Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Wujek_Tolek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2007 20:17    #67311     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
1. czy czesto sie zdarza że jeśli np. gravcz jest wart 2 mln, to mogę go kupic za 1 mln lub mniej ?
2.po ilu sezonach zmieniac taktyke ?
3. co to znaczy -wyslac za pobraniem bo nie umiem
4.kto jutro wygra Polska czy Brazil :D ??

Maci3k_z_klanu Partyzant

29.06.2007 19:56    #67312     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja usuwałem sejwy i sprawdzałem na jednym miałem takie ceny(wartość):
Dawid Janczyk-20mln euro
Łukasz Graguła-18,5 euro
Radosławm Matusiak-10 mln euro

Wszystkich miałem w Palermo :P

PS skrena nie mam bo zapomniałem zrobić i nie miałem jak odzyskać sejwa

kyczy7 Przodownik pracy

29.06.2007 18:16    #67313     Sufler - Porady do gry - polskie skórki
hehehe :) Wiśniaczanin pojechał na poczatku, że mamy nie pisac ze nie na sufler i sie ziomki widze trzymaja :P ... Czują respekt przed Tobą :P ... ale ja jednak powiem ze nie na sufler chociaz nie wiem. Potrzebna by była chwila zastanowienia i dokładnego przeczytania FAQ xD ... jak juz podaliscie kilka skinów i admini nie powiedzieli ze nie na sufler to moze jednak tematcik przejdzie i bedzie trwał :) A ja jednak wole grac na standardowym stylu ( skórce ) FM-a i nie bawie sie w takie bajerki :) ... Tu chodzi o umiejetności managerskie a nie upiekszanie sobie rozgrywki :P ... chociaz po to jest dział z grafikami zeby z niego korzystac :) wiec KORZYSTAJCIE ! :D

kyczy7 Przodownik pracy

29.06.2007 18:09    #67314     Sufler - Porady do gry - Niesprawiedliwość!
( pojade tu troche żartem ) xD

Roman Abramowicz i Roman Giertych :P hmm ... co oni maja wspólnego :P ...
1. Wspóle imiona
2. Chęć nieumiejetnego rzadzenia
3. Wywalanie pieniedzy w błoto ( Abramowicz na drogich ale cienkich grajków a nasz Roman na bezsensowne mundurki :P lepiej ta kase na dofinansowanie rzad dałby strajkujacym pielegniarkom :PP ehheh )
4. No i jeszcze : ten sam sposób myslenia i pewnośc siebie ze wszystko mu wyjdzie ( ale tak nie jest :P )

Sorry ze tutaj ale sie nie mogłem powstrzymac bo takie mi stwierdzenia naszło na głowe i musiałem :) Romany moga wszystko :P moze przydakiem dlatego jeden gracz Chelsea dostał tylko żółta za sprawa kupna sedziego :P

A teraz na serio : dotrzymuje sie wczesniejszej mojej odpowiedzi ! gra jest niesprawiedliwa ! i sedziowie źle odwzorowani ! SI - poprawcie to ! :D

kyczy7 Przodownik pracy

29.06.2007 17:59    #67315     Sufler - Porady do gry - muzyka w fm
mi tam muzyzczka nie potrzebna bo dla szybkosci gry wyłączyłem nawet dźwięk :) ... a ta muzyka w FM-ie > ??? hmmmmm ... chyba jednak ten pomysł nie przejdzie bo niby co tam by miało leciec :P Hym LM :) albo przyspiewki kibiców ? czy zwyczajna lekka muzyczka na odereagowanie :P ? ... ja bez sportowych bitów sie obejde xD ... ale wracajac do temtu : nie mozna w FM-ie wł. muzyczki :) a puszczanie w tle MP3 jest kijowym sposobem, poniewaz jak masz wł. dźwięk to w trakcie meczu słychać kibiców wiec albo kibice beda zagłuszac muzyczke z winampa ( lub innego tego typu programu ) albo muzyczka ich :)

( ps. to nie forum ale mozna by na suflerze zamieścić również podpisiki :) nie obrazkowe ale tekstowe :D ... albo podpis z swoim klubem ( mam na mysli klub z OE albo niżej : Wisła,widzew,polkowice,tur turek, aluminium konin. Pewnie to tez nie przejdzie bo to jest sufler ale tak od siebie sobie powiedziałem xD )

Djkamo Młody aktywista

29.06.2007 15:16    #67316     Sufler - Porady do gry - muzyka w fm
Jeżeli mogę coś zaproponować to zamiast winampa, spróbuj foobar2000. Muzyczka będzie lecieć, a gra będzie szybciej chodzić niż przy winampie

merkury91 Młody aktywista

29.06.2007 15:04    #67317     Sufler - Porady do gry - polskie skórki
http://www.cmrev(...)evfc.exe ten program Ci pomoże

cichy90 Partyzant

29.06.2007 13:13    #67318     Sufler - Porady do gry - Badania lekarskie
Gram lechem, kupilem wlasnie pilkarza i okazuje sie ze nie przeszedl on pozytywnie badan lekarskich i nie moze wystepowac.Czy mozna cos zrobic aby zawodnik przeszedl badania pozytywnie

tinpex Partyzant

29.06.2007 13:12    #67319     Sufler - Porady do gry - Niesprawiedliwość!
Po prostu i Chelsea i Niemcy mają korzyści gdybyś grał Manchesterem to czerwien i dyskfalifikacja na 3 mecze a czelsi tylko żółta. Takie jest życie.

Mich@el Partyzant

29.06.2007 12:55    #67320     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Akurat jeśli chodzi o kopiowanie grafiki czy sejwów, to już to kiedyś robiłem (przypomniało się :) ) i później wszystko chodziło normalnie...no w każdym razie, z taką sytuacją, jaką miałem się jeszcze nigdy nie spotkałem, więc lepiej zachować umiar co do podejmowanych kroków :)
temat właściwie uznaję za zamknięty, jeszcze raz Thx za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution