Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2007 13:50    #67291     Sufler - Porady do gry - FMPoland Update v7.2 - flagi
Odpowiedz dzieki toszmanowi

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

30.06.2007 13:48    #67292     Sufler - Porady do gry - FMPoland Update v7.2 - flagi
Tu jest folder data z configami do flag Polski i Portugalii, gdyby ktoś zrezygnował z gry w update.
http://www.sendspace.com/file/632e6f

Musisz podmienic te pliczki w folderze graphic poczytaj ten temat http://www.cmrev(...)659.html

Tony_Montana Partyzant

30.06.2007 13:40    #67293     Sufler - Porady do gry - problem z wczytaniem gry :/
tez ostatnio zainstalowalem sobie 01/02 cma i mialem ten sam problem z czarnym ekranem, z tym ze mnei nie wywalalo, ale jak na moment chcialem do windowsa przejsc, przelaczalem alt tab a pozniej wracalem to mialem czarny ekran, nie wiem dlaczego tak jest ale w opcjach przestawilem zeby gra byla otwierana w oknie a nie na fullscreenie wtedy moglem sobie dzialac w windowsie i grac w cma,

a co do wczytywania gry to konkretnie nie wiem w czym masz problem, rozumiem to w ten sposob ze nie wiesz gdzie kliknac zeby wczytac, w menu jest opcja wczytywania gry wiec troche mnie dziwi Twoj problem, chyba ze tez nie zapisales gry...

jak cos zle zrozumialem to sory;)

Menadżero Partyzant

30.06.2007 12:50    #67294     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja problem
I za taką wypowiedź pewnie dostaniesz nagrodę... ;]
A teraz do pytania...
Normalnie już się denerwuję bo kurcze nie chce mi się czekać 70+ dni do repry a tak bym sobie pograł jakimś klubem tylko nie mogę zgłosić podania o co biega może źle coś wchodzę..

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

30.06.2007 11:46    #67295     Sufler - Porady do gry - Kontuzja - 10 lat?
Bug jak nic. Chyba widocznie nie graliście w FM'a 2005. To tej gry wydano, o ile się nie mylę, pięć łatek, więc nie powinny nikogo dziwić takie "kwiatki"

Artem20 Partyzant

Około dwóch tygodni temu spontanicznie zawiązała się pośród naszych forumowiczów akcja wymierzona przeciwko marginalizowaniu Polski w nadchodzącym dodatku do Medieval II – Kingdoms. Od tego czasu debata prowadzona tutaj: http://www.total(...);start=0 wykrystalizowała nasze oficjalne stanowisko. Jego konsekwencją, a tym samym kulminacją akcji stało się spisanie postulatów graczy w formie petycji. Niniejszy akt od dziś jest publicznie udostępniony, a tym samym akcja zbierania podpisów go wspierających oficjalnie rozpoczęta!

Po udanej inicjatywie jeszcze sprzed premiery MTW II, dotyczącej zmiany godła Polski w grze z litewskiej Pogoni na Orła, nasz serwis przystępuje do kolejnej akcji, mającej na celu zwrócenie baczniejszej uwagi twórców na nację Polski w grze.

Wszystkich rodzimych fanów, zainteresowanych należytym potraktowaniem Polski i jej historii w grze, prosimy o głosy wsparcia oraz o dalsze szerzenie naszej szlachetnej inicjatywy! Z petycją w wersjach językowych: polskiej i angielskiej można zapoznać się oraz wesprzeć swoim podpisem http://www.petit(...)ion.html . Raz jeszcze gorąco zapraszamy do wsparcia naszej akcji!

kyczy7 Przodownik pracy

30.06.2007 11:12    #67297     Sufler - Porady do gry - Niesprawiedliwość!
hoody wiem :) przeciez gra takiego czegoś nie robi xD ... sedziowi czasem maja pomyki, czasem nie dopatrza sytuacji a czasem tak jak w Fm-ie moga zrobi co chca bo nie mozemy poznac po małych kuleczakch co jeden zrobił drugiemu :P

kyczy7 Przodownik pracy

30.06.2007 10:58    #67298     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
1. Rzdko cos takiego jest mozliwe nawet jak zawodnika klub wystawił na " Liste transferowa " chociaz nieraz gracza ( zalezy od statusu w drużynie ) można kupic kompletnie za 0 a kosztuje grubo podad milion i wiecej :) ... Przykład : Emiliano Dolha na bazie danych 7.00 po pierwszym sezonie ;) złożcie mu propozycje 0 i macie kozacko broniacego bramkarza za darmo w swoim klubie xD A wiec rzadko ale można

2. Osobiście jak ja prowadze klub to trwam z taktyka " na wieki ", poniewz taktyke dobiera sie do zawodników, a jak mam ja zmienic jak nie mam do innej dobrych grajków ? :) ... Krysyz ? hmm .. Kryzys ? w każdym zespole zdarza sie kryzys, taka juz natura Fm-a ale nie sadze zeby od razu po z mianie taktyki przestój minał bo niekiedy jest to spowodowane błedna rotacja w składzie albo po prostu tak od siebie masz lekki przestój ( jak w reczywistości :P ). Czyli ode mnie powiem ze nie warto zmieniac taktyki gdy natrafisz na lekki kryzys, bo z czasem go zażegnasz

3. Pytanie nie na sufler ale na jakieś forum użytkowników allegro ... A wiec sorry ale zasad łamac nie wolno :) zreszta koledzy wyżej już Ci troche na ten temat powiedzieli :) ( co to znaczy ) wiec ja sie powstrzymam ...

4. Równiez nie zwiazane ale o sporcie ( mojej mega pasji ) wiec odpowiem. Moim zdaniem Polska nie ma najmniejszych szans bo Brazylia to w końcu brazylia ... ale i tak w nich wierze xD JESTEM PRZECIEZ POLAKIEM xD ...

merkury91 Młody aktywista

30.06.2007 10:49    #67299     Sufler - Porady do gry - 3 liga a FM Poland update
"W katalogu Football Manager 2007datagraphicsflags Należy wejść do config.xml w notatniku znaleźć i wpisać potem niżej jest wiersz który trzeba zamienić na "

kyczy7 Przodownik pracy

30.06.2007 10:47    #67300     Sufler - Porady do gry - muzyka w fm
oczywiście ze jest zauważalna, a nawet BARDZO zauważalna :) gdybym miał teraz wł. dźwiek w grze to nie wiem jakbym na moim kompie ujechał z FM-em ... najbardziej widac to gdy przechodzisz do meczu i klikasz na " graj mecz " ( to oznaczenie zamiast " kontynuuj " ) ... Gram bez dźwieku, nie podkąłdam do gry żadnej muzyczki z kompa, mam głebie szczegółów na mini, lig wybranyach ledwo dwie, dodatki ( facepacki,logopacki,kitspacki ) wygrywam tylko do tej ligi która gram, itp. itd. i jakos chodzi szybciej :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution