzam sie że awansuja zespoły które posiadaja najwieksza reputacje :) bo czemu niby jak gracie nasza OE to w nastepnym sezonie ZAWSZE w II lidze widnieje Amica Wronki ? otóz dlatego ze własnie ona posiada najwiekszy staż i reputacje krajowa klubów w III lidze i nie tylko :P Ale teraz mamy już swoja III ligę :) wiec nie martwcie sie spadkiem do niższej klasy rozgrywkowej niż II i zwolnieniem z klubu bo napewno prezes nie usnie Was z funkcji managera, poniewaz 3 liga istanieje i jest juz dla Nas dostepna ! :D

kyczy7 Przodownik pracy

29.06.2007 09:00    #67342     Sufler - Porady do gry - prezes chce gwiazdę
Moim zdaniem powinieneś zainteresować sie kilkoma potencjalnymi gwiazdami, kótre chetnie zagrałby w Twoim klubie lecz narazie nie masz na nich kasy. Weź ich na swoja " Liste transferowa " i wtedy prezes bedzie wybierał pewnie z tamtąd, poniewaz nie mysle zeby kupił sam jakiegoś gwiazdora którym sie nawet nie interesowałes. Wiec niech gwiazdorzy europejscy i nie tylko zasiada na Twojej liście życzeń i wtedy moze stać sie cos miłego dla Ciebie :P " ni z gruchy nie z pietruchy " w Twoim klubie pojawi sie gwiazda światowego formatu która wzmocni Twoja druzynę :P

wojciech1505 Młody aktywista

29.06.2007 07:18    #67343     Sufler - Porady do gry - prezes chce gwiazdę
Mi wydaje się już nie pamiętam ale ( na 90 % )na jesieni grałem Napoli i prezes też chciał gwiazdę ,a ja za samo naswisko i wysoko pensje nie chciałem wywalać całej forsy.I prezes wcale nie kupił nikogo tylko cały sezon był ze mnie troche niezadowolony.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

ten dach jest tak dla picu, w ogóle bez sensu jest je montowac, zawodnicy są z cukru że nie mogą lekko zmoknąć?? a dzięki temu gra jest ciekawsza:D ja w poprzednim Fm'ie gdy grałem Barcą i budowali mi dach to musiałem przenieść się na cały sezon na stadion Espanyolu ;)))

martin Przodownik pracy

29.06.2007 00:09    #67345     Sufler - Porady do gry - prezes chce gwiazdę
grając Boltonem, prezes poinformował mnie że chciałby abym sprowadził do klubu jakąś gwiazdę. gdy złożyłem jakiemuś kolesiowi ofertę to na dole pomarańczowym druczkiem było napisane że prezes jest zadowolony że chcę kupić znanego piłkarza. i tu pojawia się problem bo na transfery miałem tylko 250 tys a ten piłkarz kosztował 12 mln. gdy składam do zarządu proźbę o dodatkowe fundusze na transfery to zarząd odmawia a gdy przychodzi do zatwierdzenia transferu to jest on anulowany z powodu braku funduszy. jak wiecie o co chodzi to pomóżcie.

kyczy7 Przodownik pracy

28.06.2007 22:51    #67346     Sufler - Porady do gry - Spadek z ligi
Zdania podzielone widze :) ale ja jednak pójde za tym ze jak spadniesz z II ligi a III juz nie ma to zostajesz zwolniony z funkcji managera klubu ... bo inaczej gra stała by sie troszke nierealna :D

fcb.de Partyzant

28.06.2007 19:08    #67347     Sufler - Porady do gry - Hall of fame
Grałem sobie Chelsea kilka lat i moim wirtualnym menadżerem awansowałem do galerii sław. Poźniej chciałem zacząć grę Aston Villą, więc usunąłem pliki hall of fame z Moje Dokumenty i jak zacząlem nimi grać to zauważyłem, że w grze galeria jest pusta!!!! Jak mogę powrócić do oryginalnej Hall of fame??

Maci3k_z_klanu Partyzant

28.06.2007 17:46    #67348     Sufler - Porady do gry - http://www.fmgraphics.co.uk/
Chciałem teraz wejść na tą stronke nie chodzi mi czy wam tez chodzi czy źle wpisałem nazwe??

kali22 Partyzant

28.06.2007 17:23    #67349     Sufler - Porady do gry - Kasa dzięki klubom filialnym
ja mam 3 kluby z ktorych "trzepie kase" i w roku 2021 mam dochod z pamitek 2,9 mld (miliarda) zlotych!!! gram juve :) tak jak wczesniej pisal el_nino z USA chin i japoni

kyczy7 Przodownik pracy

28.06.2007 17:11    #67350     Sufler - Porady do gry - Niesprawiedliwość!
po pierwsze to sedziowie w FM-ie sa baaaaaardzo źle odwzorowani ! Po prostu SI nie dołozyło starań do tej opcji bo zrzucili ja na niższy stopień a tak naprawde to powinna znaleźć sie na samym poczatku ! Od arbitrów zależy caaaaaały przebieg spotkania wiec powinni sie do tego bardziej przyłożyc ... jaki sedzia, taki mecz :) ... te komentarze ze X uderzył Y łokciem w twarz to sa nic nie warte jak i inne dotyczacy kontuzji ... juz nieraz zdałażało mi sie hasło : X nabawił sie drobnej ktz. i musi zejśc z boiska a tak naprade nie schodził a jak tej komenty nie było to akurat gracz X doznał ktz. na tyle poważnej że opuścił placy gry ... te komentarze apropo ktz. to sa chyba wybierane losowo :PP ( oczywiście żart ale mam ostatnio takie wrazenia poniewaz skad mamy wiedziec po takich małych kuleczkach co mu sie akurat stało :P )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.