Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2007 12:29    #67331     Sufler - Porady do gry - Stadion Villarreal
moim zdaniem to przyjdzie z czasem, ponieważ niewyobrażam sobie takiego klubu jak Villarreal bez porzadnego i co najważniejsze SWOJEGO ( ! ) stadionu :) to jest tak jak Juve i Torino :) maja ten sam stadion :D ... i być moze Ty tez z kims go łączysz a akurat ten drugi klub posiada wieksze w nim udziały albo posiada CAŁE udziały, a Ty tylko gościnnie na nim grasz :) ... po kilku sukcesach i paru latach udereki na cudzym doczekasz sie włsnego obiektu xD

r10gregor Młody aktywista

Mam pytanie.

Chcę przeinstalować system, ale mam w FM wiele dodatków graficznych i save'a którego chciałbym zachować. Czy jak wtedy zainstaluję bez żadnych dodatków graficznych, to czy mój save będzie działał?? szukałem odpowiedzi, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Pomóżcie byle szypko bo komp już tak mi muli, że nie wytrzymam.

P:L:S POZDRO

kyczy7 Przodownik pracy

29.06.2007 12:21    #67333     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
no juz mówił ze nie handballer ! :) ... gra mu sie lekko zawiesiła i stanęła w martwym punkcie wiec innego wyjścia nie wiedze jak reinstall :) ... ( jak dłuuuuuugą ją " męczysz " to zdarzaja sie naprawde różneeeee błędy :P )

prezesxxll Partyzant

29.06.2007 12:19    #67334     Sufler - Porady do gry - Zepsuta historia w FM2007
a ja mam taki problem mianowicie nie wiem czy to wina gry czy moze wszedzie tak jest , kiedy daje na historie kariery zawodnika nie wyswietla mi wszystkich bramek zdobytych w sezonie i rozegranych meczów tylko wylaczenie wystepy i bramki w lidze:/ niby to nie problem ale w historii powinny byc wszystkie mecze i bramki

Strzelba Partyzant

29.06.2007 11:27    #67335     Sufler - Porady do gry - Stadion Villarreal
Gram Villarrealem i zapytałem zarząd o rozbudowe stadion odpowiedzieli mi że stadion nie jest własnością klubu i że nie można rozbudowac. Czy po jakimś czasie będzie mozliwe ze m dadzą nowy stadion? Bo ten jest strasznie mały 20 cos tysięcy.

Mich@el Partyzant

29.06.2007 11:25    #67336     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Gram na patchu 6.0.3 z ostatnim uaktualnieniem do FM-a, jakie wyszło. Zapomniałem nazwy, to chyba RUT 5.2, tak mi się wydaje.
Ok, zrobię reinstall.
Dzięki i pozdrawiam.

Marcin92 Młody aktywista

29.06.2007 11:22    #67337     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
A na jakiej bazie danych grasz?

martin Przodownik pracy

29.06.2007 11:21    #67338     Sufler - Porady do gry - prezes chce gwiazdę
ale teraz prezes mi powiedział że jest niezadowolony że nie kupiłem żadnej gwiazdy i że jego oferta ( danie pieniędzy na znanego grajka) jest już nieaktualna. coś mi się zdaje że jednak prezes sam nikogo nie kupi.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.06.2007 11:20    #67339     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Reinstalka Ci nie zaszkodzi, wszystkie save'y i grafiki pozostaną, więc zrób reinstall i może to pomoże.

Mich@el Partyzant

29.06.2007 11:15    #67340     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Mam ogromny problem. Od dawna grałem na jednym sejwie, tymczasem dziś chciałem spojrzeć w nową grę, by zobaczyć, jakich zdjęć piłkarzy mi brakuje - robota na nowy facepack ;)
Po wejściu w nową grę, zaznaczyłem te ustawienia, co zwykle, wczytałem ligi...i po załadowaniu się gry w klubach byli dziwni piłkarze o zmyślonych nazwiskach...podam przykład.
w ŁKS-ie Łomża był Elton Grzelczak, który miał zdjęcie jednego z prawdziwych piłkarzy, natomiast herb na górze przy nazwisku był...ze Śląska Wrocław...! Myślałem, że po prostu zaznaczyłem opcję, aby nie było prawdziwych piłkarzy. Kolejny raz wchodzę w FM-a, a tam "Używaj prawdziwych piłkarzy" - zaznaczone! No to wchodzę w grę, a tu znowu zmyśleni zawodnicy i cała ta reszta ww.
Jeszcze później kilka razy zmieniałem tą opcję, odznaczałem i zaznaczałem, ale ciągle jest to samo...nieprawdziwi gracze z dziwnymi narodowościami, z herbami z innych klubów...:o
Myślałem o reinstalce, ale może ktoś miał podobny problem i rozwiązął go w inny sposób.
Pomóżcie!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.