Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2007 12:51    #67321     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Nie prawda. Sejwy masz przecież w oddzielnym katalogu (domyślnie w moich dokumentach). Zakładam, że każdy instaluje FM'a na innym dysku niż C, więc jeśli go poźniej odinstaluje, to przecież nie usuwa katalogu z Moich Dokumentów. A co do grafiki, u mnie przynajmniej jest tak, że po deinstalacji FM'a, w katalogu gdzie był FM (D:/Gry/Sports Interactive/ Football Manager 2007) zostaje katalog data/graphics, do którego wrzucałem dodatki graficzne, więc grafika która sobie urozmaicamy grę zostaje. Oczywiście jeśli nikt woli nie ryzykować utraty danych to niech sobie zrobi kopię zapasową, ale żeby poźniej nie płakał, zę mu sejwy nie chodzą i grafika

kyczy7 Przodownik pracy

29.06.2007 12:46    #67322     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
ale jak go nie skopiuje akurat w tym wypadku ( gdzie ma go w grze czyli w folderze FM-a ) to usunie mu sie całkowicie wiec teraz musisz go skopiować jak i inne dodatki graficzne ... zórb tak :D

kyczy7 Przodownik pracy

29.06.2007 12:44    #67323     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
niby jakim sposobem zostana na kompie jak usuniesz całego Fm-a hanballer ? hmm ... ? Dodatki graficzne,sejva i wszystkie inne potrzebne rzeczy których na poczaku gry nie miałas a pobrałes z ineternetu musisz koniecznie SKOPIOWAĆ a nastepnie po zainstalowaniu FM-a wkleic na ich dawne miejsce ;)

Mich@el Partyzant

29.06.2007 12:41    #67324     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Heh, widzę, że jest wiele możliwości wyboru ;D
to w końcu mam po prostu zdeinstalować i zainstalować ponownie czy kopiować te wszystkie graficzne rzeczy itd.?

kyczy7 Przodownik pracy

29.06.2007 12:40    #67325     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
hanballer mówimy tu o całowkitym usunieciu FM-a ! czyli grafika i sejv mu nie zosatnie jak nie przeniesi ich w inne miejsce ! :) jak zainstaluje ponownie to bedzie miał tylko standardowe loga i grafike poczatkową gry :)

kyczy7 Przodownik pracy

29.06.2007 12:38    #67326     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Skopiuj sejva w inne miejsce na kompie i dodatki graficzne również :) nastepnie usuń całego Fm-a i zainastluj go ponownie wklejajac ( do tego nowego ) dodatki graficzne tam gdzie wcześniej sie znajdowały i sejva również :)

29.06.2007 12:36    #67327     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Tak, grafika, sejwy i to co wrzucałeś do katalogu FM'a zostają

Mich@el Partyzant

29.06.2007 12:34    #67328     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Ok, tylko czy wtedy zachowają mi się cała ta grafika i dotychczasowe sejwy??

Tak, pod warunkiem, że zainstalujesz pacza, na którym grałeś wcześniej. Ja tak robie i sejwy zawsze mi chodzą

kyczy7 Przodownik pracy

Tak, oczywiście że bedzie działał :) dodatki graficzne to tylko upiekszenie gry i można je zmieniąs tak jak skina w trakcie gry

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.